- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
Sziasztok
Valaki találkozott azzal a gonddal hogy felrakta a zenék mellé az album borítóját és ettől brutálisan lelassult a telefon?
ímit lehet ezzel kezdeni?köszi a választ
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok. Valaki tudna segíteni?!
Telefonomon T-Mobile Előfízetéses szerződés van. Média Mánia S díjcsomag (500 mega internet hozzáféréssel)
Problémám csak az hogy ... le ellenőriztem minden beállítást a tomibile oldalán, és ott azt írják hogy kellene lennie internet kapcsolatomnak. Telefonom azonban folyamatosan azt írja ki hogy ... a Csomagkapcs. Kapcsolat nem érhető el!.
Valaki valami ötlet?
Nokia 6650. -
gulacsizs
csendes tag
Sziasztok,
Nokia 6650 telefon vásárlására lenne lehetőségem, de engem csak a GPS miatt érdekelne, abból is a geocaching rész.
Találtam is szoftvert (trimble geocache navigator), de nem találtam rá olyan infot, ami arról beszélne, hogy kompatibilis lenne erre a készülékre.
ha bárki tud erről infot, azt megköszönném.ill. ha bárkinek van tapasztalata, hogy ezen készülék GPS funkciója alkalmas-e erre a tevékenységre, tehát fel lehet rá tölteni turistatérképet, a geocaching ládák adataival azt is köszönöm.
zsolt
zsolt
-
ertz
aktív tag
Sziasztok!
Ha netalántán valaki... ''elhagyta'' a memóriakártyát amin a térképek voltak a telefonhoz, hogyan szerezheti azokat vissza? Mármint hogyan lehet ezeket letölteni? Régen volt ez a Nokia Maps Loader program... de most nem látom a Nokia oldalán, és az az érzésem hogy mintha fizetőssé tették volna ezt az egész műveletet.
Szóval, mi a helyzet ezzel kapcsolatban? -
meroly
veterán
Sziasztok!
Ilyen szürkében létezik, vagy ennek kiadása csak terv volt a Nokia részéről?Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz Corsa02 #1070 üzenetére
Azért 4-5 hónap után elvárható.
Zuhanni zuhant már? Hogy bírta? 1 éves kisfiam van és nem mindig sikerül eldugni előle, akkor aztán repül, mintha labda lenne. A mostani céges 2330c jól bírja a repülést, kérdés a 6650 is bírná-e, mert tetszik és a tudása is jó.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Még egy kérdés. A külső érintős gombok nem zavarnak be a rendes működésbe? Úgy értem ha csörög zsebben akkor nem veszi fel magát vagy ilyesmi? Azt a funkciót ki lehet kapcsolni? Mondjuk elutasításra jó lehet, nem kell szétnyitni, csak megnyomni az elutasítás gombot és kész is.
Ja és a régi kinyithatós 7270-em tudta azt, hogy a külső kijelzőn jelenítette meg a kamera élőképét, ergo önarcképet is tudtam csinálni. Ez működik?
Jut eszembe másodlagos kamera ugye nincs benne? A videohívást az előbbi felvetéssel meg lehet oldani, tehát hogy a külső kijelzőt használni rá? Vagy a kamera nem pont szembe van, így ferdén látszódnának a dolgok?
Vakuja mennyire erős? Képeket gyorsan elmenti?
Köszi a válaszokat![ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
hampidampi
senior tag
Hali!
A külső érintő gombokkal lehet probléma.
Az itteni tapasztalatok szerint nem jó zsebben hordani, ha vékony a nadrágod és a bőröd felé fordul a külső része.
Mágneses tokokkal is gond lehet, ha kifelé néz, egyeseknek a mágneses mező állandóan kapcsolgatta a külső gombokat.
A külső képernyő mutatja képed.
Másodlagos kamera nincs benne.
A vaku személyes tapasztalatom szerint nem sokat ér, nem túl jó spektrumú a fénye és minden kékes színű lesz.
A képeket gyorsan elmenti.
A telefon becsukott állapotban nekem is egy icipicit mozog, de itt és más fórumokon is megállapítottuk, hogy valószínűleg szándékos a könnyebb kinyithatóság érdekében.
Kinyitva viszont passzentos. -
meroly
veterán
válasz hampidampi #1075 üzenetére
Köszönöm.
Hát sajnos pedig ha zsebben hordanám, akkor tuti befelé fordulna. Tokban nem szoktam hordani, elég előbányászni a zsebből is
"A külső képernyő mutatja képed." - Videotelefonálásnál is?
Hát a vakutól nem várok csodákat, mert azért mégsem xenon vagy mégsem olyan mint egy fényképezőgépé, de azért ha picit sötétebb van már és bekapcsolod, mondjuk lakásban lehet vele fotózni, gondolom?
Ja és még egy nagyon fontos kérdés. Ha csörög a telefon, kinyitom akkor egyből kapcsol vagy van egy pár másodperc várakozási idő?Impossible is nothing
-
hampidampi
senior tag
Hali!
Attól tartok videotelefonálni nem lehet vele. Összecsukott állapotban csak fotózni tudsz, kinyitva meg csak a belső kijelzőn él a kép.
A munkahelyemen én is a zsebemben hordom, befelé fordítva, nekem még nem volt vele gondom, de másoknak a fórumon már igen. Gondolom a nadrág szövetvastagságától függ.
Lakásban/sötétben ugyan lehet vele fotózni, de sokat ne várj tőle.
Asszonynak volt 6103-asa, na annál kellett várni 2-3 másodpercet kinyitás után mire abbahagyta a csörgést. Ennél szétnyitáskor egyből kapcsol.Ami viszont engem nagyon zavar, hogy ha én kezdeményezek hívást és a beszélgetés befejezése után összecsukom, nem lép ki a telefonkönyvből. Ilyenkor manuálisan kell a program managerből kilőni. Úgy hallottam, ez alap Symbian betegség, van erre valakinek tippje?
-
meroly
veterán
válasz hampidampi #1077 üzenetére
Köszi.
Na igen, ettől félek. Pár hétig próbálkoztam a symbiannal E51-ben, de ilyen apróságok engem is zavartak. Meg ha matatok a menüben és kilépek, akkor visszalépéskor nem az eredeti állapotba lép vissza, hanem oda ahol otthagytam. Ez nagyon zavar, meg ugye akkor a telefonkönyv.... Viszont az E51 is 3G-s volt, tudtam vele videotelefonálni, de ugye nem láttak engem, mert hátul volt a kamera, itt viszont ha úgy veszed a kamera mellett van egy kijelző, bár nem az a fő kijelző, de mégis ott van.
Na jó, nem mintha orrba-szájba videotelefonálnék, de ha egyszer már céges a sim és ingyen lenne, biztos kipróbálnám.....Impossible is nothing
-
Corsa02
őstag
Nekem a zsebben hordással nincs gondom, soha nem "nyomódott meg gomb" a zsebembe! Csörög, kiveszem, felveszem, vagy elutasítom! Az elutasító gomb csak akkor jelenik meg, ha lenyomod a hangerő gombot! Zsebben nem veszi fel magát!
Videótelefonálni nem lehet vele!
A vakutól én sem vagy eldőlve, bár ha vakuzik sötétben jobb a kép, mintha nem csinálná!
Én, ha a telefonkönyvből hívást indítok, akkor ha végeztem és összecsukom, majd legközelebb kinyitom akkor a főképernyőbe lép vissza, nem a telefonkönyvbe. Mondjuk a kis karika, hogy háttérben fut az ott van! Ja de akkor végül is ugyan azt mondjuk!
The Truth Is Out There --->
-
meroly
veterán
válasz Corsa02 #1079 üzenetére
Várjunk egy picit! Ha csörög a telefon és el akarod utasítani a nélkül, hogy kinyitnád, akkor előbb a hangerőszabályzó gombot kell lenyomni majd csak azután lesz aktív egy elutasítás gomb?? Ezt jól értettem? A hangerőszabályzók hol is vannak? Van ezen a telefonon oldalt?
Az nem baj ha a háttérben fut a névjegyzék, mert legközelebb legalább gyorsabban lép vissza, de ne az legyen az aktív alkalmazás. Mondjuk nálad azért szorult a háttérbe, mert lecsuktad. Ha csak simán végeztél egy beszélgetéssel és egyből mondjuk egy sms-t akarsz írni, akkor először ki kell lépni a névjegyzékből, mert a hívás végeztével oda lép vissza. Ez symbianos baromság....Impossible is nothing
-
Corsa02
őstag
-
-
col
addikt
El engem sem riaszt. Csak ha mondjuk az öveden van, tokban akkor már nem mindegy, hogy mennyire hallható. Szerintem nehezen hallható a csengőhangja például zajosabb helyen, vagy ha nincs épp a kezed (füled) ügyében.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
meroly
veterán
Világos. Nekem nem szokott az övemen lenni. Ha meg zajos helyen vagyok, akkor vagy a kezem ügyében van, vagy visszahívom
Ez legyen a legkevesebb.
Lenne még egy hülye kérdésem. A fém részhez mennyire kell hozzáérni telefonálás közben? Van egy olyan "bajom" hogy a fémtől csúszni kezd a kezem és a 8800-t pl ezért tettem le 1,5 év után. Ezenkívül mennyire maszatolódik? KösziImpossible is nothing
-
-
col
addikt
Azért annyira nem tragikus a helyzet. Nem annyira szembetűnő a "foltosság".. Én is igyekszem kerülni az ilyen pacnikat, foltokat, de nem okoz gondot, mert nem gyűjti jobban, mint egy műanyag váz. Sőt a fémet elvileg könnyebben lehet tisztán is tartani, letörölni. Nem eszi bele magát úgy a szennyeződés, mint a műanyagba, és nem is kopik, mattul (öregedik) annyira a fém.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Hát ma rendeltem egy dummy-t, megnézem magamnak, aztán jó lesz játszani a gyereknek A 8800 óta félek a fémtől, az szomorú elválás volt (bár csak a szekrényig ment), de a szívem majd megszakadt hogy már nem tudtam nyáron használni a csúszóssága miatt...
Neked 6700-d és 6650-ed is van? Ha jól emlékszem a 6700 topikjában is veled beszéltem[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
col
addikt
Igen van 6650-em, 6300-ám és most épp a 6700-át használom.
Elég sok Nokia típus és azok is elég gyakori váltással fordulnak/tak meg a kezeim közöttMondhatnám fanatikus Nokiás vagyok. Más mobilt csak elvétve és néha néha használtam még csak...
-
col
addikt
Egy dolog biztos fog kis fejtörést és esetleg "kalandot" okozni. A symbianos programok szignózása, illetve a telefon ilyen problémák elkerülésére való felkészítése.
Nem tudom, milyen programokat szándékozol majd használni, de lehet velük kis "kaland".
Érdemes a szignózással kapcsolatos dolgoknak alaposabban utánanézni, illetve az ezzel kapcsolatos ismeretekkel hasznos megismerkedni, még akár vásárlás előtt, hogy dönteni tudj, bele akarsz-e vágni ilyen dolgokbaSi Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
meroly
veterán
Volt már E51-em, nem sok program vonz. Azon volt office, az kell, ezen úgy tudom nincs alapból. Aztán a Mail for Exchange lesz rajta, de azt a cég telepíti és állítja be. Ja meg ha lenne valami zseblámpa.
De még semmi sem biztos, jövő héten érkezik a dummy, aztán meglátomImpossible is nothing
-
col
addikt
Egy dologra azért el lehetsz készülve. Sajnos nem teng túl a memóriája a 6650-nek. Pakolhattak volna bele többet is. Sajnos nagyon tudják zabálni a programok a memóriát. Ráadásul nem is mindegyik szabadítja fel maga után, ha bezárod, így néha kedvesen figyelmeztet, hogy zárjál be pár tucat nyitott alkalmazást, ha újat akarsz elindítani.
Magyarul a jó öreg Windows effekt előjön, az újraindítás, reset
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest