Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Szerintem nincs rootolva sajnos megnéztem egy tesztet...
Wifi-je nem túl jó... 720p-s filmek wifi-ről streamelve megdöccennek.
Eddig egy fülessel próbáltam, zavaróan búgott a hang, de mejd megnézem másikkal is..
De 23900Ft-ért így sem volt rossz vétel. Képregény és könyv olvasásra használom....
7" talbelt, lehet hogy van jobb ilyen áron, de olvasásra jobb a nagyobb képernyő.
(E-inkes olvasó jobb sima könyvre, de azon nem jó a képregény...)[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Fülessel prbáltátok már?
Nekem van egy erős búgás....ki-be húzogatva időnkénte ltűnik, majd visszajön... -
kenand
veterán
válasz AndrewBlase #437 üzenetére
Füles a hibás- ezzel a készülékkel, érdekes a telefonommal nem búg... Mindegy olcsó kínai fülessel nem búg az én tabletem sem.... olyat kell vele használni. (Nem komálja a i iPhonos mikrofonos füleseket sem)
#438) angolpocok
Nem próbáltam , de nem akarnék rászokni, mivel 3 hónap múlva már fizetős...[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz kakukkmarci #464 üzenetére
Szerintem hamarosan lehet majd rootolni.
Ha sokan megvszik-és nem csak hazánkban forgalmazzák- előbb-utóbb meg lesz hackelve. Lesz custom fw is. És akkor a tárhely mizéria majd megoldódik. Nekem így sem okoz gondot, játékot nem nagyon teszünk rá. Nem túl erőss wifi inkább zavar, bár valószínűleg az okosított TP-Link 1043-as rooterem is hibás részben.Korábban belinkelt Teclast tábla is csak a CPU típusban/órajelben különbözik, lehet hogy annak az fw-jéből is ki lehetne indulni.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz szucsinka #467 üzenetére
Nálam transmissoion is fut rajta, de kímélő üzemmódban, csak seedel, mert letöltés is sok neki...
Nálam sajnos HD fimnézéshez nem jó ez a rooter+tablet kombó, de nem nagy gond, mert erre nem fogom használni.
Amire vettem: könyv és képregény olvasás, arra az áráért tökéletes.Zalaegferszegen én voltam az első aki követelte a 2 évet, nem volt egyszerű, de kitöltöttek egy TESCO gari papírt. Vittem a sajtó nyilatkozatot amit ide linkeltek be korábban.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Itt a link, nyomtassátok ki és vigyétek magtokkal a 2 éves garancia kéréséhez.
-
kenand
veterán
Már uanlmas leszek....
Teclast P89 minire már van rootolás és custom fw.
Tény annak 2580 a CPU-ja, de a két masina ezen kívül megegyezik. -
kenand
veterán
Kíváncsiságból kipróbáltam volna a MindigTV appot, de azt írja nem kompatibilis....
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Most látom elviekben többféle szín van a tabletből...én csak feketét láttam eddig a polcokon
-
kenand
veterán
Valaki-akikek van joga hozzá írhatna a topik elejére egy ehhez hasonlót
-
kenand
veterán
Rootolás nélkül tényleg gáz, főleg a markatindumával, hogy hatalmas tárhely...
Alig telepítettem valamit és már semmit sem tudok... -
kenand
veterán
Az a gynúm, hogy a TESCO csak kelet európában adja ezeket, mivel csak magyar és szlovák oldalakat látok. Ha még több helyen árulnák, csak lenne valaki aki felkarolná és meghackelné..
De csak várni kell törelmesen.Root azért is problémás-a tárhelyen kűvül, mivel sok dolgot nem leht állítani.
Utóbbi 2 hét óta az XBMC Youtube addonja nem tolja a VEVO vidoekat. Létezik rá javítás, de ahhoz olyan helyn kellene módosítani, ahol csak rootolt gépen lehet... -
kenand
veterán
Tablet Asus Memo Pad 7 (me170c) =" de ugyn erre az Intel SOC-ra épül, elvikeben rootolható
it írnak rólaEzt az appot használják.
Még nem mertem kipróbálni...Érdemes megnézni a Teclast p89 mini oldalát, látszik hogy teljesen ugyan az (sajnos a CPU-t TESCO gazdaságosra cserélték)
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Tárhely mizéria...
Megnéztem és ha minden láthatót összeadok akkor sincs meg a 8 Giga...
Persze legalább 9 partíció van a számozás alapján és nem mind látható. A 9-s pont a data ami használható.TESCO azt válaszolta a reklamációkra, hogy a biztonság miatt van így... (Micsoda baromság)
A GEEKS-en megírták, de levették a cikket.....Nagyon durva, hogy tesztelése nagyon belső tárhellyel rendelkező tableteket küldött a TESCO, és az Op3N dott oldalon még mindig "hatalmas belső tárhely" szöveggel reklámozzák.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Settings-ben és is megtaláltam a bővebb listázást
1,2,4 nincs mountolva6-os 1.5 giga, cache-nek, majdnem teljesen üres
7-es logoknak 1 gigabyte- semmi sem ír 1 GB log-ot!
8-as system 2 Gb, 1gb szabad....Teljesen esztelen...
TESCO azt szeretné, ha használná a user a ráépített szolgáltatást, filmek, könyvek stb.....így az sem fog menni.... =persze a kínálat sem jó és reklámja sincs..... -
kenand
veterán
válasz fateless #590 üzenetére
Szerintem tárhely felosztáson nem fájdalmatlan változtatni, kis hozzáadott frissítéssel nem lehet.
Teljes újratelepítéssel és adatvesztéssel maximum..... De simán benne lennék.
De ahhoz más frissítési módszer kellene, olyan link meg nincs az Op3n dott oldalon.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Valakinek, aki 3 napon belül van még bátornak kellene lenni és feltolni a Teclast mini P89 rootolható fw jét, hátha megy..., ha eldobná magát akkor 3 napon belül simán vissza lehet vinni...indokolni sem kell.
Az a baj, hogy aki vesz 3 napon beül még nem szembesül a gondokkal....
Egyébként tényleg nagy pofátlanság volt a tesztelésre mindkét on-lne oldalnak 16 Gigás -szintén bugyután partícionált- készüléket kiadni.Ha ott leírják, hogy 2GB partíció elérhető, amiből 500G-t elfoglalnak a TESCI hasznavehetetlen, eltávolíthatatlan alkalmazásai (SD kártya nem írható), szerintem még 24000Ft-ért is jobban meggondoltuk volna a vásárlást....
Én még 90%-ban olvasásra használom, az meg nem foglal sok helyt, mehet az SD-re.
Bár a comic reader mobi, csak a belső tárat hajlandó kezelni...így képregényre mást kell használnom...
De gyerkőceim telepítettek 2 kis játékot és már tele is a tár... -
kenand
veterán
Szia!
Nincs túldrámázva a dolog, de rendkívül bosszantó, hogy benn a lehetőség, de bugyuta módon korlátozva van. Majdnem olyan mint egy előfizetés függő, lebutított eszköz.
Pl ingyen/féláron adják ilyen korlátokkal, ha havi rendszerességgel költesz az Op3n.dott "üzletben" filmre, könyvre stb...
Talán majd csak valaki feltöri és lesz custom rom.
Hivatalos javításra azt hiszem hiába várunk....max. ha tömegesen visszavinnék az emberek, a TESCO-t meg feljelentenénk a fogyasztó védelemnél. Talán akkor történne valami, de lehet, hogy csak annyi, hogy dobnák a projektet... -
kenand
veterán
Annyit megtehetne minden TESCO tábla tulajdonos, hogy itt reklamál, és hiba javítást kér. a 8Gb vs 2Gb miatt. Én már írtam.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Van még egy reinkarnációja a TECLAST P89 mininek
GoClever Insignia 785 pro
Bár kicsit drágább- a jobbik fajta változat Z2580 CPU, 16GB tár és 3G -
kenand
veterán
Nem tudom mit nem értessz ezen.....
Szóval 8GB reklám és egy erősen korlátozott eszköz.
Olyan mint az Amazonnál amikor a kedvezőbb árút választod és eltűröd a reklámokat.
Csak itt nem kapsz érte semmit. Ugyan van egy szegényes portál: filmek, könyvek stb, de csapnivaló az egész.
Nem hiszem el, hogy te így korrektnek érzed.
Jött 3 patch de semmi látható nem történt.Én tényleg olvasásra vettem, arra használható. De a gyermekeim nem tudnak rátenni 2-3 játékot, mert egyből jön a nincs elég hely hibaüzenet...
Belenéztem a szlovák és cseh forumokba, ott ugyan úgy panaszkodnak a 2gb tárhelyre. És ott is 16GB-s (9gb szabad hely) masinát kaptak a tesztelők.
Szóval ott is jó nagy átverés volt az egész. Ez már nem lehet véletlen, hanem szándékos megtévesztés.
De az egész egy nagy öngól. Ez inkább rontja a TESCO megitésését.Az árért jó képernyő miatt választottam, és elgofadtam hogy gyengébb Intel chip van benne.
De ez a 2GB tárhely, nagyon bosszantó.Írtam hibajelentést az Op3m dott oldalra, itt a válasz:
"Sajnos nem tudjuk megmondani mikor várható szoftverfrissítés a készülékhez. Amint elérhető lesz, az a tablet is jelezni fogja vezeték nélküli frissítés formájában.
Köszönjük megértését és türelmét."Kérek mindenkit akit bosszant a tárhely dolog, hogy írjon hibajelentést....többszát levél után talán csak tesznek valamit.
Korábbi kérdése válasz:
Igen hiába teszel be SD kártyát, alkalmazást nem tudsz rámozgatni. Max filmet, könyvet, képet, zenét tárolhatsz rajta.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Remek, akkor majd angol választ kapsz
Én belinkeltem a választ amit kaptam, semmi biztató.
Valószínűleg csak egy diszpécser a helyi staff, és a Teclastnak továbbítják a kérést.(ha egyáltalán továbbítják)(#624) bordapapa
Update alkalmazással manuálisan is lekérdezheted, de nincs semmi.
Szerintem max. a TESCO/Op3n.dott alkalmazások frissültek, amit valószínűleg nem használ senki.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Játékot továbbra sem lehet telepíteni, semmire sincs hely (feltettem a Plants vs Zombies 2-t, mely 500 mega. Utána már gyakorlatilag semmit sem lehet feltenni)....
És a jó hírek...
Korábban már említettem a MindigTV appot (kicsit ügyeskedni kell, de utána megy jól), a Tarr TV is jól fut (ha náluk vagy TV előfizető) és a HBO Go is kiváló a TESCO táblán. -
kenand
veterán
Nekem válaszoltak, de a válasszal csak leráztak. "Ismerik a problémát, nem tudják mikor lesz javítás.
A leárazás nekem is fáj, mert ez arra utal, hogy kidobják a készletet és vége. Bedőlt a dolog....javítás nem igen lesz, max. egy lelkes hackertől....
Könyv olvasásra nagyon jó, képregényre sem rossz, bár arra jobb lenne egy 9,7"... (de az jóval drágább)
On line TV-k is jól jönnek rajta.
Komolyabb játék tárhely gond miatt felejtős.
Egy javított fw sok mindent megoldana...[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz csokis1971 #677 üzenetére
Olyan monitor ami támogatja az MHL-t kábellel összeköthető, de lehet, hogy egyszerűbb egy Chromecast/Miracast stick és WIFI háló a házban akkor a tábla képét TV-re küldheted veezték nélkül is.
-
kenand
veterán
Egy jó hír van. Már nem kell a 2 év garanciáért vitatkozni. (vettem egy 2. táblát a fiamnak, 21 000FT-ért nagyon megéri, tárhely mizéria ellenére is, sajnos fehér-arany nem volt Zeg-en )
Udvariasan kértem a pultos hölgyet, hogy 2 év garanciás papírt szeretnék a táblához kapni.
Rámförmedt, hogy mit képzelek, milyen mást adna ?!
Amikor a kezembe nyomta, megjegyeztem, hogy 2 hete nem így nézett ki a 2-év garanciás papír...de igazán nem akarok akadékoskodni. Hoznom kellett a sajtó nyilatjozatot, hogy megedják a 2 év garit 2 hete...Szóval már lejött utasításban, talán minden TSCO-ban a 2 év gari, inkábbne szóljatok, hátha titeket is bekapnak...max ha nem olyt adnának..
-
kenand
veterán
válasz meoindil #711 üzenetére
TV appok jól mennek: mindigTV (ahhoz kell egy kis hack: mobile1 market), HBO Go, TarrTV
Film nézéséhez XBMC, főleg ha van NAS-od otthon, esetleg MX Player (és a filmeked az ES File exporerrel böngészed a lokál hálón)
E book olvasáshoz: fbreader+ PDF pug in (legjobb lelőhely pedig a kanadai magyarok fóruma)
Képregényhez ACV, vagy Comic reader mobi (fizetős)
Fájl kezeléshez ES File explorer -
kenand
veterán
Így meg lehet kerülni a dolgot, de nem tökéletes
-
kenand
veterán
"1. If you uninstall B1 Free Archiver or B1 File Manager, the folder of the respective app on an SD card will be deleted and all data will be lost. So, before you do that better copy the content of “files” folder into your internal storage."
Szóval ha leveszed a B1 archivert azok az appok eltünnek amik az SD-n voltak.
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
De sajnos más gond is van, a sandbox on SD card nekem nem jelnik meg a menüben.
-
kenand
veterán
válasz Thor Steinar #755 üzenetére
Meg kérdezni kedves kollágát aki rootolta, hogy pl telepítse a gemini app manegert, az autómatán átpakolja az alkalmazásokat az SD-re.....
-
kenand
veterán
Megoldódhat úgy, hogy enged az SD kártyára applikációt mozgatni.
Tény attól még a belső tárhely 2 GB, de az alkalmazások nagy része futhat az SD kártyáról is.
Nem tökéletes mert lassabb és az alkalmazások sem lérhetők az induláskor azonnal, csak az SD felcsatolása után. De a 3 éves kínai dzsunka tábla gépem is így működik. Gemini app manager ha nincs elég hely a belső táron utomatikusan pakolgatja át az alkalmazásokat az SD-re. (De manuálisan is átteheted) -
kenand
veterán
válasz Silentfrog #762 üzenetére
Csak NETezni, filmet nézni jobb a TESCO tablet, 8" képernyő miatt.
:765
Igen ha teszel bele egy SD kártyát, filmet, zenét, könyvet stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest