- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
Itt kérdezted már? Amúgy az Acert, mint márkát nem nagyon ajánlják notebook témában.
-
ABal
őstag
Nekem a KIES frissítést jelez.
Ha rányomok, csinál biztonsági mentést a rendszerről mielőtt a darálóba küldi?[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
epokit
tag
Hali! Frissítettél? Tapasztalat?
Samsung Galaxy S6 128GB edge zöld,Samsung Gear S2 Classic,Samsung Galaxy Tab S2 8.0” 4G LTE, Apple iMac13,2 - 27-Inch, Samsung Galaxy Tab S 8.4 3G/LTE, Apple Retina MacBook Pro 13" (Late 2013),Sony Z1compact,Motorola Xoom 3G,HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Intel Core i5-2400S 240GB SSD 16GB
-
zsoltti
senior tag
hdmi dugasza van valakinek, vagy vmi olcsó helyet tudtok?
-
epokit
tag
válasz Luser2000 #357 üzenetére
Beállítások, eszköz névjegye, szoftver frissítése: 4.0.4!!!!! Nagyon jó!!!!) végre!!
Samsung Galaxy S6 128GB edge zöld,Samsung Gear S2 Classic,Samsung Galaxy Tab S2 8.0” 4G LTE, Apple iMac13,2 - 27-Inch, Samsung Galaxy Tab S 8.4 3G/LTE, Apple Retina MacBook Pro 13" (Late 2013),Sony Z1compact,Motorola Xoom 3G,HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Intel Core i5-2400S 240GB SSD 16GB
-
epokit
tag
[ Szerkesztve ]
-
epokit
tag
IGEN Galaxy Tab 7.7 a király!!!!
[ Szerkesztve ]
-
epokit
tag
Nagyon tuti! Nagyon hasít, arról vagyok most is 1 kávézóból, nem gondoltam volna hogy ilyen szupi lesz, voltak almáim is teló,ipad, csere nem bántam meg, Xoom, Tab 7.7,SGS 2 Király
[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Hát ez nem egyszerű... "Az akkufeszültség alacsony" és "az időtúllépés miatt a letöltés nem folytatódik" hibaüzenetek között választhatok.
Az akku 100%-on áll, a letöltés pedig azonnal leáll, ha a kapcsolat egy pillanatra is megszakad. Már félórája ezzel szívok."Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
4.0.4 hehe.
-
epokit
tag
Én tegnap éjszaka frissítettem semmi gond nem volt, pippak meg volt
Sikerült, látom[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
Kellett egy kis izgalom.
Azért nem teljesen úgy ment vissza, ahogy vártam. Sebaj, hozzá fogok szokni a jóhoz hamar.
Egyelőre nagyon tetszik, és tényleg hasít. A képernyő elforgatást megváltoztatták, ahogy látom, de összességében szebb, mint a 3.2 volt.[ Szerkesztve ]
-
ABal
őstag
válasz Luser2000 #372 üzenetére
GSM boltos. Amikor az első beállításokon vezetett végig, láttam, hogy Hong-Kong volt alapértelmezetten beállítva.
A Flipboard miért nem kompatibilis még mindig? Azt hittem ez a frissítés megoldást hoz erre.
[ Szerkesztve ]
-
petervktr
csendes tag
Sziasztok,
Megtudná mondani valaki, hogy mennyire kell óckodni az ázsiai 7.7-es Tabtól? Mert csak
olyan üzletet találtam ahol onnan történik a beszerzés. (főleg, hogy most már az EU-ban is betiltották)Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz petervktr #377 üzenetére
amit p6800 / p6810 típusszámmal árulnak, azt megveheted nyugodtan, használható itthon (EU, USA is).
emlékeim szerint az "i" és/vagy "t" betűvel kezdődő, három számjeggyel folytatódó lehet olyan, ami HW-ben eltérő. (de nem vagyok ebben biztos).Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
ABal
őstag
Személy szerint nem sok értelmét látom. Csak egy újabb vevőcsalogató adat a műszaki leírásban. Azért biztos nem vennék Samu TV-t (vagy fordítva), hogy aztán a tab-bel varázsoljak rajta.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Reméltem hogy az icecream sandwichben lesz jó magyar billentyűzet. De nem. Ti mit használtok? Nekem eddig semmelyik sem tetszett.
Előre is köszi.
-
őstag
Köszönöm, eddig valahogy nem jött össze evvel, de most sikerült a magyar nyelv telepítése is.
Köszi tehát mindenkinek.
Tényleg jobbnak tűnik az ice cream-mel, mintha azz akkuidő is jobb lenne picivel.
-
ABal
őstag
Sikerült a (nem kívánt) bravúr: másodpercekre beakadt a képernyő. Valamint kb. háromnaponként újraindul.
Szóval, túl az első örömittas hozzászólásaimon, már kissé kritikusabban szemlélem az ICS-t, de így is szépet lépett előre a HC-hoz képest.
-
Luser2000
addikt
Nekem nagy ritkán előfordul (eddig talán kettő, esetleg három alkalommal volt), hogy valami process beragad és ez teljesen lemeríti suttyomban az aksit. Mikor kezembe veszem érezni is lehet, hogy langyos a készülék.
Ennek ellenére nagyon eltalált masina, a 4.0.4-es frissítés mégjobbá tette.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
ABal
őstag
válasz Luser2000 #390 üzenetére
Nálam böngészés közben melegszik rendesen, de az akksival nincs gondom, sőt! Az ICS javított az üzemidőn. Egyébként maximálisan egyetértek: kiváló kis gép ez, nekem is nagyon bejön.
Vicces összehasonlítani a 10.1-es topikját ezzel. Itt néha valaki (sokszor én magam, ) beír valami egyszerű kérdést, esetleg csak közli, hogy örül a cuccnak, egyébként síri csend honol. Ott meg apám, rootolás, ROMolás, XDA developers, verziószám, unlock és hasonló társalgási témák mennek. Nem mintha ez utóbbi nekem hiányozna, nem az én világom, csak feltűnt a különbség.
Ez azt jelentené, hogy mi itt elégedettebbek vagyunk a nagyobb "testvéreink" tulajdonosainál?
-
petervktr
csendes tag
Sziasztok,
Van ötlet hol vegyek 7.7 TAB-ot?
kösz,kösz
-
Luser2000
addikt
válasz petervktr #392 üzenetére
csak szürke import készülékeket találsz itthon (mert ezek szerezhetőek be "olcsón").
ez azt is jelenti, hogy gyári, 2éves garanciával nem fogsz találni. hivatalos, hazai piacra szántról ne is állmodj (vagy az kamu).maradnak a "sarki gsm boltok".
ezek között vannak megbízható, sok éve működő üzletek és kevésbé ismertek (vagy kóklerek) is.javaslom, hogy a megbízhatóság legyen az elsődleges orientáció,majd az ár, végül a gari. (tekintve, hogy a garancia majd ugyan azt a bizonytalan szintet fogja nyújtani mindenhol, illetve, hogy ez a készülék úgy tűnik típushibáktól mentes; ez számít a legkevésbé).
partnero, xxl, nexttel, ...
sok sikert! majd tudósíts!
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
Kijött egy újabb osztrák ICS 4.0.4 ROM. (P6800XXLQ2_P6800OXALQ2_ATO)
Ennek a dátuma 07.02, míg az előző verzióé még csak 06.22. volt.
Úgy látom ez már "hivatalos" osztrák fw, KIES-en keresztül is elérhető az ott forgalmazott készülékekre.
Innen letölthető.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
madstunt
addikt
Ha kérhetem tudnátok linkelni, vagy ide feldobni pár jobban sikerült képet a tabbal?
-
ABal
őstag
Mindjárt csinálok pár képet a kedvedért. Minden automatán, csak céloz és lő módszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt