Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpet
tag
sokkal jobb ötlet egy bazi nagy akku hátlappal típusokhoz, mondjuk egy 2-3cm vastag mostrum, egy hátlappal, azt ha ráteszed az elvan jó ideig...és nem foglal el nagyob helyet mint ez a bohócság...ja és a telefon nem csak telefonálásra használható...
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #34 üzenetére
Ez így van sajnos.
(hogy ez mér' nem bólogat!)
Én mindig mondom a júzereknek, akik szidnak egy specifikációt, hogy akkor nem kell olyat venni, illetve hasonlót sem, aztán majd kifut, Darwin is megmondta. De amíg veszik az SD nélküli telefonokat is, meg passzírozzák a nanoSIMet pöckökkel, addig lesz is ilyen. Magunkra vessünk. -
Taybore
aktív tag
"Emberi méretű" aksik kellenének, amit BELE lehet tenni egy telefonba, nem pedig mellé, hogy azt is cipelhessük. Akkumulátorok terén tíz-évek óta nincs jelentős fejlődés...
-
Rickazoid
addikt
válasz
anubys1984 #30 üzenetére
Nem kellene vastagabbnak vagy nehezebbnek lennie, mert lítiumos akkukból nem lesz ilyen. Üzemanyagcella lehetne ez... de csak lehetne. Amíg a júzer megveszi a reggeltől-estig üzemidős telefonokat, addig mindig csak pont akkora akku lesz a többségben, ami erre elég.
-
mrpet
tag
válasz
anubys1984 #30 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
Ide is leírom amit a PH-s hírhez. Nagyobb saját akkut! Jó ez túrázáshoz jól jöhet, de akkor már inkább semmi mobil ott.
-
anubys1984
aktív tag
Engem inkább az érdekel, mikor jön már egy 10.000 ma-es belső akkus telefon. Az se érdekelne, ha 25mm vastag lenne és 200+ g-os.
-
musculus
tag
NAGYON-NAGYON OFF
Van sokkal bulvárosabb is a magyar neten, íme:
[link]Arra jutottam egy kis gondolkodás után,hogy az a bulvár, amikor az ember felkapja a fejét a címre ("Elvérzett az Internet Explorer" vagy "Negyvennégyezren adták vissza a SIM kártyájukat" valamint "Kassai Viktort megölték a drukkerek") és közben a bombasztikus cím mögött egy sokkal kevésbé érdekes cikk van.
Persze nem mondom, hogy ez az eszköz, amiről most olvashattunk, nem fontos! Csak arra gondolok, hogy az energiaválság egy sokkal magasabb rendű fogalom, a cím új technológiákat, világot és társadalmakat megváltoztató ötleteket ígér.Én megértem a lapcsaládot, hogy bulvárosítják a címeket, hiszen sokkal több oldalletöltést generál egy-egy elmés cím. Világos, hogy a szűkebb rétegeket érdeklő, "szakmaibb" címek kevesebb embert vonzanak be a lapcsaládra, ez kevesebb pénzt jelent, alacsonyabb fejlesztési lehetőségeket, ez nekünk sem jó. Nekünk, akik most a fejünket csóváljuk a színvonalat féltve.
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Egy jó napelemcellával összegyúrva lenne igazán ütős
-
Kashim
őstag
válasz
Rickazoid #26 üzenetére
Gondoltam azért, hogy nem a Ghoo-tól vagy és próbálod rámtukmálni.
Nekem fontosak az ilyen apróságok, kicsit megnő a bizalmam az adott termék/gyártó iránt és szeretem, ha a holmijaim viszonylag esztétikusak, nem bazárfeelinget árasztanak.
Infót köszi, MA cikket elolvastam anno, az a szálcsiszolt változat egész jó lenne, de az meg már gyak. tálca méretű. Kicsit túllőttek a célon, de biztos megvan a felhasználási területe annak is egy táskazsebben. Nekem nem lenne jó. -
Rickazoid
addikt
Nem kampánynak szánom, de van két ezressel drágábban 11 Ah-s, szálcsiszolt fémházban. Nekem a Satechi sem jelent többet egy weboldallal, mint a Ghoo Power, weboldal nélkül.
A csatlakozók meg jellemzően ugyanazok, bár manapság nem nagyon töltesz mini/microUSB, Nokia és Apple csatlakozós eszközön kívül mást, a többihez meg nem biztos, hogy jók az adapterek, még ha pont úgy is néznek ki képen. Nekem a 8-as Delock adapteremen sincs se a régi LG-mhez, se a régi Samsungomhoz jó csatlakozó, de a +2 csatlakozós kivitelben sincsenek ott. Oldala nincs, de ezekről is van Mobilaréna cikk. Csatlakozólista a 11-eshez.
Szerintem felesleges külföldről, főleg USA-ból rendelni, ha 1 munkanap alatt megrendelhetsz egy valószínűleg pontosan ugyanolyan minőségű alternatívát itthonról. -
Speciel egy ilyet veszek, ha lesz picit olcsóbban
No persz nem itthon... -
törölt tag
De miért a szifon tokjàba raktàk? Tùl sok maradt belöle almàéknàl?
-
prolad
addikt
Ennyiért nagyon jó ára van.
off:valaki tud akkuval/töltőkkel foglalkozó topikot? -
mrpet
tag
Melyik is az a teló amelyik nem vezetékes töltéssel is tölthető lesz?
-
Stanley-B.
őstag
margithid: Akkor nem fogsz váltani, vagy azért fogsz, mert elromlott a telefonod.
-
Kashim
őstag
Szvsz ez sokkal minőségibbnek néz ki, nem olyan bumszli műanyag vacaknak, mint a ghoo külső akkuk. Ráadásul nekem sehol sem világos, hogy a ghoo-hoz milyen adapterfejek járnak. Ha egyáltalán jár valami.
Nyilván a Satechi név hallatán sem asszociál senki valami óriási márkára (legalábbis én biztos nem), de nekem már az pozitívum, hogy bármiféle megerőltetés nélkül találtam egy hivatalos oldalt support infóval, ahonnan meg is tudom rendelni. A ghoo-ra meg hiába keresgélek, folyton ilyen magyar gsm boltok / ár-összehasonlító oldalak jönnek be, maréknyi infóval. Ezek alapján, főleg hogy egy árban vannak, inkább a hírben szereplőre voksolnék.
De ha valaki tud még hasonló cuccot ilyesmi árban, akkor ne kíméljen. Épp beruházás előtt állok. Köszi! -
mrpet
tag
Nem rossz...
Kíváncsi leszek idehaza mennyibe fog kerülni... -
B1T3
addikt
Nem hangzik ez sem rosszul, de én is szívesebben olvastam volna új technológiáról, amely már elérhető közelségben van.
-
ixtom
tag
Ti sem olvastok Prohardver!-t
[link]
A két hírből kéne egyet gyúrni, mert a másik oldalon elnagyoltan vannak megadva a méret és tömeg adatok, ráadásul a termék típusneve sem olvasható. Itt meg kicsit szegényes a képi világ.
-
Rickazoid
addikt
Nem értem a címet. Azt hittem valami újdonság, erre csak egy újabb nagy kapacitású külső akku. Mindnek esik az ára... szóval...
(#1) Kashim: Ilyeneket egy ideje lehet kapni itthon is, például a Ghoo Power 10 A-es akkuja ~16.000 Ft és ugyanezt tudja.
-
margithid
veterán
Nekem nem kellene.
2000 Ft-ért rendeltem ebayről 3 db 1500 mah-es aksit töltővel, teljesen jók.
A gyári aksival igy 6000 mah-es aksival tudok elmenni olyan helyre ahol esetleg napokig nem dughatom konektorba a telefonom. -
Kashim
őstag
Bakker, 50 dolcsiért én is instant vinném. De talán még az itthoni ára is vonzó lesz, már ha lehet majd egyáltalán kapni itthon...
upd.: Most nézem lehet rendelni direktben a gyártótól, szállítanak Magyarországra is. Legolcsóbb USA First-Class Maillel együtt 69 dollár. Még így is egész jó ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Satechi Portable Energy Station 10 000 mAh kapacitású akkumulátora telefonok és táblagépek szélsebes töltésére is alkalmas.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch Series 7 45mm Cellular rozsdamentes acél óra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest