- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
X530 is megkapta volna ezt a szoftvert fele anyi fikázás sem lett volna.
Jó jó. Már csak szolgáltatonak kel felkarolnia akkor lesz iagzi sikerfonNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
HERR Z
veterán
a microsd jó, a többi átlagos(már láttuk párszor..)
de a Paris Hilton játék tetszik -
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
Szerintem nagyon korrekt kis telefon!
EDGE, Bluetooth, MP3, memória kártya.
Jó design, kellemes funkciók és mindehez mérsékelt ár. Tetszik!Feel Good Inc.
-
AMD Power
titán
Ezt már szeretem!! Nagyon baba kis telcsi lesz! Remélem nekünk is lesz minél előbb! Biztos vinni fogják, mint a cukrot!!
-
Studi22
aktív tag
A telefon kellemes sztem ö lesz a következö alany!
A szolgáltatók áraira leszek kiváncsi!
Egy kiss OFF
Mitöl függ hogy melyik szolgáltató fogja ezt forgalmazni?A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
blueMerle
veterán
Na igen, húzom a cipöm, goto város, hátha van már valahol, gyere szépen papához telefon
Egy dolgot nagyon sajnálok benne, hogy nem kapott 176x220-as kijelzöt, nem hiszem hogy akkora hatalmas + lenne azon a bizonyos árcédulán, no sebaj, jó lesz ez így.
Grat a cikkhez -
marcee
addikt
''Inkább a D900 tulajoknak fájhat a fejük, most már nem lesz annyira vadorzó a telefonjuk, hiszen ugyanazt a stílust, formát és minőséget megkaphatja bárki feleannyiért, csak épp tudásban nyújt kevesebbet az E250.''
Már nem azért, de aki a formája miatt vesz 100+ ezer pénzért telót, az meg is érdemli!\m/
-
Ricardo
titán
Jó kis telefon ez, ennyiért meg főleg.
-
Jégkokó
veterán
Hát nem tudom, de nekem nagyon nem jön be a samsungnak ez az uj fekete menüje, a régi szinesebb jobban nézett ki.Meg azért vicces, hogy még mindig gondot okoz nekik, hogy egyszerre csöngjön és rezegjen, meg a zenelejátszó a háttérbe fusson
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Ricardo
titán
''És igen, wow, az E250 tud egyszerre rezegni és csörögni! Üzenet érkezésekor nem sikerült ezt a fícsört megvalósítani, ott marad az előbb vibrál, aztán danol verzió''
tehát itt félmegoldás született.
Nekem ez az új Samsung menü zsúfoltnak hat, de lehet hogy csak szokás kérdése.
Ennyiért nem rossz. -
d_joco
csendes tag
Az előbb néztem a szolgáltatók oldalát és csak a vodánál változott az akciós árlista, de még ott sem kapható. De szerintem legkésőbb februárra már lehet kapni valamelyik szolgáltatónál, vagy kitudja...
Ez a telefon nagy siker lesz, ha kap egy szolid árcédulát az biztos.
Szerintem az is tök jó benne, hogy a rádió be tud magától kapcsolni! Lehet, hogy nem épp az ébresztő funkcióknál van, de végülis ezek szerint arra is lehet használni. Csak gondolom rajta kell, hogy legyen a headset ugye...
Az meg külön dícsérendő, hogy megkapta a D900 menüjét, ami szerintem rettenetesen jó. De gondolom olyant nem tud, hogy a hálózati kódból megállapítva beállít egy az adott orszához tartozó háttérképet..., bár ez szép, de nem sok értelme van, csak látványos. Főleg, ha az ember sokat barangol külföldön.
Még arra leszek kiváncsi, hogy meddig lehet bővíteni a memóját. Remélem ezt is minimum 1 gigáig. -
Atombalu
senior tag
hihetetlen mennyi telot ad ki a samsung durva, de ugy latszik ez a jo megoldás
iPhone 5
-
Ennyi pénzért best buy, szép volt samsung, grat
Ha lehet hozzá átalakítót kapni (zenéhez -> jack -> random füles), akkor van egy olyan izé, ami teló, olcsó, szép, blútúszos, zenél, azt meg h a kamera nem egy jó darab sz.tem igazából nem nagyon izgat senkit ebben a kategóriában szvsz.
szal nekem nagyon tetszik, muternak most ment tönkre a telója, lehet, hogy ez lesz a következő... főleg hogy a samsungot már megszerette, eddig is az volt neki
egyszmájlival:"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Dr.Anonymus
addikt
ez a telefon egy nagy kib*szás a d900 vevőkkel...
legalább feketében ne lehetne kapni...
ez kb. olyan mintha 8800 sirocco editiont kiadná a nokia műanyagból, vga kamerával 20ezer forintért, és csodálkoznának hogy miért esne az eredeti modell iránti kereslet???
hát ha valaki vesz egy presztizsnek számító d900-at, akkor ne rohangásszon már minden kis köcsög iskolás gyerek vele az utcasarkon...
szerintem ez egy nagy mellé nyulás a samsungtól... -
AS
félisten
Mért? se most kiadta a w200-at ami egy w800 butitva akkor az is kicseszés.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Jégkokó
veterán
válasz Dr.Anonymus #18 üzenetére
Nem fog ilyen telefonnal minden iskolás rohangálni, mert azoknak leginkább a 10-20 ezer ft ig lévő kártyás telefonok vannak leginkább , ez meg kicsivel az fölött van, szóval nem hinném, hogy mostanába minden gyereknél ilyen lenne
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Dr.Anonymus
addikt
tulajdonképpen ott azért mindegy, mert w200 és a w800 is elég sz*r kinézetű, szerintem...
szóval egyik kutya másik eb...
egyébként is a sony-e totális tévúton jár megint... tavaly belendült kicsit, aztán most megint katasztrófa amit csinálnak...
a samsungtól többet várok...
legalább valamivel elkülöníthették volna a d900-at ettől az alapmodelltől, mert szerintem így elárulják a d900-as vevőket...
Jégkokó:
reménykedek,...
[Szerkesztve] -
István70
tag
Gondolom nem csak azért vesz valaki telefont, hogy az utcán villogjon vele Én legalábbis nem úgy megyek az utcán, hogy kitartom magam elé a telefont hogy nézzétek milyen jó telcsim. Ha valaki telefonál nem sok látszik a telóból. Aki ért a telefonokhoz az úgyis felismeri a D900-at, aki meg nem ért hozzá azt meg nem foglalkoztatja milyen telefonom van....
-
István70
tag
válasz Dr.Anonymus #23 üzenetére
Ez igaz!
-
AS
félisten
Nem tudom, igazábol miént egy d900 méle rakod bekapcsolva a e250-et akkor mindjárt máshogy fogod gondolni
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
István70
tag
AS-nál az igazság!
-
Shad0w
senior tag
Izé, Bluetooth-ból 2.0 van benne (honlapján eztet írták [link] )
Ja és egy kérdés: ahoz, hogy telefonálni lehessen vele szét kell csúsztatni? (bocsi ha láma a kérdés.. )
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Én is 2.0 rol tudok.
PC studioban az dög lasu. Viszont sima BT programal gyors...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Gallardo007
tag
Ez amit teszteltetek,ez nem pezsgő színű?
-
d_joco
csendes tag
Én olyant kérdeznék, hogy az E250-nél mennyire jó a külön akksi-hátlap megoldás összeszerelés szempontjából?
-
Phantom Lord
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #18 üzenetére
hát ja, mostmár nem fogsz tudni annyira villogni a D900-al
-
blueMerle
veterán
válasz Phantom Lord #38 üzenetére
Szvsz az már régen rossz ha valaki attól érzi tökös gyereknek magát, ha komoly telefonja/autója van. Az meg hogy ezzel ''villogni''? Úristen, eszembe jut az Irigy Hónaljmirigy Numerakirály c. száma a ''villogós'' arcokról, aki nem vágta, az pont ezekröl az emberekröl szólt (hogyhogy hogy? kaaaamerás mobil )
-
djtoomi
addikt
Na megvan a jelenlegi egyik telóm utódja.A mostanim egy 550SH de ennek a külsője nagyon bejön,főleg feketébe tetszene arról keresek képeket de nem találok.A kamerája ugyan gyengább nem 3G-s de szebb a menüje.Szebb az egész teló.Kiváncsi vagyok mennyi lessz szolgáltatóknál ha lessz illetve mikor lessz.Bog kérlek mondd meg a Te véleményed hogy megéri-e lecserélni.Nekem a külső IS fontos nem csak a tudás.MP3 meg BT az mindenképp kell de ennek nagyon bejön a külsője.Amúgy ha valaki lát képeket a fekete verzióról akkor kérem linkelje be.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz blueMerle #42 üzenetére
Nekem feltűnt hogy a gombjai ennek és a D900-nak nem olyanok és a széle sem.Formára eddig a D900 tetszik a legjobban a W850i után csak abból nincs olcsóbb verzió.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
AS
félisten
T-mobilnál biztos lesz mert német t is árulja!
-
djtoomi
addikt
Köszi AS Te egy Isten vagy!!!Feketében irtó jól néz ki.Már csak el kell passzolnom olcsóért enyémet és futok megvenni a V3-as mellé ezt.Két penge
-
AS
félisten
Közkivánatra:
-
djtoomi
addikt
Nekem mivel nincs a környéken és a voda szerint 1-2 éven belül nem is lessz 3g fölös ezu a teló.ezt is mp3-ra vettem meg mert v3 nem bőpvithető.kamera.bumm van mindig nálam egy 3 megás canon.ami valljuk meg 6 szoros optikai-val jobb mint a d900.igy végül is lenne egy jobb telóm mint a d900
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest