- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Mit adnak el? Mégegyszer...
Európában és Észak-Amerikán kívül van az igen-igen koros Defy+ aminek az utódjáról semmi hír, meg van a Razr (néhány piacon több kiadásban). Ezen kívül most jött hír X-ről hogy majd egyszer valamikor talán lesz.
Értem én, hogy nem kell sok modell, de eggyel már nem váltják meg a világot. Arra a vonatra almával kellett volna felszállni sok évvel ezelőtt (ott is időről-időre felröppen már egy kistestvér telefon kihozása; s nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél). -
Ricardo
titán
Végre valami. Szépek a Motorola készülékek, csak a támogatás mögöttük nulla. Amikor a Google megvette reméltem, hogy felkarolja, de nem így lett. Talán most lesz változás.
-
HUNPablo
tag
Hát nem rossz választás a Samu reklám csoportjából embereket hívni mert igen jól fogynak a termékeik.
-
fornettisuti
veterán
Google helyébe, én arra gyúrnék, hogy megbízom a nagyobb gyártókat, HTC, Samsung, LG készítsék el a referenciamodelleket, majd mire kiforr, hogy mi a sikeres dolgok, amik tényleg kellenek is az embereknek az előző nexusokból, akkor kijönni a nagyágyúval lásd később Motorola és olyan referencia telefont kiadni, az előzetes tapasztalatok alapján, ami már olyan eladásokat generál Google-nak is Motorolán keresztül, ami az egekbe repíti a Motorola nevet ismét és immáron Motorola-ként ismételni ciklikusan, (akár évente másfél évente).
-
Ádám16
addikt
válasz
maximilian4 #5 üzenetére
Majd esetleg a Motorola X Phone 3 felérhet majd azokra az eladási szintekre.
-
maximilian4
addikt
Most nagy dobásra készül a Motorola ismét. Először a Motorola X Phone most ez.. Úgy érzem a két hír szoros kapcsolatban van egymással. Remélem a X Phone-nal sikerül letaszítani az iphone-t és a galaxy s sorozatot a dobogóról. Mióta Razr tulaj vagyok nagy rajongója vagyok a Moto-nak és szurkolok nekik.
-
LouiS22
veterán
Ha ez a pofa (illetve a csapata) találta ki az iPhone fricskákat, akkor jó embert (és csapatot) igazolnak
-
ADAM1337
nagyúr
Csak jó lenne ha a nexusokat ők gyártanák is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest