- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
RaveForce #106 üzenetére
A Samsung hiába teszi bele, ha nekem meg mondjuk egy más gyártó készüléke van a kezemben. A magam részéről biztos azt mondom, hogy a BT filetransfer majd akkor szünjön meg, ha mindenkinek rendelkezésére áll a wifi direct. Mert kettő, egy méter távolságra lévő készülék közötti adatcsere neten keresztül, az kissé nevetséges, ha van egyszerűbb megoldás is.
-
RaveForce
veterán
válasz
Quasi_modo #105 üzenetére
attól még, amit leírt az hülyeség. egyébként csak a gyártókon múlik a dolog, a samsung már egy ideje belarakosgatja a telefonjaiba
-
gabor85
őstag
válasz
Varszegig #91 üzenetére
Ja, a fotófeltöltés is céges gépre csak neteléréssel működik, ez vagy email vagy skydrive megosztás. Égett ma a pofám rendesen, ráadásul a "másodlagos" e-mail címmel küldve csak akkor küldte el az e-mailt ha újraindítottam telefont. De az elsődleges live id se működött tökéletesen. Szóval van benne copó rendesen, de legalább nem fagyogat naponta
-
Quasi_modo
nagyúr
Szubjektív véleményem szerint, ha ilyen ütemben nő a két platform közötti tudás és minőségbeli különbség, akkor csak idő kérdése a hatalomátvétel.
Gondolom arra gondoltál. hogy tudásban a WP egyre jobban elhagyja a Symbiant.
Szerintem viszont még attól is messze van, hogy utolérje. A minőség meg...
A sebesség nem minden. -
Pikkolo^^
addikt
A cikkből sajnos kimaradt, hogy a Nokia szépen leépítette a Symbianos vonalat így eladásban nem nehéz megelőzni.
-
Varszegig
veterán
persze, lassú. azért bt 3.0-n már elég tempósan vered át az anyagokat. de nem is ez a vicc. A vicc az, hogy a múltkor át akartam dobni egy ifonos ismerősömnek egy névjegyet, és mivel 1 m-re álltunk egymástól, gondoltam átküldöm BT-n. Hát persze, ezt nem lehet, küldhettem sms-en. epic fail.
de ebben mindig az a legszebb, hogy lehet ideológiát gyártani a töketlenséghez, és van aki ezt be is veszi
Egyszerűbb lenne azt mondani, hogy basszus, ez egy béta, és nem megy benne egy csomó minden, sorry.
-
dlt
tag
Persze. Olyan lassú, hogy már nincs is értelme. Na ne már! Sehogy máshogy nem lehet adatot cserélni közvetlenül két eszköz között, de mit számít. (mindig viccesnek tartottam, amikor olyan funkciót tartanak feleslegesnek, amit akkor sem tudnának használni ha akarnának, mert nincs)
-
Apika
addikt
Szép lassan kikopik a Symbian, mert gondolom a Nokia most már a Windows Phone platformra koncentrál...
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Na rögtön nekem is ez jutott eszembe.
-
Bailey
senior tag
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Sokan kifizetnének több pénzt egy olyan telefonért ami tovább bírja. Ott a Razor Maxx 3300mAh-ás akkuval. Biztos fogy belőle ha a Moto már bemutatja a következő erős akkus modellt is. És a Maxx is csak 9mm vastag.
-
Bailey
senior tag
válasz
saviola55 #77 üzenetére
Szinte az összes mai okostelefon 1 nap alatt lemerül tökmindegy milyen hardver van benne. Nem értem egyébként a gyártókat ebben az ügyben. Az alsó kategóriás készülékekbe gyenge akkut tesznek mondván hogy oda elég az is. Pedig simán beleférne nagyobb is, a Defy+ például kisebb mint az alsókategóriás okostelefonok legnagyobb része és mégis belefért egy 1650-es telep úgy hogy még strapabíró is. A Lumia 710-be is bőven elfért volna egy izmosabb akku, pedig elvileg nagyobb a fogyasztása mint a 800-nak mert abban amoled kijelző van, de úgy látszik a cél az hogy csak egy napot bírjon.
-
Bailey
senior tag
válasz
saviola55 #74 üzenetére
A WP7-hez tényleg felesleges, de pl. a komolyabb játékokhoz szükség lenne komolyabb hardverre. Az IOS is teljesen jól fut az egymagos iPhone-on, de az Appstore-ban már sok játéknak két változata van fenn, az egyok a kétmagos készülékekre egy meg a régiekre. És mivel az Xbox integráció nagy hangsúlyt kap, ezért muszály itt is fejleszteni.
-
Bailey
senior tag
Szerintem a WP8-as Lumiák már az új kamerával jönnek. Gondolom a Nokia már átadta a kamera terveit a MS-nak hogy hozzák össze a WP8-al. Ha még idén kihozzák a WP8-at kétmagos procival és ezzel a kamerával, a mostaninál nagyobb felbontású kijelzővel akkor az ütős lehetne. A Microsoftnak is nagyon fontos hogy a Nokia jól szerepeljen.
-
gzbotii
nagyúr
-
saviola55
tag
-
dlt
tag
válasz
saviola55 #56 üzenetére
Az nfc néhány centiméteres hatótávolsága aligha válthatná ki a bluetooth adatátvitelt. Teljesen másra való szerintem. A technika régi, de folyamatosan fejlesztik ugyanúgy mint az usb-t vagy wlant. Lehet elbagatelizálni, de a tényen nem változtat: csicskaság a wp-től és az ios-től hogy nem támogatja a fájlküldést és ez legkevésbé a technológia hibája.
-
saviola55
tag
Ez igaz, 1-2 év múlva elterjedt elsz majd az nfc.
Amúgy nagyon remélem, hogy ez a két minöségi telefonokat gyártó cég (nokia, blackberry) túl fog jutni a nehézségeken és újból régi fényükben tündökölnek majd.
Nem tudom, de nekem az LG, Samsung, nem is beszélve huawei, zte nem ad olyan minöségi érzést mint pl ezen gyártók vagy a sony. Mondom ezt annak ellenére, hogy jelenleg samut használok.
Remélem nem fogják letarolni a piacot teljesen az ázsiaiak. -
saviola55
tag
A wp megkötéseknek szerintem vége wp8 megjelenésekor, mehet bele a csúcs kamera is.
A meego-t én személy szerint nagyon sajnálom, nem tudom, hogy lehet ilyen ostoba nokia, symbiant kukázta volna inkább rögtön és meego-t pedig marketingelte volna, akár úgy is, hogy nem kötelezi el magát a microsoftnak, Ettől függeltenül ráfeküdhetett volna a wp-re is.
Meg én sok monopóliumot még nem látok amit csak nokia kapott volna meg microsofttól.
Azért nem lenne rossz ha meego-t valahogy mégiscsak továbbvinné nokia. -
Cyberpunk
félisten
Hát egyszer mindennek vége lesz.
-
pit stop
addikt
válasz
saviola55 #19 üzenetére
Talán azért "szenved" symbiannal még mindíg, mivel abba még az N8 kameráját se tudják belerakni, nem hogy az új kamerájukat - wp7 nem engedi. Meego-t még annyira se hagyták/hagyják élni mint a symbiant most. Valahova pedig ki kell hozni, ha már meg tudtak oldani bizonyos dolgokat -s azok technikai vívmányok.
Közép kategóriába se nagyon van új wp7, nemhogy alsóba - amelyik kettőbe eddig vezetett nokia, s úgy ahogy fenntartotta vizen; szóval van helye még symbian-nak. Annyi marketing meg elég neki, amit szolgáltató tol, hogyha kell occó telefon 0-ért vagy 1-ért vidd el.. -
gabor85
őstag
A fenti hír forrása, és a lényeg:
Moreover, Windows Phone 8 will reportedly scrap integration with the desktop Zune client in favor of a syncing relationship with a dedicated companion application. In other words, Microsoft is bringing back a (presumably) richer version of ActiveSync after letting that program die out for the most part.
-
-
saviola55
tag
Na ezek engem pl nem érdekelnek, sokkal inkább az sd bővíthatőség hiánya vagy a zune-os bohóckodás.
Ezek remélhetőleg orvoslva lesznek wp8tól.
Ettől függetrlenül nekem tökéletes lesz, az ui meg hasonló flancolás engem nem érdekel, hasunálható legyen és kész, mert pl a nexui s-em gyári böngészője kb semmire nem jó ami azért vicc. -
catroot
veterán
Az én angliai ex-kollégáim is azzal írogatnak FB-re, két ismerősöm van egyébként wp7-el és mit ad Isten, ők is Angliában.
@saviola55
Jóval több mindent tudsz benne konfigurálni, sokkal jobban személyre szabhatóbb és most nem az UI-ra gondolok.
Legegyszerűbb példa talán a profilok, amiket akár időzíthetsz is, ha szeretnél.
De sok mindent fel lehetne még hozni. Bár az is tény, hogy lassan 3 éve nem használtam huzamosabb ideig Symbiant.
-
MPM
tag
És mi van a maradék 49,3%-kal? Az piacvezetőt meg se említjük már?
Az Android nem népszerű, csak a BB meg az iPhone a hír szerint...
-
Miért kell rögtön összeveszni és közhelyeket, ezer éve lerágott csontokat szajkózni a mobilos híreknél?
Ha nem tetszik valakinek, nem tetszik. Ennyi. Nem kell ezt minden egyes hírnél tízszer leírni.
-
Lirion
addikt
-
banhammer
veterán
Várható volt.
-
A mai nap már a sokadik wp7 hírét olvasom....Én nem tudom de próbáltam a wp7 est is és a symbiant évekig nyúztam szerettem is viszont a wp7 elsőre nem jött be.Lehet nem adtam elég időt neki....
-
Gusztáv
addikt
Mivel iszonyat ütemben bővül az okostelefon penetráció, az ha a BB csak megtartja a már meglévő usereket, pont ilyen szép eséshez vezet. Viszont aki most vesz okostelefont először, az nagy valószínűséggel nem BB fog venni, mert ugyanazért a pénzért papíron sokkal jobb telefonokat lehet kapni (x magos proci, nagy kijelző, stb). Persze üzemidőben a BB a király, viszont ezt nem nagyon szokták a prospektusokon feltüntetni.
A cégek persze még a BB-t preferálják, de ott meg szerintem a WP7 telefonok fognak csúnyán betenni a RIM-nek, ha nem faragnak valamit a BB díjcsomagokon (ami láthatóan azért elkezdődött). -
-
saviola55
tag
válasz
RaveForce #20 üzenetére
Saját magát fárasztja, tényleg nem értem miért nem inkább rögtön a meegoval foglalkoztak.
Marketinget se tesznek már symbian alá, jogosan. Nem tudom mit várnak. 1 éve biztos, a wp elkötelezettség, minimum tavaly le kellett volna zárni a symbianos telefonok kiadását.
Dehát ha nekik jó a bukta akkro csinálják -
saviola55
tag
válasz
RaveForce #18 üzenetére
Hát jah..
Én azt nem értem mit szenved új symbianos telefonokkal nokia, a régiekre adna frissítést oszt jónapot, de most jönnek ki az n8 útódjával de minek?? Ki fogja megvenni jóval 100k felett mikor itt a sony xperia s 140k-ért, nemsokára gelexy 3 és sorolhatnám még, hogy házon belül a lumia modelek már jó árban is vanank. -
RaveForce
veterán
csicska symbian
törölné el a történelem végre...
-
gzbotii
nagyúr
Nepszeruseg alatt azt ertem, hogy aki mar hasznalta huzamosabb ideig meg nem egy berogzult gondolkozasu/stilusu juzer (gondolok en az ikonos menu, widget stb.) az nagyon meg tudja szeretni.
Pl az i4-emet simman verne gyorsasagban akarmelyik 1st gen keszulek. Mert bizony az i4-ben tobb lagg kerul mind egy desire-ben -
Liudvikas
tag
jó, hogy a magyar póverjúzerek eldöntik egy oprendszer sorsát Angliában
Ausztriában baromi sok WP7 tulajt láttam, az összes szolgáltatónál van legalább 2-3 fajta teló (pre-Mango is pl. a 3nál).
btw úgy tűnik tényleg a Nokia "közreműködése" kellett az ismertséghez, néhány hozzáértő Lumiás úgy ír a rendszerről fészbúkon(hol máshol
), mintha tegnap sz@rta volna a Nokia, és most valami nagyon exklúzívat tart a kezében
-
gzbotii
nagyúr
Mar vartam, hogy itt is megjelenjen a sok WP7 ellenes hsz...miert is lenne maskepp?
Egyeseknek nem fer bele az agyaba, hogy az a "csunya" OS lehet nepszeru is -
Воланд
titán
az az egyszerru szovicc egyreszt szamomra nem vicces (meg ugy altalaban a nevek kifigurazasa - legyen szo akarmirol - szerintem szanalmas), masreszt tul sok bizonyiteka jelenleg nincs annak a bukasnak, barmennyire is szeretnek ezt egyesek.
"hiszekegyplatformban" es "szent vezér"
lol, te is sok mindent beletudsz am magyarazni egyes hozzaszolasaimba. azzal mikor jossz megint elo, hogy az ms-nel dolgozok?
javasolni tudom neked az altalad itt megfogalmazott kerest, ami az en szemelyemet erinti: ignoralj.
-
saviola55
tag
Én azt nem értem, hogy a blackberryval mi a baj, tőzsdén is esik mint a kő, részesedése is már 1 éve esik folyamatosan, holott akik eddig azt használták, ezután is azt fogják nem? Üzleti körökben főként. Vagy netezni nem lehet olyan kényelmesen rajta a kis képernyő miatt és az a fő gond velük? Akkor viszont vagy teljes érintős vagy kicsusztatható fizikai billentyűs telefont kell kiadniuk.
Amúgy is szerintem sokkal több készülékkel jelenhetnének meg a piacon, főleg az alsóbb szegmensben. -
gabor85
őstag
A nap negyedik WP híre, nofene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest