- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Szóval 4 nap. Az utolsó időszakban sem merül hirtelen, váratlanul.
Akku 4nap- 7% Az ébresztésben már nem voltam biztos, de nem volt vele gond.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Az edge és a 3G közti sebesség különbség használat közben nem akkora frusztráció, hogy hasznavehetetlennek érezzem. Az nyitó oldalak lassabb betöltése után nincs érzetbeli különbség. A chatnak még edge sem kell..A facebook sem a folyamatos adatáramlásra épül.
Stílusosan az utolsó elektronokat az akkuból egy prohás poszt szippantja le..valószínűleg.
Akku: 4 nap 2 óra-7% Még nem sípolt a kritikus töltöttség. Amikor jelez, addig tart ez a "kísérlet".[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
4 nap 5 óra 6% még nem sipol. (+10perc wifi-Facebook, 1x2perc kimenő hívás)
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz kungzi #17359 üzenetére
Akku: 4 nap 5 óra 30 perc. 5%-Sípolt.
Porfogás közben a híváslistámba belekerült 32 elem. 2 óra net. 1 óra wifi. Fél óra Edge, Fél óra 3G-navigáció-net-Foursquare. 6 sms. 2.5 óra zenehallgatás. 5-6 fotó. Kb. 20 perc zseblámpázás.
Te meg a kezedben szorongatod egész nap és keresed a billentyűzetet...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
A GPS-ébresztő végre pont azt tudja, amire minimálisan szükségem van efféle elkalmazás használatában. Szól, hogy ne aludjam át a leszállást. Lehetne fejleszteni még több pont meghatározásának lehetőségével. Amúgy tökéletesen felriaszt, ha van net és GPS..
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz balcsida #17534 üzenetére
Marketes free program. Azonos névvel. Magyar gyártmány Ébreszt, ha közelítesz. Beállíthatod, hogy mekkora tűréssel riasszon. 1000-10m-ig. Én 100m-re állítom, annyit mindig tud a GPS. Ha álmosan szállok a buszra, leszállás előtt időben rezeg-pittyeg. Nem kell visszagyalogolnom 4 km-t, jó esetben... Posta mellett elbringázva is csörrent, hogy adjak fel valamit, pedig odaérve már frankón elfelejtettem...Apróság, de nem haszontalan.
Szuper lenne, hogy több ponthoz, egyedi jelzést tehessek. Pld. Közelítesz a postához, ne feledd a csekket. Nemsokára odaérsz a bolthoz, lista a jegyzettömbben...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Na most nekem is frissül. aztán majd a végén feljön egy win95 boot-menü...annyira friss lesz
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Van egy sanda sejtésem. A legutolsó frissítés óta előfordul másnál is, hogy brutál gyorsan lemerül. a teló?
Nálam ez a helyzet.
Reggel óta batt. sav., miután lejött a töltőről. locat-of, moblilenetw-of, wifi megy.
Kb ezekkel a beállításokkal 70 %-on kellene lennie. mostanára.
Szerintem a frissítés nem kapcsolja le a mobilnetet, csak a forgalmat gátolja.
Data connectiont offra állítom. Ez után simán tudom váltogatni a 3G és az E között a hálózatot. a váltáskor "no network found" majd megtalál és ...
Tehát csak szoftweres a fék...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz RaveForce #17700 üzenetére
Erősen gondolkozom a visszaállításon (frissítéskor mentett a zune).
Nekem nem elfogadható, hogy nem tudom a 3G hálózati hozzáférést kikapcsolni teljesen. Ez olyan, mintha csak a kuplungot nyomnám ki magas fordulat mellett.
Gyakorlatilag mindenhol van wifi, ahol szükségem van netre. A GPS-hez is elég az edge.
Ha a mai nap is pocsékolja az akkut a telefon, visszaállítom korábbra.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
1. -rendben
2. -jó.
3. -nem hiszem. Hajszálnyival a memóriakezelése, de érzetben semmiképp
4. -hozza
5. -nem
6. -nem
7. -még nem
8. -ma még minden játék eldöcög rajta
9. -nem
10. -ez sokakat érdekelne. Az AVI csak egy konténer. Lehet sokféle kodek benne -mjpeg-xvid-h265-ig
11. -fehér holló, vagy töröttAuratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Most már csak a SOC-tuning hiányzik...Aztán én is nekikezdek..
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Névjegymásoló van valamilyen app. formájában Lumián kívül?
Jó az új facebook app. Lehet, hogy ezután nem desktop nézetben a böngészőből használom...
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
de érzésre segít...
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Nekem a nextgen nem két-három integrált szoftvert, meg +400Mhz-et jelent nagyobb pixeleken.
Ami a wp7-nél nextgen, az másutt kifutó vas- kivéve a 4G használatát. Ezek középkategóriás vasak...
Ezért ragaszkodom az Omnia-7-hez. Egy Lumia800 mellett semmiben nem korlátos ez a teló. Képe ugyan olyan minőségi. Felület hasonlóan fut. Alkalmazások terén nincs kategória különbség. Üzemidő hasonló.. Mitől jobb?
Droidéknál pld. Defyhez képest az LG2X jobb, mert HDMI és mindenevő- videó-médiabajnok.
Ha mondjuk lenne 32Gb-os kétmagos takarékos erőmű- HD képpel- hdmi-vel/média megosztással. Az nextgen..Ez csak egy nokiás Wp7. Az optimalizált szoftvernek legalább azt kéne tudnia, hogy fejlettebb vason sokkal tovább bírja a kiképzést...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
A játékokra gondolsz... azért a friss jet car stunt--vagy mi... egész jól hasít... pedig új..Az optimalizálás a válasz a nagy vasak igényére. Az egyik térkép szoftver diavetítésként döcög. a másik normálisan fut, ugyanazon a térkép adatbázison. Az optimalizálást erős vasakkal megúszni, elbliccelni nem vezet jóra...
Hát nekem az adreno 205 nem nextgen akkor sem..[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Értem. Elfogadom. Az akadékoskodás csupán annak szól. hogy a 2010-ben gyártott telefon ugyan olyan naprakész, mint legújabb pályatársai.
Egyszerűen nincs olyan tulajdonság, amiért az én készülékem "azér' még elvagyok vele" érzés mellett lenne használható a maiak között. És ez még legalább egy évig így
marad...Váltani technológiai kényszer nincs olyan, mint az N82 után a Moto-defy esetén. FullHd-brutál kamera-tehát ami az N8 feletti minőségű, érzékenységű... és A Techline oldalát is hibátlanul renderelő webes motor esetén érlelődne a szándék, hogy egy 45-50 környékén leadjam a telefont.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Buszon csaj mellett utaztam. iponján zenét halgatott. Közben üzenet jött (a facebookon) nekem. Válaszoltam és megnéztem a leveleimet...Mivel eléggé otthonosan mozgok a mangón belül, elég felkavaró lehetett a látvány kívülről. A lányzó azt mondta, nem bírta követni a tempót, miközben Fb-chatról-webre- onnét- mailba- onnét office-ba nyargalásztam...
Nekem már fel sem tűnik, hogy fürge a felület...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz balcsida #18365 üzenetére
Nekem már nincs vesztenivalóm lehet, hogy ez valahol érződik...
A korosztályom még a 3110 bűvöletében ragadt gyakran...Amúgy a leányzóval (kb.DemiMoore20évesben..) kb 50x utaztam egy buszon és már hallotta, amint telefonon keresztül hibaelhárítottam a balettsulis netet.. szóval gondolta, hogy ártalmatlan kocka...de én már 85-ben is az voltam, csak nem ártalmatlan...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Ha újat rendeltél, újat kellene kapnod. Más kérdés, hogy 2012-ben új Omnia7-et rendelni nekem meredek dolognak tűnik ismerve, hogy fél éve gyakorlatilag kiszippantották a piacról. Tehát nem bíznék a felkínált termékben.
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz kozicsd #18488 üzenetére
A hiba oka lehet fizikai is. Ha van másik kábeled, érdemes kipróbálni. Mivel rögtön tölt is a teló, fontos lehet, hogy legyen elég amper az 5 volt mellett, ami 4,85-5.1V-ig szabványos. Alaplapi usb kivezetés/hátoldali is számíthat. Alaplaponként két usb-hub van, eltérő tápellátással(USB3-nál változhat). Esetleg másik gép próba. Ha ugyanazon a gépen egy másik felhasználói fiókban (legyen admin)működik, akkor szoftveres a gond.
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Bár nagyon jónak találom és szeretgetem az omniámat, bizonyos alkalmazásokat keresve kiábrándítóan gyerekes a WP7 kínálata. Az android fokkal jobb, az almás cuccok választéka egyenesen lehengerlő, Profi. Zenei szoftot. kerestem. Az alma szinte komplett audio-midi stúdiót/vezérlőfelületet kínál, interface-szel, olcsón, 40-50féle profi appal megvalósítva. A wp7-en meg van játék citera....
Sajnos arra terel a szükség, hogy komolyan elgondolkozzam egy almás cuccon, ami valszeg ipad2.5 wifi lesz az ATARI Falconom árából.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Minden este elalvás előtt a markecra nézek, hátha van valamilyen remek dolog. Sokszor úgy érzem, mintha csak alibiből lennének új programok. Az a fejlődés, hogy a telefon képes elmosni a számítástechnikai eszközök határait, megakadni látszik. Például Nincs jó hangszerkesztő, lejátszó. Ha valamit felveszek, nem kerül a hangok, zenék közé. Mindenféle kitekert módon lehet csak kicsalogatni, letölteni a felhőkből. A gps térképek nem frissülnek és nincsenek újabb alternatívák. A bing térképe nem ismeri jobban Magyarországot és a kereső is gyakran hülyeségeket talál. (tudom, van már goo..e, de nekem az a gyönyörű képeket mutató kereső tetszene, ha nem érezném magam miatta a periférián.)
Szóval egy kicsit elszontyolodtam az Omniámmal. Telefonként oké de én vártam volna pc-s programok telefonra portolását, ahogy a macnál látható lett, ahogy a nagygépről lecsúsztak az appok a telefonokra, pld garage band. iRig...ps. Mire a wp7 észbe kap, az alma már több generáción túl lesz az integrációban. Tesómnál otthon pld. Megcsináltam, hogy a két mac, ipad és ipon4 egymás tartalmait erőforrásait lássa és használhassa. VPN/desk-share.
Végül is csak nyafogok...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Selynelar #18617 üzenetére
A plexi az üveg. A csere 20e körül fáj egy efféle telefonnál. Sajnálom, hogy baleset érte a "főnöködet". A case-mate tok, amiben hordom a telót, már egészen elronygyolódott a sok full-kontakttól, pedig jóféle. Főleg a sarkok. Enélkül már nem egyszer leépült volna a telefon teste.
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
megjelent a piros , akku-kivételre felhívó képernyő...
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz nicu71 #18721 üzenetére
Szólni fog, de mivel a kimenet nem vonalszintű és a negyedik póluson ott a mikrofon illesztése, nem lesz hibátlan a kimeneti hang. Szólni fog. A legtökéletesebb egy 4 pólusú minijack-3-rca végű kábellel. Nálam a nokia n82-höz kapott ilyen(a 3. dugasz eredetileg a kompozit kimenetnek szól-itt bemenet) működik. Evvel képes "vonalból" felvenni, vagy full-duplex kihangosítani.
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Nekem ezekkel az új telókkal az a bajom, hogy marhán idegesít a képernyőn kívüli keret mérete. Alul felül kilóg a fenébe egy-két centi. Az omnia7 házába elférne egy 4.3-as de még a 4.5-ös képernyő is. A Lumia úgy néz ki, mint egy gyerek rágóka...
Az egy programozási kérdés, hogy a képernyő legszéléről kiinduló érintésre miként reagál a felület. A kézben tartás miatti véletlen érintést jelezheti egy felfénylés a szélen, hogy mellényúltam. Egyszerűen az alapképernyőn semmi ne legyen a "legszélire" téve és a készülék oldala legyen csúszásbiztos gumiszerű- vagy szálcsiszolt fém...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Majdnem kukáztam a telefont. Reggel kb 4 szer állt le és indult újra. Képtelen voltam felfogni, mi a franc történt. Aztán gyanús lett valami...........
Kiderült, hogy a case-mate tokot FORDÍTVA gyűrtem rá és a lefedett bekapcsológomb nyomás alá került, amikor megfogtam a készülékház oldalát ...Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Olvasva a winpho híreket egyszerűen nem értem minek pöcsölnek ennyit elmaradott technológiákkal. Piacvezetők akarnak lenni? Akkor ki az kedvező árú négymagos csúcs, apollós telókkal, amiben 40mp-es kamera van és 2gb ram. meg 64G háttér és 3000mA-os aku. Szerződni a szolgáltatókkal az ingyenes skydrive használatra, gps támogatásra.
Nem lumia-bódékra szórni a pénz és erőlködni a wvga kijelzőkkel. Mire kijön az apolló a "menetrend szerint" addigra fullhd-és 5-ös droid fog odapörkölni az ios6-al karöltve....Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz negyedes #18827 üzenetére
A vasnak ütnie kell, hogy a soft izgalmas, csábító legyen. Az N8 pld 5 Mp-s kamerával eladhatatlan lett volna. A jó vas megbocsájthatóvá teszi a szoftveres pongyolaságokat és türelmet, időt ad azok kezeléséhez.
A processzor-vga teljesítmény pedig sosem lehet elég sok. Pillanatok alatt lehet olyan alkalmazásokat találni, amik a mai szinten nagygépes teljesítményt igényelhetnek. (kb.+20Gflops)
- Kiterjesztett valóság rétegek valódi interakcióval. Arc-, alak-, mintafelismerés gyorsítása gpu-val a kinect-hez hasonló funkciókhoz, gyorsítva a felhőalkalmazások reakcióidejét.
3d-s modellek valós idejű generálása mozgatott kamerával a photoshynthez hasonló metódussal. A gps- funkciók kiegészítése a kamera valós idejű képére rendereléssel, a frontoldali kamera szemkövetésével. Kivetítve a szélvédőre a gps-info rétegét.
Pld: Egy pontos gps, jó térkép erős, giroszkópos 3D kamerás teló segítségével kialakítható egy útvonal tereptárgyainak integrálása(wireframe+texture) kinect-szerű mintavétellel a gps-be, ami a házak, terepakadályok leképezésével pld. nagy segítségére lehet csökkent látású személyeknek, turistáknak, postásoknak... Az adatbázis pontossága az útvonal közösségi használatával pontosodik és kialakul lassan az a 3d környezetmodell-bázis, amire a gyalogos útvonalat használó robotok, tolószékek.bármi ilyet használó dolog, személy szép lassan rátámaszkodhatnak. Ez felszippant esetileg elég nagy kakajót[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
-
Auratech
őstag
válasz tdd587 #18871 üzenetére
Azért ez progifüggő is. ugyanazt a bing térképet képes szaggatva és viszonylag sima-futásúan is kezelni egy-egy app.
Nyilván egy erősebb vas elfedi az optimalizálatlanságot. Ez jobban a droidon látszik.
A natívan futtatott alkalmazások prímán működnének egy Ghz-s vason.
Fiam ébresztett rá, hogy mi a különbség. Kérdezte miért van az, hogy egy 1000Mhz-es pIII plusz mx440 vga sokkal gyorsabban(simán) kezeli 384mb SD rammal az átlagos weboldalakat 800x600- ban annak ellenére, hogy se a számolási kapacitás, se a memória sebessége(sd133), se a vga render teljesítménye nem éri el a tegra2-es telefonja szintjét, talán felét sem...
Erre jó példa a 16Mhz-e Atarim, ami 320x240-es mpg filet lejátszik hanggal. A pc-nek ehhez 266mmx kell, a telóknak meg 400mhz.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
válasz Воланд #18899 üzenetére
Amit mondasz az oké de..A telefonok túlnyomó többsége magánhasználatú. A wifi hozzáférést túlnyomóan a felhasználó állítja be, saját kezével...Ez egy természetes igény egy pinkóddal/lezáró kóddal védett telefonnál...,hogy belül már ne legyen kényelmetlenség.
A live/ google/ facebook..stb autom hozzáférése az alkalmazások aktiválásakor(mert ugye nem lépünk ki belőlük) ugyanilyen aggályos lehet és nagyobb galibát okozhat...
- Active directoryt a telefonokra és mesterjelszót!Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
okulásként.
Kb. három órája eltűnt a telefonom. miután észrevettem, megnéztem a nyomkövető oldalon. Láttam, hogy nemrég még itt volt a melóhelyemen. Próbáltam rácsörögni, de a hangposta jelentkezett. Reggel feltöltve indultam el és be volt kapcsolva minden. 3g-net, wifi, GPS. Beparáztam és letiltattam a telenornál. Már majdnem elkezdtem a kollégiumban nyomozni, mikor az egyik kedves tanár hozta a készüléket.
Na mikor megnézem, mi a f@szért nem bírom hívni, látom, hogy a lezáró képernyő felett ott az üzenet, hogy valamelyik Fb.os ismerősömnek holnap születésnapja van. Amíg ezt nem oldottam fel, nem volt elérhető a készülék. Amikor oldottam, rögtön megszólalt a nyomkövető csengetés.
TEHÁT A calendar settingsben a riasztásokat érdemes testre szabni...lekapcsolgatni. Ha valaki okosabbat tud szóljon.
Amíg egy emlékeztető nincs lereagálva a képernyőzáras-hálózattalan állapotban a hívások sem érkeznek be.Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
A főnököm is vett egy Omnia7-t irigységből. Gyakorlatilag az egy év alatt kétszer vette ki a dobozából. zsírúj-telenoros Nincs frissítve, talán még NODO-ra sem. Mivel nem voltam hajlandó magyarítani neki és (ami után minden felmerülő problémát az én nyakamba varrt volna..) és a szerviz sem, eladja. Ha lesz elérhetősége, feldobom ide is.
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Tegnap sikerült a Remote Suit-ot rendesen beüzemelnem. A számgépeket, amiket vezérlek vele a belső hálózatban ip reserváltra tettem és mindegyiknek másik elérési portot adtam. A laptopot rákötöttem a 2x300W-os stúdióhifire és kimentem a kertbe bogarászni. A wifi hatókörén kívül 3G-külső ip kapcsolaton keresztül láttam az otthoni gépet, amin egy érintős média lejátszó futott teljes képernyőn. A telefonról kényelmesen lehetett bekapcsolni a térzenét és számot váltani. A késés alig fél s. Naggyon állat!
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Nálam is formálódik valamilyen csere. Azonban az apolló frissítést megvárom. Kíváncsi vagyok a wp8-w8 átjárhatóságára. Most a remote suite és a skype használata sokat dobott a pozitív megítélésemen. A a tangót le is töröltem...mármint a képcsevegőt...És a SkyDrive 25 Gb se fos.
Auratech Field Recording
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest