Hirdetés
- Telekom mobil szolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- iOS alkalmazások
- [Re:] Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- Prohardver topik figyelő Android alkalmazás
- [Re:] Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Hozzászólok Aktív témák
-
zozzo72
aktív tag
Kérdés az ár...
-
atike
nagyúr
HA lesz egyáltalán errefelé akkor tuti minden lesz csak nem versenyképes ára... Sajnos!
-
janeszgol
veterán
Ennyiért jöhetne erre, sikere lenne.
A mai felnövő generációnak nem sokat mond a HTC neve, de szerintem megvennék ismeretlenül is. -
Graphics
Jómunkásember
Szuper, sikerült a HTC-nek egy 1 éve bejelentett SoC-ot beletennie
-
xsjado93
tag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Juhaszatti #7 üzenetére
Kereken egy éve jelentette be a Qualcomm.
És mint tudjuk a bejelentéskor már mindig van gyártó, aki ebből kap is
.
Az tény ,hogy a QC szerint a tavalyi év második felére voltak várhatóak ezek a készülékek
csak ez nem jött össze.
Valahogy vannak olyan SoC-ok, amiket gyártók egyszerűen alig építenek be. Anno így járt a Snap 652 is...
-
Garada
őstag
Kár erőltetni ezeket a telefonokat, csodálom hogy még nem adták fel a piaci jelenlétüket a HTC-nél és megéri nekik még mindig új modelleket kiadni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Juhaszatti #10 üzenetére
Bocsi, benéztem
valahol elnéztem a dátumot
Francnak akartam okoskodni
-
Aryon87
nagyúr
Ez tetszős darab lett számomra.
Bízok benne, hogy valamikor kijön egy U11 ver.2.0 és simán vevő leszek rá.Huawei P40Pro & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
elfelejtette
veterán
Még ha csak ennyi lenne. Nézegettem pár gyártó új modelljénél a külföldi és a magyar árakat, és a dollárban megadottat legtöbbször kb. 400-zal kellett megszorozni, így ennek a 430$-os ára itthon 170eft körülre várható.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### LG Q6
-
pusszycat
veterán
Lassan nem lesz olyan középkategóriás telefon ami ne 5G-vel érkezzen. Mondjuk megértem, félnek, h rajtuk marad.
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))
-
ShadowX
senior tag
Nyomokban HTC-t tartalmaz.
-
sohajda90
tag
Azt lehet tudni, hogy ezt ténylegesen ők is gyártják-e, vagy bérgyártmány?
Csak mert a spec lista (Snapi 690, 90 Hz, FullHD+ IPS, 5000 mAH aksi max. 18 W-os gyorstöltés) és az előlap nekem 1 az 1-ben a Plus nélküli, "sima" Moto G 5G, a hátlap meg tiszta Moto G 9 Plus. Szóval ha nem lenne rajta HTC logó komolyabb összeget tettem volna rá, hogy ez egy újabb G szériás Motorola...[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
127ért ami nálunk 180 lesz ennél komolyabb kamerát kell viritani.
ettől függetlenül kár hogy tölünk kivonultak jo kis gyártó volt."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
juuzer
őstag
Úgy néz ki, mint egy olcsó Redmi.
A "comeback" telefonok jobban tetszettek nekem.
Vamos a la playa.
-
Szép lassan éledezik a HTC?
inkább haldoklik.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Desire 21 Pro 5G nevében hordozza a naprakész adatkommunikációs képességeket.
- ULTRAGYORS Acer Predator XB253QGX/ 5évGAR---- IPS--240hz--0,5ms--1080p--Nvidia G-Sync---Monitor!!!
- Sérült dobozos, új, bontatlan, független Xiaomi telefonok számlával, garanciával!
- Új HP 255 G7 Multimédiás Netezős Laptop 15,6” -25% AMD A4-9125 4Gb 256GB SSD FULLHD LED MATT
- Nagykijelzős Acer /Intel Core i5-3210 / 4gb ram / 128gb ssd / Nvidia 2gb dedikált/win10 - Windows
- UrbanGlide Bike 140
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest