- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Szerintem nagyon jó játék lett, de 4-5 óra alatt végig is lehet vinni. Szóval pofátlanul rövid...
"Vader won’t never be your master!" <-- ez így szerintem nem helyes. Vagy:
1. Vader won't be your master anymore!
2. Vader will not be your master!De lehet tévedek, régen volt már nyelvvizsgám...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proSpidA
csendes tag
Nem rossz kis teszt, csak kicsit szerintem sokszor használod benne a ,,Lucasartos fiúk" kifejezést és rosszul írod a főszereplő nevét helyesen: Galen Marek vagy esetleg Galen "Starkiller" Marek, de semmiképpen sem Garen Starkiller.
-
Geller72
veterán
ööööööööööööö...öregszem.. . Ha ingyen kapnám, elajándékoznám valakinek....ez van.....persze, ettől még "megakúl" gamma lehet. .
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
jó játék de tényleg rövid mint azt már előttem is említették
-
Gothmog
senior tag
válasz Taifa Díaz #5 üzenetére
Lehet, hogy van ilyen szabály papíron, de ha hangsúlyozni akarják a dolgot, akkor inkább használják pl. a never ever szópárt.
Ez a won't never egyszerűen bántja a szemet.Bár hozzátenném, nem kevés öniróniával, hogy maximális hülyeség egy magyar nyelvű fórumon egy ilyen totál mellékes dologról vitatkozgatni
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
aram01
nagyúr
I am star wars fan
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
infectedmann
őstag
Jó lett bár pofátlanul rövid az első részhez képest. Remélem ha lesz 3. rész azon kicsit többet dolgoznak és nem vagyok a nevével próbálják eladni.
-
bigga
aktív tag
Talán egyszer lenyomom a hideg téli szabadnapokon, de különösebben nem hat már meg - A Force Unleashed 1 után már tényleg egy százezredik rókabőr - illetve ha hasonló hangulatra vágyom akkor még mindig a Jedi Knight sorozat a legjobb, vagy ha egyszer megjelenik a KOTOR3 - na az majd tetszeni fog...Ha lesz..
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
Silenzio
addikt
Hát nem tudom, milyen PS3-on, de PC-n egy 8-ast megérdemel a grafika. A többi meg egy 6-ost. Vagy még azt sem.
aram01: igen, Ozzy Osbourne meg valami istentelen beszédhibával azt kornyikálta: I am Skywalker...
HardRic: beszélt angolban is van. Igazából senki nem beszél úgy, ahogy az akadémista nyommerek megtanítják az angoltanároknak...
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
sh4d0w
félisten
"...Ha kell villám vagy tűzsebzést adhatunk egyik vagy másik kardunkba..." - mi a fészkes fene ez, Dragonball???
https://www.coreinfinity.tech
-
Zandal
tag
válasz infectedmann #13 üzenetére
Csak ebben bízhatunk, sajna nem rajtunk múlik.
-
Silenzio
addikt
Ez mondjuk elég ortó utalás szerintem Lukács Gyuriéktól... Starkiller Skywalker eredeti neve volt még 1974-ben, az első forgatókönyv idején. Nem tudom mi a faxért kellett beemelni... talán párhuzamot akartak vonni vele? Épp ez a sztori lényege: Galen hiába ugrál a két értékrend közt, sosem lesz olyan, mint Luke, hiszen akkor értelme sem lenne az egész sagának.
-
Zandal
tag
A helyes, mely a játékban is elhangzik, verzió a következő: Vader won't always be your master. Sajnos itt rosszul lett idézve, de javítva lesz !
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
Jó de Lucas dinnye, egy retardált vén nyomorék. Már a saját maga által felépített világot se képes megérteni, különben nem művelte volna ezt a trilógiával... Tudom, hogy közhely. Attól még igaz. És az Episode III minden ellenkező híresztelés ellenére is egy szar.
-
Silenzio
addikt
Így van. A filmsorozat is olyan ütemben bontakozik ki, mint a világbéke...
Amúgy nem vitatom el a tehetségét, az Ep3-at megnézve is látom Kuroszava, John Ford, a régi vágású filmesek örökségét, de mindez csak technika. A forgatókönyv 1000 sebből vérzik, velem nem tudta elhitetni, hogy Anakin átállt a sötét oldalra. Lógott a levegőben az egész.
-
Findzs
addikt
spoiler
megnéztem egy pár gameplayt darth vader legyőzéséről és feltünt hogy a játékos életereje mindig a maximum közelében volt vader sose tudta komolyabban megsebezni
vagy ennyire tudtak akik felvették a gameplayt vagy ilyen egyszerű vader ellen harcolni ?
bár jó sokáig tart"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
FordPrefect
csendes tag
A gameplay videókban látszik milyen gyönyörűen hullnak a fejek és végtagok a kaszabolás nyomán. Lehet nálam van a hiba, de a PC-s verziót egy fél órát nyomtam és egy darab csonkolást sem láttam. Másnak mi a tapasztalata? Nem vagyok perverz/beteg, de azért annak van egy faja hangulata. Mediumon nyomom ha ez számít. Grafika a maxon, nem is értem a dolgot. Lehet a PC-s verzióból ezt hanyagolták?
[ Szerkesztve ]
Viszlát! És kösz a halakat!
-
Zandal
tag
válasz FordPrefect #38 üzenetére
Megkérdeztem cimbit és ő azt mondta, hogy fejeket tuti levágta, szóval a PC-s verzióban is kell lennie csonkolásnak.
-
Findzs
addikt
egy lézerkardtól el is várná az ember, hogy ne seprűnyélként funkcionáljon
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
sasa311
veterán
válasz FordPrefect #38 üzenetére
Nekem minimum grafikán is van csonkolás.
Csak annyi, hogy ahogy leszáll a fej vagy a kar és leesik a földre szinte azonnal eltűnik.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Barcelinho
csendes tag
A játék maga jó lenne, de Starkiller már az elején is túl erős az ellenfelekhez képest. Később pedig már végképp nincs kihívás a harcokban. Sőt igazából Vader sem ellenfél. A játékidő rettentő rövid, nem igazán értem miért nem lehetett hosszabb történetet írni.
-
sasa311
veterán
válasz Barcelinho #43 üzenetére
Én ezeket még mind elnézném - unleashed fokozaton azért annyira nem könnyű a játék (bár hosszabb nem lesz).
Ellenben az a legnagyobb sz@rnak tartom, hogy a végén a jó és sötét oldal közötti választás 2 videóban nyilvánul meg...
Minimum lett volna még 2, legalább rövid pálya 2 alternatív befejezéssel.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sti10p
senior tag
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy kiküszöbölték e az első rész hibáit, pl. a döcögős engine-et, a szakasos, akadozó mozgás animációt, meg hogy a helyszínek, csaták, átvezetők lettek e annyira érdekesebbek hogy lekössenek.
Annó a Jedi Outcast egy nagyon tuti játék volt akárcsak a Jedi Academy, pedig az erőforrások fele sem állt akkor rendelkezésre technikailag, ehhez képest az első FU nagy csalódás volt, olyan mintha egy félkész játékot adtak volna ki, az első Vader-es küldetést sem toltam végik annyira zavartak a hibák, meg az unalom.
Csak az érdekelne, hogy ezúttal tényleg sikerült e valami "nagyszabásút" belecsempészni, amitől újra átjön az epikus SW hangulat, vagy csak az első rész színvonalát viszi tovább...[ Szerkesztve ]
XY
-
Zandal
tag
Az első részben legalább választhattunk kit akarunk leverni. A pofátlanul rövidbe sajnos ez is bele tartozik.
Jön majd a DLC december vége felé, ott lesz egy újabb pálya, alternatív vonalat követve. Remélhetőleg legalább olyan hosszan, mint az első rész Hoth pályája.sti10p:
Ahogy írtam is javítottak is rajta, de csináltak újakat is. Megröccenni még most is megröccen ha nagyon sokan vesznek körbe, de emelet vannak olyan látványos részek a játékban (esemény és megvalósításban is), amelyeknél a száj tátva marad, így egyszer mindenképpen érdemes végigjátszani.[ Szerkesztve ]
-
sti10p
senior tag
Az animációnál konkrétan arra gondoltam, hogy a mozgások közti váltás írtó bénán molt megcsinálva, átmenet nélküli robot mozgással, meg folytonos megtorpanással, nagyon rontotta a hangulatot, mintha egy budget játék engine-ját használták volna, de pl. állóképeken az se volt csúnya...
XY
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest