- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
A telefon tervezésénél a dél-koreai gyártó nagy figyelmet fordított a környezetre is, így az nagyrészt újrahasznosított anyagokból, biológiailag könnyen bontható műanyagból készült, melyeket nem mérgező és nem allergizáló festékanyagokkal színeztek.
Ennek ma már alapnak kellene lennie minden mobilnál.Ha jól értem ennek flashes animált menüje lesz (A'la SonyEricsson). Tudtommal eddig ez nem volt jellemző a Samsungokra, de ha tévedek javítsatok ki.
-
Morden24
nagyúr
nem allergizáló festékanyagokkal színeztek
Ez azért szerintem szebb lenne úgy, hogy "anti-allergén festékanyagokkal színeztek"... olyat én még nem hallottam, hogy valami "allergizáló" lenne...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
neptun78
csendes tag
[OFF]Szerintem nyelvtanilag helyes, és a magyar nyelv szabályainak teljesen megfelel, ha "nem-allergizáló" kifejezést használunk.
Itt ebben a hírben speciel a kifejezés kimondottan jó, mert a hangsúly azon van, hogy NEM allergizóló, tehát a nem-legességet kívánta kiemelni.
Ja, és mégvalami: az anti-allergén azt jelenti, hogy ha már megvan az allergiád, akkor ezek az anyagok az allergiás tüneteket csökkentik.[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Lehet, hogy én vagyok maradi és csak magamból indulok ki, de szerintem ennek a korosztálynak még nem való a kezébe mobil. Ez persze az én személyes álláspontom. Az anyaghasználatot üdvözlöm.
-
AMD Power
titán
Szerintem tök aranyosak.
-
joey04
titán
Szerintem nagyon jól eltalálták a formát meg a színvilágot, a korosztálynak nagyon jó választás lehet.
-
hemaka
nagyúr
Egy szó: cukik
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
FraFer
tag
A síelőknek szánt LG-nél mindenképp több értelme van... Tulajdonképpen ha már mobilt kell(?) használnia a gyerekeknek, akkor valami ilyesmit használjanak. (Az ára érdekes lehet, mivel a marketing egyik aranyszabálya pont úgy szól, hogy gyerekkel és gyereknek mindent el lehet adni... )
-
Picicicus
aktív tag
még nekem is tetszik
-
plus44
veterán
eléggé érdekes....
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
BloodRay
veterán
Pofásak. A korosztálynak biztos tetszeni fog.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
GBartfay
csendes tag
Melyikőtök fogja ezt tesztelni?
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
a korosztály számára legfontosabb funkció azért nem maradt ki ;>
"bejövő hívás imitálása"
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Teszla_
senior tag
A fekete-kék színösszeállítás nem rossz. Viszont így elsőre nem tűnik sokkal egyszerűbb kezelhetőségűnek, mint bármelyik mai átlagos telefon. Azt meg nem hinném, hogy egy 10 éves gyereknek bluetooth-re és kamerára lene szüksége
Az SOS üzenet pedig nem rossz dolog, anno a D900i-mben is hasznát vettem. -
AS
félisten
LOLOL... itt egy teszt , de nem is az lényeg hanem videó nézzétek meg a főmenü animálisát...
linkVajon Bocha, vagy Bog szeretné ezt tesztelni és utazni vele mindenhol ? ( de persze lehet hogy ez már megtörtént)
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Aranyos telefon. Vagy 20 évet fiatalodtam megnézve a hírt.
Nem kell lebecsülni a gyerekeket. Sőt, inkább D900-ast kérnének valami édi színben.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
manoka16
csendes tag
Valaki nem tudná megmondani hol lehet ezt a Tobit kapni, és mennyibe kerül?
-
AS
félisten
Újabb tobi teszt!
Az a Animált 12 ikonos menü nagyon nagy.
link
[IMG:http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/s3030/scr/scr1/scr002.jpg][/IMG
[IMG:http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/s3030/scr/scr1/scr010.jpg][/IMG
[IMG:http://www.mobile-review.com/review/image/samsung/s3030/scr/scr2/scr2-015.jpg][/IMG[ Szerkesztve ]
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest