- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Köszönjük a játékot!
Talán végre nyerek is valamit.
-
erkxt
tag
Stipi stopi mikrofon. 😁
-
Saccco
nagyúr
Juhuuuuuuuu
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
novakalex
aktív tag
Várjuk nagy örömmel!
-
daninet
veterán
újabb játék ahol nem nyerek semmit
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Khem
csendes tag
Köszönjük, sok sikert mindenkiónek
-
vince
őstag
Ha játék, akkor hadd menjen a kalaptipp is!
Hogy mi a kalaptipp játék? Egy plusz játék a nyereményjáték apropóján. Tippeld meg, hogy a nyereményjáték kérdéseire hány résztvevő ad csupa helyes választ, hányan fognak bekerülni a kalapba, amiből majd a nyerteseket kisorsolják.
Egy google űrlap segítségével tudod megadni a nickneved (légyszi a sajátodat! ) és a tipped. Ezt követően láthatod majd az eddigi tippeket is. Az eredmény linkjét értelemszerűen ne oszd meg itt a fórumon, elrontaná a játékot.
Tippelni a nyereményjáték lezárásáig (2022-05-23 16:00) lehet, a később beérkezett tippek nem vesznek részt a játékban. A google a válaszokat egy táblázatban gyűjti, ennek az első oszlopa egy időbélyeg, ez lesz a mérvadó.
A játék végén a táblázat linkjét közzéteszem, illetve az eredményeket is összesítem. Holtverseny esetén a tippek leadási sorrendje lesz a mérvadó: aki hamarabb tippelt, az végez előrébb. Aki esetleg több tippet is lead, annak is csak az első tippje játszik, a többi törlésre kerül.Itt tudjátok leadni a kalaptippeteket: https://cutt.ly/kalaPH!tipp
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
veterán
Hát, ezt a játékot sem hagyom ki, a kamera vagy toll jól jön
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bjørgersson
félisten
Egy kalappal mindenkinek! Höhö.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Yofej75
aktív tag
Köszi a játékot!
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
user12
őstag
Köszi a játékot!
Jó lenne már nyerni egy ph!-s tollatRendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Argos
őstag
...elmúlik...
-
veterán
Köszi az újabb játékot!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
gyimger
őstag
Játék! Majd ha hazaértem.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
draco31
veterán
Köszönjük!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-=MrLF=-
senior tag
Újra játék! Köszönjük!
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
cinemazealot
addikt
Juhé, ez egy kellemes hétfői meglepetés. Köszönjük a játékot és a kalaptipp játékot is.
-
Buddhha
tag
Szipi-szupi-új játék! JEEEE!
azt az USB-s elosztót nagyon élném!----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
Lacok
őstag
Köszi az újabb játékot!
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
jack982
aktív tag
-
Gyula84
veterán
-
DrBubo77
veterán
Én a webkameráért játszom.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
koko52
nagyúr
Üdv újra itt!
A tollat megkaptam, jöhet a fődíj."Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Rayyy
senior tag
Hát... a téma nem hoz lázba... na mindegy, megnyerem a kamerát és a tripodos mikrofont és eladom őket másfélszeres áron. A különdíjként nyert tollat majd megtartom. Azt, hogy a közönség szavazataival mit nyerek, még ne áruljátok el! Szeretem a meglepetéseket is.
Minden a legnagyobb render!
-
koby11h
őstag
Köszi a játékot, ráhajtok megint a tollra! Hátha most...
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Ármester
Újra játék, újra PH toll lehetőség.
Köszönjük.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Memora
senior tag
Még az előző játékon sem tudom, hogy nyertem e, vagy hogy kik nyertek, és egyáltalán hol lehet ezt megnézni
[ Szerkesztve ]
Fancy quote placeholder
-
Ármester
Érdemes elolvasni a játékleírást, ugyanis ez is megtalálható benne, hogy hova írják ki és mikor.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
L4mie
veterán
Kis szakmázás: valaki fejtse ki pls. hogy egy mikrofonnál mit jelent a hangnyomásszint, mert sajnos nekem nem megy az értelmezés,
mármint ez a mikrofon hangforrásként is üzemel, és milyen távolságra vetítve ennyi a hangnyomásszintje?[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
daninet
veterán
nem jó a spec leírásban az elnevezés, az Max SPL azaz Maximum hangnyomásszint.
Itt egy leírás róla mit jelent.Basically, the max SPL figure in the data sheet tells you how much level, how much volume a mic can take before it begins to distort audibly
[...]
As long as you don’t record drums, your mic’s maximum sound pressure level is rarely an issue. You may run into trouble with certain percussion instruments, though. A tambourine, for instance, is a lot louder than one would assume; at short distances it can easily reach SPLs of more than 120 dB.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
őstag
Köszönet a játékért, hátha ezúttal szerencsésebb leszek
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
pilipi
aktív tag
kalap -
-ZeeZee-
senior tag
válasz eszterencs #42 üzenetére
Na, akkor most meg kell változtatnom a válaszomat.
-
Apika
addikt
Köszönjük az újabb játékot!
-
Ferrari fan
tag
Köszönjük a játékot!
Kalaptippel még várok, eddig elég egyértelműek a válaszok -
nagyúr
Az előző nyereményjáték sokkal jobban tetszett, viccesebbek voltak a válaszok. Nem nyertem, de legalább jól szórakoztam.
-
rbence
senior tag
Köszönjük az újabb játékot!
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
BLUE TORNADO
senior tag
Köszi az újabb játékot! Jóformán még most lett vége az előzőnek
Az egész világon az alkoholizmust betegségként kezelik. Egyedül nálunk kérdezik meg: - Miért nem iszol? Beteg vagy?
-
somogyib
őstag
válasz eszterencs #44 üzenetére
Akkor minek kellett módosítani a kérdés megfogalmazását?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest