- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
walden
csendes tag
Már megint le kell szólni..EZ EGY TELEFON!Klasszikus nyomogombos és Nokiás.És?Mi a baj vele?Elöbb vennék ilyet mint egy "okos"telefont.Mennyivel barátibb egy ilyen vagy egy hasonló.Inkább becsülni kéne a Nokiát hogy ő még életben tarta ezt a tipust.Ja és csak szólok a tesztelőnek hogy ne hogy mán'azt gondolja hogy csak idöseknek kell az ilyen.30 évesen választanék és választok egy ilyet.Különben is az okos telo csak mutogatásra jó.
-
walden
csendes tag
Jaj bocsi nem megsérteni akartalak.Az hogy két hozzászólásom van nem jelent semmit mert már vagy 10 éve olvaslak és nézlek titeket napi szinten és tudok egy s mást e világról.Most regisztráltam és pont.Csak tudod az a baj hogy összehasonlitod azt amit nem kéne és leszolod azt amit csak tesztelsz.Nem egy telefonom volt amit teszteltetek elhordtátok mindennek és amikor nekem lett ilyen vagy olyan akkor pedig nem hogy semmi se volt abból amit írtatok de még jobb is volt mint amit vártam a teszt után.Amit pedig az egekig magasztaltatok az pedig egy fos volt.Azért mert vannak netes hülyeségek...hát ne használd.Drága?Miért egy s3 ért kifizetnél 130 k-t?Nekem az magas.Szóval....érted.
De nem akarok vitatkozni ,nem is ez volt a célom.[ Szerkesztve ]
-
walden
csendes tag
Amugy nem 1100 mah az aksi hanem 1200 mah.És létezik dual simes verzió is...hát ti is azt teszteltétek.És nem tojja össze magát egy 3,2 megapixeles képeken...Tök gyors nincs se fagyás se gondolkodás.Jó telefont teszteltetek?A tesztben leirtak gyakorlatilag nem fedik a valóságot.A net sem lassú és nem gondolkodik.Gyors és jól teszi a dolgát.Tudom mert nekem is ilyen van ...és nem 262 ezer szinű a kijelző?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest