- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Fúú az az első kép Milyen tiszta a képernyő...Am. jó teszt, csak hát a készülék silány, de nagyon. Az a hátlapminőség, pff...nem semmi! (egy videónak örültem volna)
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Dr Smoke
aktív tag
Hmm... Soha nem szerettem a nokiát. Valószínüleg lesz olyan, akinek pont ez a készülék kell, telefonálásra ez is jó.
Szentendre befigyel az egyik képen. -
Ricardo
titán
"A finnek nem ma kezdtek gyúrni a kinézetre, több olyan modellszéria is van, ami kifejezetten arra megy rá, hogy a külcsínnel szerezzenek vevőket. A Supernovák is dedikáltan ennek a nemes célnak szentelték magukat."
Szerintem ez nem igazán jött össze, és nem csak ennél a telefonnál hanem az egész Supernova vonalnál.
Ez véleményem szerint egy teljesen felesleges kütyü amire házon belül is találni jobb alternatívát.[ Szerkesztve ]
-
tag
Manapság bővíthetetlen 4 mb-os memória interface? Ok, merthogy aki csak telefonálni akar, annak telefon. Aláírom. De, akkor ne hangsúlyozuk már, hogy 12 órán keresztül képes zenelejátszásra.
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
Kloden
senior tag
Ez a teló valami katasztrófa!!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Typhoon47
senior tag
majdnem legalja.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
luw2win
őstag
fúúúúúúú, iszonyat rossz
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
AS
félisten
4 mb-t memória???????? normális?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
South Velen
addikt
Borzalom.
Bár a készülék számozása alapján nem is számítottam másra.
A márkától meg pláne nem -
(Kolombusz)
veterán
válasz South Velen #11 üzenetére
Az ilyen kis beszólásokkal, hogy a márkától meg főleg nem, ha van utána smiley, ha nincs érik el az emberek, hogy ne vegyék komolyan a véleményüket máshol sem.
-
South Velen
addikt
válasz (Kolombusz) #12 üzenetére
Sajnálom, ez van.
Mellesleg így vagyok az SE-vel is, én már semmi innovációt nem látok bennük.
A saját véleményemet leírhatom, és rakhatok utána smileyt is. -
(Kolombusz)
veterán
válasz South Velen #13 üzenetére
Mondjuk ebben igazad van, kissé olyan az egész, mintha az SE is, meg a Nokia is csak legózna. Egy ideig fejlesztettek szépen, most meg össze vissza pakolgatják az egyforma funkciókat különböző dobozokba.
-
törölt tag
válasz (Kolombusz) #14 üzenetére
ez egyébként nem az első ilyen periódus. csak amióta figyelem a mobilos fórumokat (olyan 4 éve talán) volt már egy nagy hullámvölgye a finneknek, amikor a sok alacsony felbontású cstn kijelzőkkel sakkoztak. akkor a 6280 vonal hozott fellendülést, de azok a fejlesztések is elfogytak idővel.
szerintem ez egyszerű amúgy: egy-egy fejlesztési vonal végigviteléhez több idő kell, mint amennyi időn belül a piac várja az utódmodellt, így ki kell tölteni az űrt ilyen újragyúrt telókkal is. -
DJGABI
addikt
Akkor összefoglalnám a készüléket:
Nokia 5300 mínusz bővíthetőség, zenei gombok. Van viszont helyette gagyibb anyagminőség és menü, más design.[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
peti85
senior tag
Én most Karácsonyra kaptap egy LG KF510-et, amiben T9 van. Előtte 5 évig egy Motorola V525-öt nyúztam és valóban nagyon hiányzik ennyi idő után az iTAP a Motoból.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
amanoba
őstag
anno amikor a 6280-am bevittem a nokia szervizbe mc-on, azt mondta a srác, amikor megböktem a lötyögés miatt, hogy ez direkt van így, mert igy nem karcolja meg a gombokat(!!!) és mert nem feszül egymásnak a sín amin csuszik, igy hosszabb lesz az élettartama..mondjuk ez utóbbi gondolatban van vmi, mert elnézve az atomstabilnak titulált alsos (nemcsak azok) samu, se, lg stb modelleket, pár hónap használat után szintén kikotyogósodnak, legalább ennyire...
a nokia megoldja ezt, eleve kotyógósra gyártva, így nem sérül a minőségérzet!egyébként meg a szánalmas szó jut eszembe csak a 4mb memória hallatán, ez pár fotón és néhány képen kívül semmire sem elég.
vagy legyen bővithető, vagy legyen legalább annyi a belső mem., hogyha vki nem is hallgat zenét a telóján akkoris kényelmesen elférjen rajta!Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
total90
veterán
Vazze komolyan kell venni egy ilyet és aztán a 4 MB memóra rárakni egy zenét és azt 12 órán át hallgatni Bazz...ezt minek és kinek adták ki
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Elkéstem... Minden szót, ami eszembe jutott a telefonról ellőttek előlem...
De legalább egyetértünk. A saját szabványú USB kábel volt nálam az utolsó csepp.
Nem lehet, hogy ez csak egy paródia? Kandi kamerát játszik a Nokia velünk?“All nothings are not equal.”
-
tolts.hu
őstag
Nagy nokiás vagyok, de ez ma már tényleg vicc:
Belső memória: 4 MB
Memória bővíthetősége: nincswww.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
DeltaPower
addikt
ez egy undorvány, nemtom a nokia mit akart, de nem sikerült. ennyi pénzért vennék egy jó állapotú d600-as samsungot, az jóval többet tud.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
(Kolombusz)
veterán
Ha fejes lennék a Nokiánál a Supernova sorozat kitalálóit, designereit úgy rúgnám ki a cégtől, hogy lábuk se érje a földet.
Keressetek rá a supernovás tesztekre a Mobilarenan, egytől egyig buta, gagyi, és ráadásul csúnya telefonok tartoznak ide. A 7610 még csakcsak, de a többi.
[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
válasz (Kolombusz) #24 üzenetére
Így van, viszont azt el kell ismerni, hogy a színválaszték figyelemre méltó
Memento Mori!
-
South Velen
addikt
válasz DeltaPower #23 üzenetére
És szebb, minőségibb.
-
joey04
titán
Érdekes, hogy a 7610 supernovávánál sikerült normális nem lötyögős slideot csinálni, amit én fogdostam az felveszi a versenyt bármelyik samsunggal.
de ez egy katasztrófa, nem telefon. -
okib4100
aktív tag
Az ilyen dolgokra mint ez a telefon, használtuk az egyetemen a "cheap elite" jelzőt.
Asszem ez úgy el mond mindent.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
Lenry
félisten
"Nokia szerint 430 órán át áll rendelkezésre egy töltéssel." - tisztában vannak vele, hogy ez több, mint 2 hét? nem láttam még olyan telefont, ami ennyi ideig bírta volna... pláne nem a mai színes, szagos, fényképezős korban
mert hogy az én 3510esem 1000mAh-es akkuja újan bírta egy hétig, az oké
de azzal telefonáláson és SMSen kívül nem sokat lehet csinálniGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz (Kolombusz) #31 üzenetére
azt láttam én is, pislogtam is sűrűn, hogy "ilyen van?"... de az különlegesség, ez meg csak egy olcsó telefon...
sheratan: mindig is gondolkoztam, hogy hogy jönnek ki ezek az értékek
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
androcles
tag
Ilyen talán nincs is ... azaz mégis van!? Szerintem ezek teljesen baromnak nézik a vásárlókat.
"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."
-
Jégkokó
veterán
Megjegyzem a nokiánál a 7xxx széria ugy szar ahogy van, kezdve a lamur tól egészen a szupernováig, a sok rusnya és használhatatlan telefonon át.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
alex89
senior tag
Gondolom ez a qvga kijelző is a nokia 5000-ből megismert remekmű ,ergo a telefon egyetlen pozitívumának hitt dolog is valójában egy kalap...
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
madstunt
addikt
A jelenlegi a második nokiám de egyiknek se volt( 5300 5610 )igazán jó a csúszkája és tudjátok mit mondtam rá?NA ÉS,lötyögjön ha akar! A mások által agyon istenített samsungok is lötyögnek egy-két hét után(saját tapasztalat u600al és d900ivel meg nem teljesen saját egyéb más telókkal) engem nem zavart egyik telónál se ( sőt mióta szétkaptam a mostanit elég durván csinálja ) mert NEM EZEN MÚLIK HOGY milyen gyors milyen a hangminőség stb,,,
a legózás dolgot én is kissé nehezményezem de szerintem hülyeség szidni a l'amour szériát mert nagyon sok embernél látok ilyeneket nap mint nap és nem hiszem h a legtöbbjük azt se tudta mit vesz( és igen nekem is tetszett nem egy mondjuk mert mindegyikből volt fekete v sötétbarna változat... )A supernova meg eldől hogy milyen lépés volt mert az eladások döntenek elsősorban ennek meghatározásában.
"Mindez szép és jó is lenne, ha nem a sima Series40 platformmal párosították volna. Valahogy olyan érzésem támadt, hogy megpróbálták kitölteni a kijelzőt, de nem sikerült. A kilenc ikonos főmenü helyett a 12 ikonos lenne a logikus, de a készülék tudásából adódóan ott viszont a belbeccsel lenne probléma." ez mit akar jelenteni? lehet hogy hülye vagyok de nem jött át mi a probléma.s
[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
Ez ugy ahogy van egy környezetszennyezés, aki tudja hogy milyen az nem veszi, aki pedig megveszi ugy vágja a falhoz mint a taknyot, emlékszem annó az n95-re mikor az elsők között megvettem méregdrágán, egy hét alatt oly mértékü dührohamaim voltak miatta, hogy tetemes flegma burkolattal 'ellátva' az ágyam alatt pihent jó ideig
Cseberből vederbe
-
XSiGma
aktív tag
Mi a f@sz festékes a telefon?
Ui:egyre több az ilyen hulladék nokia
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Kicsit vicces ez a telefon. Nem elég ,hogy drága de még bővíteni se lehet. Ez 1x vicces. de ettől függetlenül nekünk az összes elfogyott decemberben. Bár sok nem volt belőle de ami volt az elment.
-
Csemike
aktív tag
Ez egy ronda telefon. Bár még mindig a Nokiára esküszöm, de ez azért mellényúlás.
-
jerry311
nagyúr
Lehetett volna ilyenem, ha nem sajnálják ki a MicroSD foglalatot...
Kár érte. -
lacci
tag
Azért a hajkorpát fotózás előtt le kellett volna törölni...!!!
------dum spiro spero------
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest