Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
Silentfrog #35 üzenetére
Nekem van egy térdfájásom amiről nem szoktam beszélni senkinek, még magamban sem.
De jönnek rá a gyógyszerreklámok, szerintem kielemzik a mozgásomból vagy nem tudom. Vagy olvasnak a gondolataimban.
-
judas13
addikt
válasz
Viktor0610 #26 üzenetére
Köszi köszi!
smileyt lehagytam a végéről my bad
-
aprokaroka87
nagyúr
:D azért ne essünk túlzásokba, egy Apple szintű cégnél is meg vannak bizonyos trükkök arra hogy hogyan játszanak ki dolgokat.
Másfelől én azt elvet vallom hogy azt hiszem el teljesen biztosan amit saját magam látok a két szememmel.
Szóval ha valami folytán az derülne hogy ki az Apple minden felhasználói adatot elad magáncégeknek, kormányoknak.. stb, majd jól el játszom hogy meglepődőm :) -
Silentfrog
veterán
válasz
pusszycat #17 üzenetére
A minap kezdtem el nézni újra a Trónok harcát. Nem kerestem rá semmire, beszédtéma sem volt. A google hírekbe napi szinten jönnek ehhez a sorozathoz kapcsolódó hírek. Véletlen lenne?
Olyan szinten vannak hogy felismeri Tarth-i Brienne magyar hangját is már és tudja hogy Trónok harcát nézek?guni.: Akkor a google keresés miért jelenik meg reklámba már aznap a Fb.-on?
-
Pirosász
aktív tag
válasz
adamklark #32 üzenetére
Persze hogy nem ma született bárány. Egy profitorientált cég.
Hasonló az üzleti modell, mint HBO esetén. Nem azért nem ad reklámot mert rendes, hanem mert havidíjat kér.
Ezért nincs pl. Safari Windows-ra. Ha adatokat adna el harmadik félnek, úgy hülye lenne nem jelen lenni Windows-on/Androidon.
Mivel nem ez az üzleti modell, így semmi haszna nem volna abból, ha minden Win-es Safarit használna. (esetleg adhatná pénzért, de ki fizet 2022-ben böngészőért) -
adamklark
senior tag
utolsó ponthoz, persze Apple nagy cég és nem feltétlen kell neki ez a plusz zsebpénz de volt már rá példa nagy cégeknél hogy mindig kell új bevételi forrás és amíg nem derül ki addig lapítanak, ezzel nem azt állítom hogy az Apple biztos eladja az adataidat de nem is egy ma született bárány(OFF)
-
Pirosász
aktív tag
Twofatcat elmagyarázta miről van szó valójában.
Nem! Az Apple nem adja el az adataidat harmadik félnek, mint a Google és társai.
Egyszerűen nem ez az üzleti modell! Nincs ilyen részleg.
A Google se lopja el. Megállapodtok, tudomásul veszed, hogy ezt csinálja. Ez a felhasználás egyik feltétele, amit kipipálsz, hogy oké.
Hogy képzeled el? Van egy -1. emelet az Apple-nél, ahol egy titkos részleg az Apple felhasználók adatait árulja a dark weben?
Tudod milyen következményei lennének?
A világ összes hatósága szénné büntetné a céget, csoportos perek tucatjai, Tim Cook meg menne a börtönbe.
Egy ilyen botrány csőd közeli helyzetbe hozná az Apple-t. -
Aryon87
félisten
Mindenki. Ahol meg asszisztens van, ott meg mégjobban megy a lehallgatás, és ez alól az Apple se kivétel, hiába is tagadja bárki.. " A legbiztonságosabb". Meg a nagy lóbögyörőt... Ahogy a Google tud mindent a felhasználóiról, úgy az Alma is.
Google, Alexa, Siri, Facebook+messenger. A legnagyobb kémek, mind USA-nak. Kína kispályás hozzájuk képest. -
-
judas13
addikt
Ezt csak a Huawei banda tette idáig nem?
-
-
Aryon87
félisten
Az Alma ilyet nem csinál. Nem hallgatózik, nem kémkedi a felhasználókat. Egy kedves ismerősőm épphogy nem kézzel lábbal ellenkezve mondta ezeket. Nekem nem úgy tűnik. Asszem tavaly mondtam neki, hogy Siri kvára tud mindent a felhasználójáról. Úgy tűnik nem tévedtem. Innentől mosakodhat az Apple, továbbra sem hat meg. Google ugyanezt csinálja amúgy.
Bár kinézem az Almafanktól, hogy simán azt mondják kamu a cikk. -
k-adi
nagyúr
válasz
viragdani01 #20 üzenetére
"Apple eddig Siri csendben volt az ügyről."
vicces az új srác -
IQfályter
tag
Esk nálunk a csattogó lepke hangja volt
-
-
törölt tag
Igen, kicsit bulvárosra sikerült. Nem hallgatózásról van szó, hanem amikor szándékosan használod Sirit. Szóval iOS 15 előtt, ha megkérdezted Sárit kapcsolja be a zseblámpát, ébresszen fel stb. egyéb alapműveletek, akkor elküldhette Apple szerverre. 15-nél ezek az alap dolgok már az eszközön történnek, feltéve A12-es vagy későbbi készülék a lokális adatfeldolgozáshoz szükséges Neural Engine miatt. Ebbe került bug, hogy több esetben továbbra is elküldte, amit 15.3-ban részben orvosolt, 15.4 majd elvileg teljesen.
-
Szerintem szavakra szűr rá, úgy mint "pénz" , "akarok venni" , "iPhone"...
-
Razzul
őstag
Pontosan, valamint azt sem, hogy ők a "személyiségi jogok utolsó védőbástyája".
Az Apple legalább javítja az ilyen hibákat és igyekszik figyelmeztetni a felhasználókat, minimalizálni a mikrofon használatot. Ezzel szemben a Google már nem is rejtegeti, hogy folyamatosan hallgatózik utánunk, elég csak utána nézni a Pixel 6-on elérhető Now Playing szolgáltatásnak.
-
kalimist
aktív tag
A cím azt suggalja, mintha folyamatosan rögzítene Siri. Ez pedig nincs így.
-
szabeska
addikt
Nekem nincs ájfónom, de ha egy, éppen a közelemben tartózkodó valaki/ismerős/idegen azt használ, akkor vajon az én fingásomat is kielemzik Kupertínóban?
-
A magyar beszédet úgyis karattyolásként fogják csak érteni Amerikában.
-
Wesiz
tag
ugyanmár, ők biztos nem csinálnak ilyet, az apple a személyiségi jogok utolsó védőbástyája.
-
adamklark
senior tag
annyira meglepődtem hogy na
-
kilua
senior tag
Az applere régen az adatvédelem zászlóvivőjére tekintettek, manapság egyre több dologgal kapcsolatban derül ki hogy nem igaz.
(Együttműködik Kínával megfigyelésben, simán települt a pegasus, át akarja nézni az offline képeket is, most meg ez a hír)
-
xZer0kidx
senior tag
Kedves Apple!
Csak a tisztánlátás véget a minap éjjel hallott hörgő hang nem egy mélytengeri szörnyeteg fogságban tartott példánya, hanem jómagam amint stabil oldaltartásból a hátamra fordulok.
Sajnos iphone 6 készülékemen a neural engine erre még nem áll készen, ezért fordulhatott elő, hogy Siri félreértelmezte amit hallot és ezt továbbitotta önökhöz.Üdvözlettel Horkimester666
-
zeon.hu
nagyúr
Hallgatózik egy telefon engedély nélkül?
Vatta szörprájz.... -
roli543
őstag
Akkor elèg para dolgokat hallhatott éjjel a hálószobában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóváhagyás nélkül is hangmintákat vehettek fel és küldhettek el az Apple-nek az iOS 15-öt futtató iPhone-ok. Az Apple eddig Siri csendben volt az ügyről.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest