- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Footballer
tag
-
MODERÁTOR
Az normális, hogy tegnap este 11-től, ma reggel 7-ig, repülő módban 7-8%-ot merült az akksi?
Everybody lies.
-
Bandi8407
tag
használja valaki ezt a camera mod-ot? Cyber-shot™ 4.7.1 / 4.7.2 HDR For Xperia
Én feltettem de valahogy HDR módban is ugyan olyan képet csinál mint normál módban! Én csinálok valamit szarul vagy nem ér semmit az egész?
-
siofok
őstag
-
t.imi
addikt
Azt néztétek, hogy fly üzemben is van fm rádió? Érdekes, hogy sony meg tudta csinálni....
-
JasonD
aktív tag
válasz boletus #2706 üzenetére
Köszi!
Eddig minden príma. Nagy királyság ez a teló. Még egy apró pixelhibát sem találtam, amibe beleköthetnék.Nálam egy fólia a kijelzőn a maximum védelem egy telefonnál. A tok nekem a bal nadrágzsebem. Ilyen mindenféle bumperekkel, szilikon szarságokkal nem csúfítom el.
-
siofok
őstag
sziasztok!Vki ért a CWM recoveryhez?nemtudok backupot csinálni benn,mert hibát dob.És nemtudom mit jelent az a hiba.
OnePlus nord 2t
-
cassius.clay
senior tag
-
siofok
őstag
válasz cassius.clay #2713 üzenetére
nemáá,komoyl?Ugyanúgy full lement mindent,a rom beállításokat,appok,beállításai,stb.,mint a cwm??
mert ha igen,akkor az nagyon jó!ja,és ha mondjuk lementek 1 adott állást vele,és feltolok 1 másik romot,arra feltelepítem a rommanagert,és úgy tudok vele backupot visszatenni,vagy csak recoveryből?Tehát "betöltött rendszernél is tud visszaállítás feltenni?
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
darvinya
titán
válasz cassius.clay #2713 üzenetére
CWM és a Play-en lévő ROM Maneger (ClockWorkMod) egy és ugyanaz.
(#2716) siofok
Mert ahhoz kell root és BusyBox is.
App-ban előbb telepíteni kell(root joggal) radvanyi[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
1stVikman
senior tag
válasz Barthezz2 #2693 üzenetére
Megnéztem ezt az importált naptárt, és olyan sikeresen kutakodtam a beállításokban, hogy ki is tötöltem.
Hiába szinkronizálom újra, nem teszi be a névnapokat. Ez a naptár widget úgy látszik csak a felhasználó által hozzáadott, nem egész napos eseményeket jeleníti meg. Remélem javítják!
Egyébként nekem ez az egész Gmail-es szinkronizálós téma nyögve nyelősen működik. PL. a leveleket azt szépen leszedi, de pl. a telefonban lévő névjegyzéket nem akarja elmenteni a gmail címtárába.A fb-ről leszedett képek nálam is kicsik voltak, így meg is szüntettem minden szinkronizációt a fb-vel is. Majd egyszer a fontosabb kontaktokhoz lementem sz.gépen, és egy mappába feltöltöm, és beállítom egyesével. De egyenlőre nem sok kedvem volt ezzel foglalkozni. Bosszantóak ezek az apró hibák!
Más:
Szinte minden sms-t kétszer kapok meg. Ez mitől lehet? Van valami megoldás rá? -
1stVikman
senior tag
válasz 1stVikman #2724 üzenetére
Nem hagyott nyugodni a dolog, így weben beléptem, és le- majd feliratkoztam újra ezekre a "magyar névnap " stb naptárakra. majd kézzel frissítgettem a telefonon, most újra látni a névnapokat. Bár nem tudom, hogy a google, vagy a sony hibájából nem látszanak widgeten az egész napos események, de javíthatná valamelyik.
A kapcsolatokat meg elküldtem magamnak e-mailen, majd kézzel importáltam a .vcf-ből a címtárba, így már megjelenik, de kész röhej, hogy ezt magától nem volt képes leszinkronizálni. Pfff...
Sms dologgal nem jutottam előbbre.
Facebookos képeket lehet lecuppantom ma. Most éjszakás műszakban úgyis ráérek kicsit.[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Azt nem tudjátok, miért van, hogy engedélyezni szeretném a "Facebook az Xperia telefonon" opciót és egyszerűen nem tudom. Mindig ott van az értesítési sávban a kis "f" betű és mellette a felkiáltó jel. Alap dolgokat megpróbáltam, de semmi változás. Rá frissítek, ugyanúgy semmi változás. Ugyanez a helyzet a Timescape cuccal. Nem rak ki Facebook-os frissítéseket. Ezutóbbit úgy hallottam, mindenkinek így van. Ez igaz?
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
MODERÁTOR
válasz 1stVikman #2724 üzenetére
Próbáltam én is mindent telefonon és weben is, de nekem se jött össze semmi.
Most leszedtem a Simple Calendar widget névre hallgató app-ot, ezzel megy a dolog. Bár itt is érdekes, mert ha a kicsi verziót rakom ki(1 magas), akkor mindig csak a holnapi eseményt rakja ki, abból is az FB szülinapokat, de ha a közepest kirakom, és utána 1 magasra méretezem át akkor jó. Meg jól is néz ki szerintem.
(#2727) cassius.clay: Nekem is azt mondták itt fentebb, hogy mindenkinél így van. A sony tud róla, reméljük javítják.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
darvinya
titán
válasz cassius.clay #2723 üzenetére
És nem CWM-mel csinálod a rendszer backup-ot?
De.Önmagában ROM maneger csak egy installáló app, sőt bizonyos dolgok csak a teljes verzióban érhető el.
Nem egyszerűbb egyből CWM fekrakása és onnét nand backup.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
cassius.clay
senior tag
válasz darvinya #2730 üzenetére
Nem, nem CWM-el csinálom a rendszer backupot, hanem ROM Managerrel. Mivel a CWM-et a ROM managerrből telepited, igy a ROm manager által készitett backupot a CWM is felismeri, igy azzal vissza tudod rakni. A lényeg: A CWM és a rom manager nem egy és ugyanaz, ne keverjünk már.
-
Apooca
tag
NFC-vel futom a köreim, állítólag nincs mindegyikben, csak abban aminek a hátlapja ezt jelöli...
Van valakinek erről infója? Gondolom akinek volt a csomagban NFC tag, annak a hátlapja más.....Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
MODERÁTOR
Nekem nincs a hátlapon semmiféle erre utaló jelölés, csomagban sem voltak tag-ek, viszont ha az NFC bekapcsolására megyek, akkor bekapcsol, amit egy ikon is jelez a statusbar-on. Azt, hogy működik-e nincs mivel kipróbálnom, de ha nem menne, vagy nem lenne benne, kamuból már csak nem nézne ki úgy, mintha működne.
Everybody lies.
-
surgery
senior tag
Sziasztok én is gondolkodom egy ion beszerzésében jó telefon amire kell nekem megfelel szép kijelző nagyon szép forma masszív ház és 100ezer alatt beszerezhető gyári garanciával. Lenne egy pár kérdes aku milyen? a gyári dobozban van nfc matrica? gyárilag van kijelző védő fólia mert a sony nál szokott lenni. Illetve melyik a legújabb rom hozzá? Telefonálás minősége milyen és mennyire hangos kihangosítva? Előre is köszönöm a segítő válaszokat! Kb két hét múlva venném meg
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz surgery #2735 üzenetére
Egy oldalt kellett volna visszaolvasnod, mindenre választ kaptál volna Akksi egy napot bír, van rajta alapból fólia, szolgáltatónál nem adnak hozzá Nfc tag-eket (nem tudom,hogy a függetlenhez jár e) telefon hangja jó kihangosítva is. Március végén, április elején jön hozzá JB.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
drinker
tag
válasz Ferenczi Áko #2736 üzenetére
A függetlenhez van 3db! Én nem tudok olyanról, hogy valamelyikben lenne, másikban meg nincs NFC, szerintem alapból van.
Bocs nem neked akart menni!
[ Szerkesztve ]
-
cassius.clay
senior tag
Érdekes azért ez a Sony-tól... nekem volt függetlenül vásárolt új Sola-m és ahhoz járt kettő darab NFC tag, pedig az teljesen más kategória, mint az ION.
-
arpy17
tag
válasz cassius.clay #2727 üzenetére
(#2645)-(#2665)-ig olvass vissza, ott megoldást is találsz a nem működő részre (elvileg)
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
MODERÁTOR
Van egy Nokia BT fülesem. Tök jól megy vele, de..
Azt nem lehet megoldani, hogy a skype/viber/nimbuzz/stb.. alkalmazások is ezen keresztül szólaljanak meg ha csatlakozva van? Ugyan is most így alapból tesznek rá, és szólnak telefon hangszórón..
Trophy(WP7) ez frankón ment.
(#2737) drinker: Hát nekem nem igazán volt a csomagban..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Apooca
tag
válasz Barthezz2 #2734 üzenetére
Az nekem is így működik, viszont voltam más miatt egy Sony szalonban, ahol árultak Xperiákat, és ott azt mondták, hogy csak akkor, ha a hátlapon jelölve van.
Az is gyanús, hogy a használatiban egy kukk sincs róla....Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
Apooca
tag
Köszi. ez jó hír, van valakinek olcsón eladó, aki nem használja ?
Belehet őket programozni, hogy mit kapcsoljon ki-be?
Nem tudok S-es használatit letölteni, minden link megdöglött....Iphone 7 32 GB, Apple Watch 2, Space Gray, Ipad Air 16G Wi-Fi, Samsung UE32ES6560S, UE40H6400, Dell Latitude E5430
-
MODERÁTOR
válasz drinker #2742 üzenetére
Nekem is LT28h van, és nincs.
Hol vetted? Mert akkor már csak arra tudok gondolni, hogy a nextelshop szedte ki..(#2743) Apooca:
Dobozon ott van. A hátlapot ne is firkálják össze nekem. Az meg ha nem lenne, és mégis úgy tűnne, mintha de, elég nagy felháborodást váltott volna ki világszerte, nem gondolod?
A használti meg semmi. Ha csak azt tudná, ami ott lenne, dobnám is ki.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
drinker
tag
válasz Barthezz2 #2747 üzenetére
Rendkívül korrekt és megbízható cég, legalább is rám ilyen benyomással voltak!
Persze ez nem a reklám helye!
-
MODERÁTOR
Nem esküdnék meg rá..
De akkor menj vissza, és kérdezd meg tőlük, hogy arra milyen magyarázatuk van, hogy a készülékben mégis kapcsolható, és "látszólag" működik is.
Gondolod egy 100k-s telefonnál humbugból beleépítettek egy kacsa funkciót?Szerk.: Írtam a hazai Sony supportnak, majd kiderül mit válaszolnak.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest