- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
A i3-3220T-ben HD Graphics 2500 van, nem? Csak a 3225 kap HD4000-et.
-
FlekkeN
aktív tag
Az Apple nem tiltotta még be? Trolololol
-
mrhitoshi
veterán
Csak szerintem néz ki röhejesen a Series 5 ? Olyan, mint egy rák.
PS4
-
Beri78
őstag
nagyon jól néznek ki - csak az ára
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
autox3c
tag
Kérdés, hogy lehet-e majd nálunk kapni (dell xps one 27-et sem láttam még hazai boltban). Nekem bejönne egy windowsos 27"-es AiO, de az áruk azért elég borsos
Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
tDr1v3r
veterán
Nem néznek ki rossznak, de hogy a 27"-es is csak 1080p-s legyen... nem túl bíztató.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tvse1995
senior tag
A Series 7 nagyon szép lett.
-
nicu71
addikt
Szépek,stílusosak/jó drágán...
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
lujo10
aktív tag
-
vinibali
őstag
és mikor lesz valami jó APUs....? (költői kérdés)
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
csab2
veterán
Szerintem nem annyira drágák ezek. Hiszen ezekben az árakban benne van egy-egy monitor és vezeték nélküli billentyűzet és egér ára. Feltételezem, hogy a Samu nem valami szar monitorokat épített beléjük.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
8nemesis8
veterán
Külcsínre szinte kifogástalanul sikerültek.
Kíváncsi lennék a megbízhatóságra, nálunk intézetben kb 40 Acer All-In-One gép található, de vannak hibák szinte folyamatosan... -
addikt
válasz 8nemesis8 #17 üzenetére
Haverom erre meg szokta kérdezni, hogy próbáltál már képeket átméretezni Osx-en relatív nagy mennyiségben?
És gyorsan hozzá szoktam tenni, hogy amúgy az én szokásaimhoz sokkal jobban illik.
Számomra (telefont és ipadet kivéve) az Apple=nagyon komoly hardwareA kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
8nemesis8
veterán
válasz kleinguru #18 üzenetére
Mivel linux alapú, ott elég sok kis shell script van amivel lehetne méretezni...
Képszerkesztés szerintem kb az egyetlen amihez nem árt windows, adobe miatt...
A hardver meg ugyanaz amit kapsz normál inteles gépben, csak itt sokkal zártabb, így mondjuk megbízhatóbb lesz, de akár magad is összepakolhatsz eléggé hasonlót.
-
addikt
válasz 8nemesis8 #19 üzenetére
Macprot igen, de imacet illetve pl Air-t nem nagyon
Amúgy teljesen PC párti vagyok (nincs is értelme erről beszélni, mert a mac is PC), de az összeszerelési minőség, használhatóság, plusz szolgáltatások, "kinézet"...
Adobe van macre is, illetve ne kelljen már shell scriptet irogatni, annyira nem illik bele az osx szemléletébe
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
tDr1v3r
veterán
válasz 8nemesis8 #19 üzenetére
Nem kell shell scriptekkel bajlódni, alapba van a rendszerben Automator, amivel grafikus felületen is megoldhatod a scriptelősdit. És annyira egyszerű, hogy egy kisgyerek is másodpercek alatt legyárt egy komplexebb scriptet... arról nem is beszélve, hogy neten is található csomó pluszba.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Crypto Trade
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Playstation 5 Pro
- További aktív témák...
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest