- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
renee7
tag
-
TOZ
addikt
Expansys garancia tortenethez:
Az iment a Samsung Magyarorszag kollegaja rogzitett vonalon a kovetkezo infot adta.
A expansys-tol vasarolt keszulekek esteben a garancia itthon 24 honap. Garancia futar nem veheto igenybe. A garancia feltetele az eredeti szamla meglete.
Allaspontjuk szerint itthon erre a telefonra a gari 24 honap, fuggetlenul attol, hogy EU-n(!) belulrol honnan szarmazik. Adott esetben lehet olyan helyzet, hogy mondjuk az osztrakoknal csak 12 honap a garancia, de itthon ilyenkor is 24 honap garanciat nyujtanak. -
FragMaster
addikt
Expansysnál próbálkozz, legutolsó információ szerint hiába külföldi cég, jár rá itthon a 2 év garancia, csak a helyszíni szervizelést és a garancia futárt nem tudod igénybe venni. Cserébe szvsz kellemes az ára új készülékhez mérten. Árulnak ott fehéret is, de mivel itthon nem lett így forgalmazva nem tudom mit mondana rá a magyar szerviz. Érdemes lenne pár telefont megejtened (samsung ügyfélszolgálat/telemax/expansys) hátha végül azt is garanciázzák ebből a forrásból.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
CB
senior tag
Köszi, hogy megosztottad velünk.
Lassan már érdemes lenne csokorba kötni a Samsungtól kapott válaszokat, nincs közöttük két egyforma.
A közös bennük annyi, hogy van gyártói garancia az Expansys-tól vett telefonokra, hiszen van számla, és a számlán ott az IMEI szám.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
zzola
titán
Üdv.
Gondolkodom egy ilyen készülék beszerzésén.
Beszerzése nehézkes, az expansys-en láttam EU garanciásat, ~95k + posta körül. Esetleg valaki tud egy megbízható boltot idehaza? Bolti garanciást nem igen vásárolnék....köszi.
Most, hogy már itt van az új Nexus (LG) mobil, ez meddig kaphat támogatást?[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
Gyártói garanciával már nem igen kapni, vagy elég drága.
Én is most vettem, az Expansys volt a nyerő.
Szerdán megrendeltem, pénteken már csengetett a futár (csak sajnos nem voltam otthon).Támogatásra még egy évet mondanak a többiek.
Itt választható +24000-ért gyártói gari, de nelepődj meg, ha felhívnak, hogy sajnos nincs most ilyen teló a boltban, de tudnak ajánlani helyette más akciót:
Link[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Az Expansys-szal kapcsolatban kb. egy hónapot kellene visszaolvasnod, mert sokan vettek tőlük, és utánanéztek a garanciának. Sokan belinkelték (én is) a levelek tartalmát, amit a Samsung hivatalos szerviz és az Expansis ügyfélszolgálata írt.
Sajnos a levelek tartalma változó, egy azonban biztos, hogy a számla bemutatásával él a hivatalos szerviz garancia.
-
kdava
csendes tag
-
-
slice14
veterán
válasz FragMaster #11233 üzenetére
Én leveleztem az expansys-el. És azt írták, hogy suti_88 PH felhasználó számára nincs GN, ysőt G4 se lesz.
"Tisztelt Sllice!
Tájékoztatjuk, hogy suti_88 Prohardver felhasználó számára nem nem áll módunkba Google referenciakészüléket eladni.
Tisztelettel:
EXPANSYS "
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
CB
senior tag
válasz szokolzs #11250 üzenetére
Mivel egyre kevesebb helyen találni Galaxy Nexust (nem csak gyártói garisat, hanem úgy egyáltalán), ezért szerintem mindenképpen jó vételnek tűnik, főleg azért, mert a hivatalos szervizzel van kapcsolata az eladó cégnek.
Szerintem ne tökölj, hanem addig vedd meg, amíg kapsz.
Az Expansys-nál például legalább 10 napja az van írva a szürkére, hogy érkezik. Szerintem már nem biztos, hogy fog.
Fehér még raktáron van náluk, de ki tudja meddig.
Itthon is láttam már olyan boltot, ahol azt írták, hogy kifutó termék.
Állítólag november eleje óta nem tudnak beszerezni a hazai forgalmazók gyártói garanciás telefont. Ezért adja mindenki bolti garival.Javaslom, hogy azt az emilt, amit kaptál a cégtől, jól mentsd le. Még szükség lehet rá.
-
TOZ
addikt
Ugyan pár hete már idéztem ezt a levelezést ami köztem és a Samsung között zajlott, de legyen itt még egyszer...
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
xxxxxxxxxxxxxxxxxx sorozatszámú Galaxy Nexus készülékemet franciaországi webshopon (expansys) keresztül vásároltam.
Kérem szíves tájékoztatásukat a készülék magyarországi garanciális támogatásával kapcsolatosan.Üdvözlettel,
TOZ
Válasz: Garancia - Franciaországból származó telefon esetében Érkezett: 2012. november 15.
Tisztelt TOZ!Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
A Magyarországon vásárolt készülék garanciális javításához minden esetben szükség van a jótállási jegyre (magyar, EU-s vagy szolgáltatói garancia) és számlára. A 2011 április 1-e után vásárolt készülékek esetében 2 év a jótállás, 1 év teljes körű és 1 év korlátozott.
Az Európai Unióban vásárolt telefonok esetében, a garanciális javításhoz elegendő a számla bemutatása. A készülékekre 2 év korlátozott garancia vonatkozik, 1 év teljes körű és 1 év korlátozott, amely a főalkatrészeket jelenti.
Szervizes bevizsgálás után lehetséges eldönteni, hogy a készülék a 2-ik évben javítható-e garanciálisan.További kérdés esetén kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06-80/726-7864-es ingyenes számon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat[ Szerkesztve ]
-
CB
senior tag
válasz kpeter #11393 üzenetére
Ez neked is szól krisi047 . Az Expansys-tól biztosan gyártói garanciásat vehetsz, de már csak fehér van náluk egy ideje, az se sok.
Szürke néhány hete csak rendelésre van náluk is, de gyanítom, hogy már nem nagyon tudnak beszerezni.
Az Expansys-os telefonok számláit elfogadja a hivatalos Samu szervíz garipapír helyett, de nincs helyszíni javítás. Be kell vinni a szervízbe.
[ Szerkesztve ]
-
nepeti
csendes tag
Sziasztok,
a héten én is beszereztem egyet az Expansys-on keresztül,mostanra sikerült gyári rommal (4.2.1.) nagyjából belakni.
Egyenlőre még nem bántom .
Első kérdésem az lenne ,hogy az Apollo music player-t sikerült valakinek működésre bírnia, mikor elindítanám a számot, összeomlik? ( A milestone 2-ön 4.1.2 alatt ment rendesen.)+1
Aki AnySoftKeyboard-t használ és pl. qwerty 4 soros van neki beállítva az az eggyel korábbi verziót használja, azzal jól fognak megjelenni a feliratok: [link][ Szerkesztve ]
Üdv. Péter //sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy Nexus ►[JB 4.2.1] ♦ PURITY 4.4///Lean kernel◄
-
CB
senior tag
Használd a keresőt a topikban. Többször kitárgyaltuk már, még a levelezések is be lettek linkelve, amiket az Expansys és a Samsung szerviz küldött.
A linkelt telefon jó.
Az Expansys nem bontja ki a dobozokat, ezért nincs lepecsételt garancia papír se, csak számla.
Mivel nincs kinyitva a doboz, sértetlen a gyári zárjegy. Te fogod először tapizni a telefonodat.[ Szerkesztve ]
-
kpeter
tag
válasz Moromel #11704 üzenetére
Az expansysnál most épp újra van, ha fontos a gyártói gari. (Viszont érdemes sietni, mert csak 50-et kaptak, a berendelt 150 helyett.)
-
CB
senior tag
válasz Moromel #11709 üzenetére
Szerintem az Expansys-tól rendeld meg. Holnap után már tapizhatod az új telefonodat. Ráadásul gyártói garanciás telefonod lesz. Annyi többletköltséget megér. Te fogod felbontani a gyári zárjegyet. Biztosan nem mókolt, nem visszaküldött hibás darab lesz.
-
CB
senior tag
válasz Tomeewap #11770 üzenetére
Magyarországon gyártói garanciával nem árultak fehéret.
Próbáld az Expansys-tól megrendelni. Bár most nincs náluk készleten.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
batai15
félisten
Szerintetek a nexus 4 érkezésével olcsóbb lesz a galaxy nexus?
expansyson 113k ennyiért nexus 4 et lehet kapni, de ha olcsób lenne még mindíg szívesen beneveznék a samsung nexusra. -
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Majd egy éve nyúztam nagy megelégedéssel a készüléket, viszont ma a zsebemben felejtettem miközben bementem a balcsiba...
Kérdés hozzátok, mit ajánlotok, mivel pótoljam? Sajnos ilyet újonnan már nem kapok, én egy Nexus 4-el szemezek Expansysról 109-ért.
Van szerintetek jobb vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik