- Google Pixel topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
Az azért fícsör így 2012 nyarán. Kezet ráznék a fejesekkel.
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
hunter84
aktív tag
válasz kiskaktusz #1 üzenetére
Valóban, ez egy olyan "fícsör" amit egy konferencián jelentenek be, majd a sajtó külön hírként leközli.
Asszem - egyik korábbi kommentemhez hasonlóan - leborulok a BB nagysága előtt is.
-
Petya88
tag
Azért a videóhívás az összes érvvel együtt az engedélyezésére, biztonsági kockázat a vállalati felhasználók körében. Gondolom, most, hogy gyakorlatilag senki nem vesz BB-t, pont ennek a fícsörnek a hiánya miatt, meg kellett lépniük nekik is.
Eleinte azért nem engedték a skype-nak, hogy hanghívásokat lehessen bonyolítani, mert a szolgáltatók és a szekusok ellenálltak. Később push2talk alapon már engedélyezték vagy a fejlesztők egyszerűen kikerülték a védelmeket. Mára persze az is világossá vált, hogy ezek nélkül viszont eladhatatlan a cucc...
Nekem a mai napig egy 8120-as a csere telefonom és a csak okos telefonok által nyújtható szolgáltatásokon kívül még mindig nagyon szeretem a megbízhatósága, hangminősége és sokrétűsége miatt. Telefonálni, levelezni továbbra is tökéletesen elegendő. -
Yay, még egy olyan integrált videohívás, ami nem átjárható más platformokkal... Ezt a lapot már az Apple eljátszotta a Facetime-jával.
“All nothings are not equal.”
-
daniel909
addikt
+1 és szerintem pont az ilyen idióta döntések miatt fognak csődbe menni a BB. hiába lesz jó a BB10 felület, nem hiszem, hogy lekőrözné a 3 fő rendszert. szolgáltatásokban meg aztán végképp nem, árban meg aztán tutira nem. ezek után kinek éri meg BB-t venni? akiknek fontos a titkos levelezés, az emberiség 0,0001%-a.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest