- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz fateless #1050 üzenetére
+ még az is felötltött bennem, hogy az én i600-am automatice tartalmazza a három mo-i szolgáltató beállításait, kiválasztom a rám vonatkozót, ennyi.
ha pedig Iliásznak i320-a van (nem tudom, a neve alapján van egy ilyen sejtésem), akkor főleg rossz topikban tette fel a kérdést.
vicces dolog aktuális teló alapján nick-et választani, akkor én most SE K700 lehetnék, mert regisztrálásomkor azt használtam -
barna77
csendes tag
i600 full magyarítás wm5-re: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=i600
-
Iliasz i320
csendes tag
válasz rumos14 #1051 üzenetére
Topik ide vagy oda asszittem tudtok bírni segíteni. Nekem nem magyar a telóm amint azt mindenki levágta
Vagyis senki.
Ha magyar lenne akkor fel sem tettem volna a kérdést.
Arra gondoltam gyorsban, hogy valaki lediktálja a beállításait.Az i320 fórumról nemtok semmit, a telefonguru i320 fóruma csoffadt
DSe azért jó fejek vagytok Tényleg!
-
Johnii600
csendes tag
Sziasztok lenne hozzátok 2 kérdésem...az egyik az az lenne hogy nemnagyon tudok programot telepiteni az i 600-ra mert azt irja ki h. nem erre az eszközre készült a telepitőfájl...:S milyen telepitőfájlokkal probálkozzzak??? és még az lenne hogy vodafone-os vagyok de operátor beálitásoknál csak t-mobile meg pannon szerepel:S:S:S mit csináljak hogy vodafone is legyen??? előre is köszönöm segítségeteket....
-
erdoke
titán
válasz Johnii600 #1054 üzenetére
Miket próbálsz telepíteni? Windows Mobile for Smartphone (2005/WM5) alkalmazásokat tegyél rá, a PPC-re készültek az érintőkijelző hiánya miatt gyakran nem kezelhetők rendesen. Én a .cab fájlokat szeretem, azok közvetlenül a készüléken telepíthetők. Sok exe-hez ActiveSync kell.
Az operátor azonosítás a mobil net automatikus beállításai miatt hasznos, egyébként nem létszükséglet. A mobil net paramétereit a Settings\Connections\GPRS-nél manuálisan meg tudod adni.A legjobb aláírás a héten
-
Johnii600
csendes tag
köszönöm gyors segítségedet!!! gprs beállitásoknál megtaláltam mit kell beirnom egy kicsit előrebb 350-400 hozzászolásoknál átlapozgattam olvasgattam picit!!! macromedia flash playert probáltam telepiteni két félét is de nem engedi őket:S:SAzóta egy total commander felment rá! megisnyugodtam hogy nem akészülékkel van a gond... azt nemtudod esetleg hogy honnan tudok programokat tölteni???
-
erdoke
titán
-
Johnii600
csendes tag
köszi!... most probálkoztam telepiteni néhány programot körülbeül 8-at de az összesnél azt irja ki hogy "Nem sikerült a(z) ...cab telepítése.Nem erre az eszközre készült a telepítőfájl." Ezt miért írja ki minden programnál?:S
-
Johnii600
csendes tag
mostis próbálkozok programokkal felsorolok néhányat....:adobe reader1.0,adobe reader 2.0,pocketrar,pocket music4.0,macromedia flash,.....semmit nem enged telepiteni:S
-
Johnii600
csendes tag
mostis próbálkozok programokkal felsorolok néhányat....:adobe reader1.0,adobe reader 2.0,pocketrar,pocket music4.0,macromedia flash,.....semmit nem enged telepiteni:S
-
Johnii600
csendes tag
wm5 van rajta nemtudom frissiteni wm6-ra hibát ir ki h. incorrect version please check the device:S:S.
-
erdoke
titán
válasz Johnii600 #1060 üzenetére
Miért akarsz Adobe Readert telepíteni? Semmivel nem gyorsabb mint a beépített PicselViewer, viszont nem kezel MS Office doksikat.
Letölthető, véglelges Macromedia Flash létezik egyáltalán Windows Mobile for Smartphones operációs rendszer alá? Vagy akár WM Pro-ra? Szerintem nem. PC-re készült programokat teljesn értelmetlen telefonra/PDA-ra próbálni.
Ami "pocket"-tel kezdődik, az általában PocketPC-re (PPC, PDA, WM Professional, érintőkijelzős, stb.) készült. Neked nem PDA-d van, ezért smartphone-ra készült szoftvert tudsz biztosan működően telepíteni. Ha pl. innen leszedett alkalmazásokat teszel rá, az többnyire jól szuperál. Ezen az oldalon is láthatod fent, hogy a PocketPC freeware teljesen külön van.A legjobb aláírás a héten
-
Iliasz i320
csendes tag
Szeva mindenki két kérdésem lenne i600-hoz, ról
1. Hogyan kell szöveget kijelölni, átmásolni?
2. Hogyan köll hangal hívni, vagyis hívást kezdeményezni? -
erdoke
titán
válasz Iliasz i320 #1064 üzenetére
1. Talán ez jött be nekem a legjobban.
2. Az előre telepített programok között van a Voice Assist.A legjobb aláírás a héten
-
Johnii600
csendes tag
Köszike a honlapot onnan téleg sikerült felraknom ezt azt....nemtudjátok WM6-hoz van magyar nyelv?
-
Iliasz i320
csendes tag
-
Atocha
senior tag
válasz Iliasz i320 #1068 üzenetére
Kapcsold ki a win tűzfalat, illetve ha van bármilyen más tűzfalat, hátha akkor megy.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
erdoke
titán
válasz rumos14 #1066 üzenetére
Persze. Nem próbáltam nagyon sokat, de néhány egészen elfogadhatóan működik. Azt hiszem, ha leokézom a "nem megfelelő eszköz" üzenetet, akkor van, ami feltelepül. Néhánynál meg elakad az ember, amikor nem talál taperolás nélküli lehetőséget egy opció kiválasztásához. Oper 8.65 pl. rámegy, de nem lehet címsorba írni.
A legjobb aláírás a héten
-
rumos14
nagyúr
na ez nekem totálisan új. wow! ha nem lenne pda-m az i600 mellett, talán még ki is próbálnak pár PPC alkalmazást az i600-on...
ja az a copypaste alkalamzás, az működik rendesen? eccer mintha kipróbáltam volna, sikertelenül.
ami nekem még gond az i600-zal, hogy Internet Explorer-ben iszonyat lassan lehet az oldalakon scrollozni, kéne vmi page down szerű funkció. más böngészőben van ilyesmi?
-
erdoke
titán
válasz rumos14 #1071 üzenetére
Addig működik lassan a scroll, amíg be nem tölti az oldalt. CSak szöveg töltésekor, vagy a képek betöltésének leállítása után már sokkal gyorsabb.
A Vito-féle kopipészt többnyire jól működik, néhány különc programot nem ismer (mint pl. a Samsung Notepad-je).A legjobb aláírás a héten
-
Atocha
senior tag
"Oper 8.65 pl. rámegy, de nem lehet címsorba írni."
Én ezt használom, nekem megy a címsorba írás.
Ha befejeztem a lakásfelújítást, leírom hogy kell, de az még legalább 1 hét.
Opera "picit" gyorsabb, mint az IE.Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
Iliasz i320
csendes tag
-
Iliasz i320
csendes tag
Szerbusztok skacok!
Mindenkinek kellemes ünnepet és viharmentes tüzijátékot kívánok! -
Iliasz i320
csendes tag
Megnésztem a Voice Asist-et.
Őszinte leszek: annyit ér mint kopasz puncin két szál szőr!!!
Van de csak zavaró, hogy nem jól müxik.
Teljesen más neveket ad be, mint amit kimondok.
Egy pár egyszerűbbet felismer és kész.
Mielőtt mindenki hülyének nézne kikapcsoltam.
úgy veszem, hogy nincs -
Iliasz i320
csendes tag
Két napja belezúgtam egy Moto Q9-be.
Majdnem csere lett belőle.
De jobban megnézve Q9 kijelzőjén karc, de ami még nagyobb baj a hátlap.
Egy ujjal könnyen le lehet tolni. Csak tolni és lent is van.
Sajna asszem típushiba. Meg nagy is de azért tetszett.
Bár a kameráját a Motok-nak minden hozzáértő fikázza.Hát így viszont az én kis i320-am még nagyobbat nőtt a szememben.
bárcsak tudnám Sync-elni
-
Atocha
senior tag
válasz rumos14 #1045 üzenetére
Igen, értem a problémádat. Ezt úgy oldottam meg, hogy az O P gombra beállítottam a számugrást - következő, előző szám -, az iránygombbal meg lehet a számban tekerni.
Az iránygomb pedig 10 mp-et ugrik a számon belül.Nekem ez így tökéletesen megfelelt, mert én viszont pont nem szeretem, ha a számugratás ugyanazon a gombon van.
...és bocsi, elsiklottam a kérdésed felett. Lakás felújítás kiveszi az energiám, meg este érek haza, kivagyok, mint a nyuszibéka, este már alig látok.
-
flanki
aktív tag
PocketSNES i600-on hogy fut?! van vkinek vmi tapasztalata erről?!az én i320-on elég korrektül fut de ugye az i320-ban erősebb a CPU (416Mhz) szal ha vki ismeri az emulátort írhatna pár szót mik a tapasztalatai...
ha vki nem ismerné...
http://www.modaco.com/content/smartphone-software-games/237589/pocketsnes-1-53/
rom-ok:
http://www.theoldcomputer.com/Libarary%27s/Emulation/snes/SuperNintendoRomsSummary.htm
-
-
Iliasz i320
csendes tag
válasz Iliasz i320 #1087 üzenetére
Bocsika!!
Megvan a törlés is az active sync padon add/remove programs. -
coyote55
őstag
-
flanki
aktív tag
válasz rumos14 #1091 üzenetére
megy wm5.0-án is hibátlanul a lényeg hogy a beállításokban az auto frame skip ki legyen kapcsolva a hangot meg vagy kikapcsolod teljesen vagy elég minimálisra minőségre állítod mert az eléggé megeszi az erőforrásokat...sztem jó poén mario-val, vagy mortal kombat-tal, esetleg street fighter-rel kitölteni az ember szabad perceit! (bár most a kedvencem a Mutant Chronicles: Doom Troopers)
[ Szerkesztve ]
-
Atocha
senior tag
válasz Iliasz i320 #1086 üzenetére
Ebbe a hibába infosok is beleesnek. Pedig a xp telepítés íratlan szabályának x-edik pontja is kimondja: Kapcsold ki a win tűzfalat.
-
Atocha
senior tag
válasz rumos14 #1096 üzenetére
Megvan még, mert nincs időm foglalkozni az eladásával. Lakásfelújítás tudod...
De ha kész a kecó, ráfexem a témára és eladom.Nekem az aksit egyáltalán nem eszi. Pont fordítva érzékelem a dolgot. A PPlayer eszi nagyon az aksit. A TCPMP nekem nagyon sokáig megy egy töltésel, de ha végre ráérek csinálok egy aksi tesztet a két lejátszóval.
Azért is érdekes amit mondasz, mert a PP-el szaggat az egész rendszer, ergo eszi a procit, ergo eszi az aksit. tcpmp-el meg simán fut minden. Szóval nem értem, de lemérem majd az aksi időket. (Csak nehogy ugyanannyit menjen a kettő, mert akkor nevetni fogok hangosan. )Jah és a hangerőt ugye az oldalgörgővel állítgatod? Mert szerintem azért az nem olyan szaggatos. Vagy igen??? Olyan bizonytalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
TTamás
csendes tag
Hali!
Rég írtam ide, oka, hogy semmi gondom nem volt a telóval és ami kellett azt már rég megírtátok.
De kezd sz@rakodni a windows a telón. Pl megnyitok egy képet, és pár mp után kilép a képnézegetőből. Másik, hogy a hangbeállításnál a csengőhangot ha át akarom állítani, és be akarok lépni a csengőhangba, akkor kb 5-10 perc múlva hajlandó rá, és ezt nem túlzásként mondom. Instabil lett az op rendszer, pedig semmi új progi nem lett rá téve vagy 2 hónapja, és amúgy se tömtem tele minden hülyeséggel. Max vagy 5-6 progi van rajta. És a fagyások is jellemzőek rá mostanság.
Még garis a készülék, de nekem azt mondták a szervízben anno, hogy ők csak a szoftvert frissítik rajta, a windowshoz ők nem nyúlnak. Így nem tudom, hogy ha beviszem, akkor orvosolják -e a problémám, vagy nyomjak egy hard resetet? Biztos le lett írva korábban hogy kell, de így hirtelen nem vágom.
Mit gondoltok?Csonka Magyarország nem ország, egész Magyarország Mennyország!!!
-
TTamás
csendes tag
Végülis rávettem magam, hogy frissítek WM6-ra. Valamelyik hozzászólásban kaphattunk egy részletes leírásta telepítésről, de nekem nem tiszta ez a rész: "boot loader képernyő behoz (jobb oldali gomb a return mellett (right soft key) + kamera gomb + power gomb egyszerre lenyom)" a jobb oldali gombot sejtem, hogy a navigáló körbillentyű jobb oldala, de mi az, hogy kamera gomb???? Az meg hol van? Én nem tudok ilyenről...
Csonka Magyarország nem ország, egész Magyarország Mennyország!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest