- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz balazs1022 #2193 üzenetére
Én szinte minden létező ROM-ot kipróbáltam már erre a telefonra, de ha viszonylag hibamentes és stabil rendszerre van szükséged, továbbra is a gyári rendszer a legjobb választás. Az egyetlen probléma vele, hogy az 5.0.2-es verzió miatt a ColorFade memory leak miatt könnyen elfogy a memória (ami egyébként sem valami sok), ezért érdemes legalább minden nap egyszer újraindítani a telefont, vagy rootolás és Xposed telepítése után, egy modullal orvosolható a probléma. Szerintem az egyetlen főzött ROM, amit megéri feltelepíteni erre a telefonra, az a Neo@zion által készített 5.1-es CM11 rendszer, de ez sem tökéletes, például ha BT hangszórót/fülest akarsz vele használni, akkor valamiért eltorzítja a hangot lejátszás közben, illetve a LED-es vaku sem működik mindig megfelelően.
Szóval én maradtam a gyári verziónál, egyelőre root sincs rajta (az OTP netbank miatt), viszont naponta 1x újraindítással és Greenify-vel, valamint Lite-os Messengerrel egész jól működik. Kicsit régi már az 5.0.2-es verzió, de igazából a legtöbb alkalmazás még most is működik rajta, igaz, kicsit érződik a plusz memória hiánya és a (mai szemmel nézve) gyenge proci. A memory leak javítása után pedig igazából ugyanazt kapod a gyári ROM-mal is, mintha 5.1-es Androidod lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs