- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Pedig a sajtó meg a fanok találták ki hogy iphone killer ( kiindulva a nokia egyeduralkodásából ) , OPK meg annyit mondott hogy fel kell venni a versenyt és fel is fogják, hát jól elbaszták, és még késtek is vele, OPK sincs már a helyén
Ettől függetlenül fele annyiért vettem meg újonnan a készüléket másfél éve, mintha iphone-t vettem volna, és akkor még android-ék sehol nem voltak. És attól függetlenül, hogy szerencsétlen néha belassul, nem cserélném le csak egy s^3-as készülékre.Pont múlt héten, próbált egy ismerős meggyőzni hogy a desire az isten és nem érti mi nem tetszik benne, meg tuti csak szenvedek az 5800-ammal.
Hát köszönöm szépen tökéletesen meg vagyok elégedve vele, desire-t kipróbáltam nem tetszett a végtelen csicsa, meg az akadozó scroll a menüben és a fél napos üzemidő ennyi pénzért. Iphone meg hiába gyors ha ugyancsak a csicsa miatt kimegy a hajam tőle... ilyen az ízlésem ezért nem kéne elítélni.joey20 : attól hogy te nem használod a gps-t másnak még kellhet, én is bkv-zom meg bringázom, de nem korlátozódom le erre a városra ( ez emlékeztet a nem kell mms, meg led vaku, meg copy-paste dolgokra )
-
Misály
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
válasz DummyBoy #135 üzenetére
"Mellesleg zseniális kicsiny országban élek, imádom, hiszen minden fórumon találni 10 fórumozóból legalább 5 olyat, aki teljes mértékben képben van az ilyen méretű cégek cégpolitikájában és törekvéseiben ..."
Pláne olyan multinál dolgoznak olyan pozícióban, ahol láthatják akár egy emea szintű management működését, akár egy disztribúcióét, akármit...
És persze mindegyik fejlesztő ( Karma pszt ), tervezőmérnök, pénzügyi valamint piaci elemző aki megmondja évekre előre, hogy melyik gyártó miképp fog viselkedni vagy megy csődbe ( üdv nokia temetők ).
-
Misály
addikt
Hát elnézve a sok hozzáértőt már feltettem magamnak a kérdést: ide csak részlegvezetők/cégvezetők/mérnökök járnak?
Az hogy ők mit csinálnak meg nem kérdés mert a sajtó szétkürtöli.
plus44: nem csúsznak ki semmilyen időből, aki akarja úgyis meg fogja venni mert hallott róla, az intuitív vásárló szintúgy megveszi amikor meglátja, aki meg időre vesz telefont annak meg úgyis mindegy mit vesz...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs