- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxbmx
tag
az elsö jol nézne ki!
hát igen a találgatás...mielött kijött volna a várva várt 5-t mindenki be volt zsongva h milyen lesz kivülröl!erre pláccs...ugyanolyan mint az elödje:Sés még huzni fogják az 5-s szériát amig nem adnak el eleget a 4s-böl!ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem 3GS em volt majdnem két évig, ezalatt 2 darabot dobtam el gariban a 3.at gariban adtam el. Egyedül a vakut hiányoltam a telefonból.
Nekem a forma nagyon bejött, én nem nagyon tudnék más dizájnt elképzelni, már az iphone 4 is idegen volt számomra. Igaz nagyon tetszik az is, mára már hozzászoktam az új dizájnhoz. Viszont ha vennék most akkor elfogadnám hogy olyan a 4 vagy a 4S amilyen, más választásom nincs úgysem. De mostmár egyre jobban hajlok arra hogy kivárom az új iphone-t. Pedig március környékén akartam rabláncot hosszabbítani a Trémbolnál./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Remus389
veterán
jó várd ki a végét
pont az ios fragmentáltságát szüntetné meg, egységesítené az iphone-t és az ipadet (egységesen 1024*768, illetve ennek duplája//ipad3 esetén), tehát ha fejlesztesz appot, automatikusan jó lesz a legújabb iphone-hoz és ipad-hez is
ráadásul 4 colos kijlező is lehet még retina
emellett eltörpülne az hogy a gui-t kéne átrajzolni picit, illetve a több százezer ipad alkalmazás mellett, kellene átdolgozni a régi felbontásról a maradékot(hamar meglenne)
tök logikus
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
hogy ez a fejlesztőkkel rohadt nagy kib*szás, mármint azokra nézve, akiknek teljesen át kell írni a programjaikat.
épp ellenkezőleg, sokkal jobb ha egységesítve van a felbontás és a fragmentáltság csíráját is elnyomják
a mostani helyzet a kicseszés hogy van az iphone 640*960 és az ipad 768*1024-gyel és neked el kell döntened hogy vagy az egyikre vagy a másikra vagy mindkettőre megírod(vagy egyikre sem )
Dyra húgom most vesz Sony E. X8-ast, best buy használtan
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
te meg hallottál olyat hogy profit? ha átírják, pénz áll a házhoz, hisz ott a több tízmilliónyi ipad felhasználó(is)
láss tovább az orrodnál, itt a jövőre kell gondolni(egységesített felbontás)
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
na és nem örülne a főnököd ha megírtok egy játékot az automatikusan fut ipad-en és iphone-on is(vagy legalábbis jócskán leegyszerűsödne), súlyos plusz munkaórákat nem kellene fizetni
biztos örülne a boss...
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ígazad van. Olyat nem fognak gyártani ami csúnya és a kutya sem venné meg mert akkor magukal tolnak ki... Eddig nagyon bejött nekik a dizájn. Minden piacra adott iphonennal nagyot akasztottak.
Mellesleg én is bolondja vagyok amióta megvettem a 3GS-t. Hibátlanul üzemelt minden értelemben.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest