Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Romvr #45 üzenetére

Az komoly, hogy nem támogatott az UW felbontás? Nekem is ilyen monitorom van, de ha ez igaz, akkor lemondok erről a játékról, pedig nagyon vártam.

Joystick támogatás van a játékban? Vagy tényleg annyira arcade és ps port, hogy csa egér és annyi?

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

• CactuS

Arcképgyáros

válasz ->Raizen<- #67 üzenetére

Az tényleg igaz, amit korábban írtak, hogy végül 1 játékos lett a játék, nincs benne coop még olyan szinten sem, mint az Eliteben?

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

• CactuS

Arcképgyáros

válasz CactuS #68 üzenetére

Ha minden igaz, akkor ez az eredeti reddit post, amiből kiindult a pletyka, hogy nem találkozhatnak játékosok. Azóta zárták, de az utolsó infó megerősítette, hogy szerver hiba lehetett.

Update 3: 8/10/2016 12:42AM. Thank you to all the people who tuned in to my stream you really made my week! I was so nervous when I found another player I was barely able to function but we did it! Me and Psytokat beat the odds and found each other already! I will try again soon to see if we can try again when the servers are more stable. Stay tuned!

Ettől függetlenül ha tényleg nincs 2560x1080-as felbontás és Joystick támogatás, plusz érdemi coop, akkor kihagyós lesz, vagy legalább megvárom az alacsonyabb árkategóriát.

• CactuS

Arcképgyáros

Multiplayeres dologhoz egy videó. Innen nézve igaza van a srácnak, hogy a játékosok legnagyobb ellensége a saját maguk által generált hype.

• CactuS

Arcképgyáros

válasz SylverR #86 üzenetére

A fejlesztők által közölt infók alapján arra is lehetett tippelni, hogy lesz valamilyen szintű interakció a játékosok között. Youtubeon terjed egy videó, ahol összevágták, hogy milyen utalásokat tett arra, hogy a játék nem single player lesz. Ezek miatt a csúsztatások miatt olyan az értékelése, amilyen. Holott sok ponton ott visz be plusz dolgokat, ahol pl: az Elite elvérzik és emiatt szerintem összességében könnyedebb és fogyaszthatóbb is.

Az a baj, hogy az "űrszimek" tetszhalott állapotban voltak a SC/E: D-ig, így egy generáció úgy nőtt fel, hogy fogalma sincs ezekről a játékokról.

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Stauffenberg #88 üzenetére

Igen, ez is benne van. Mondjuk az nem a játék hibája, hogy indie játékként ekkora hype-ot kapott. Várható volt, hogy sokan fognak csalódni.

Közben meglett a videó, amiről beszéltem: ez vagy hosszabban ez. Ha ezt nézzük, akkor érthető, hogy eléggé kamu szagúnak tűnik a dolog. Illetve valahol a határon mozog. Ha tisztán akartak volna játszani, akkor már a legelején elmondják, hogy nem, nincs multiplayer, vagyis olyan nincs, amire az emberek 95%-a gondolt.

Ár: azt hiszem azt szokták mondani, hogy mindennek annyi az ára, amennyiért megveszik. Azért nem lehet őket hibáztatni, hogy nagyot álmodtak és az emberek ilyen áron is viszik.

• CactuS

Arcképgyáros

válasz ->Raizen<- #94 üzenetére

A procedurális bolygógenerálás önmagában nem zárná ki a multi lehetőségét. Szerintem egy olyan egyszerű party rendszerrel, mint ami az Elite-ben van már bőven elégedettek lettek volna az emberek. De egy mindenes játék fejlesztése nem várható el egy önálló, de nagyon kicsi stúdiótól. A tiszta beszéd viszont igen. (Star Citizent ilyen téren hagyjuk, szerintem ha az egyszer megjelenik, akkor az lesz a játéktörténelem legnagyobb borulása. A Hype ott már rég túl van azon a szinten, amit valaha is meg fognak valósítani abban a játékban, elég csak a shop-on végigfutni és rápillantani a 19.000 dolláros csomagra...)

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Cathfaern #97 üzenetére

Ezzel nincs is baj, szerintem a klasszikus értelemben vett zárt belsős béta teszteknek már leáldozott (emlékszik még valaki arra, hogy ezért régebben fizettek is?), a jövő az lesz, amit leírtál.
    Ha jó a community, akkor ez mindenkinek jó. Jóval nagyobb tömeg tud tesztelni, több a visszajelzés. A gond ott van, ha a vérpistikék hangja nagyobb az átlagnál és rossz irányba viszik el a fejlesztést.

Én SC esetében arra gondoltam, hogy a lufi már most is hatalmas, egyre többet ígérnek, egyre hihetetlenebb dolgokat (egyre tágabb és tágabb fejlesztési határidőkkel), aztán amikor jön az update, hogy ki lehet próbálni, akkor a megvalósítás mindig alulmarad az ígérethez képest. Pl: Open world helyett jelenleg ott tartunk, hogy 32-64 ember nem bír összekapcsolódni rendesen egy lobbyban. Ehhez még jön a mérhetetlen sok számítási igény, a hajók belső saját fizikája. stb. És lehet, ha vennék egy 18.000 dolláros csomagot és nem azt kapnám, amit ígértek, akkor én is morci lennék.

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Cathfaern #104 üzenetére

Kevés is. :K Elite-ben is igazából egy jobb társaság alig tud összejönni, mert a limit közelében próbálja a szerver "szétszedni" a csoportokat.

SC-ben pedig az elején arról volt szó, hogy nyílt világ lesz, de aztán gondolom rájöttek, hogy ilyen részletes fizikával azt képtelenség megvalósítani. Az a baj ott is, mint az NMS-nél volt, hogy nagyon sokan ülnek a Hype vonaton és amikor a vonat megáll, akkor nagy lesz csodálkozás, hogy hát ez nem olyan lett, mint mondták. De amíg megy - márpedig SCn-nél még hosszú évekig megy -, addig vígan integetnek ki az ablakból és közben bőszen veszik meg a különböző hajó pakkokat egy olyan játékhoz, aminek még a normálisan működő alapjait sem sikerült lerakni az elmúlt évek alatt... De ez már nagyon OFF és SC hívőknek valószínűleg lassan flame is.

X Factor: mondjuk azért az értékelések ilyenkor azért elég csalókák. Steamen a negatív kommentek kb. 60%-a még 2 órát sem játszott a játékkal. Az arány pedig fokozatosan javul, bár valószínűleg ezt a multis félreértést sosem fogja kiheverni teljesen a játék.

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

Az most tűnt fel, hogy steam mellett van pl.: GoG-os verzió is. NMSnél a frissítés hogy megy? Játékon belül patch-eli magát vagy külön kéne hozzá töltögetni? Ha már megveszem, akkor nem akarok úgy szívni vele, mint pl: GTA-nál a nem steames verzióval, ahol az embereket az őrületbe kergeti a Rockstar gagyi saját szervere.

• CactuS

Arcképgyáros

válasz GypsFulvus2 #129 üzenetére

Ah, azt nem tudtam. Bár a steam support botrányos, az update szerverük jó és nem igazán vettem még azon kívülre semmit (kivéve origin, de ugye oda is azért, mert kötelező. :B) Köszi az infót.

• CactuS

Arcképgyáros

válasz SylverR #139 üzenetére

Én végignéztem. Ők is beálltak a hate-hype-ba. Van némi alapja a dolognak (ugye a sokat emlegetett kommunikáció és a nem egyenes válaszok, bár annyit el kell mondani Murray védelmében, hogy ő developer, nem marketinges), de alapjában véve még mindig az a gond, hogy valaki vett egy körtét és nem érti, hogy miért körte íze van, miért nem alma. Elite-nél is millió és egy ilyen értékelés volt, hogy felhozták negatívnak, hogy kihalt. Baszki egy űrszimulátorban milyen legyen? Én a steam helyében alapból nem engedném, hogy refund időn belül értékelést lehessen írni. 1-2 óra kb. semmire sem elég egy ilyen játéknál, a legtöbben még hozzá sem szoknak az UIhoz és inkább csak bosszankodnak, hogy nem értik a dolgokat.

Az egyik videóban mondta egy srác, hogy ő ezt Peter Molyneux effektnek hívja és valahol igaz a van. Ha egy játékot ennyire elkap a Hype, akkor kizárt, hogy jó értékelései legyenek, legyen akármilyen jó is a játék.

Egyébként a mai PCs felhozatalban csoda, hogy egyáltalán elindul ennyi gépen (ennek megoldására ugye vannak törekvések, más kérdés, hogy egyes gyártók inkább pénzelik a stúdiókat a külön optimalizálásért, ahelyett, hogy közös platformra törekednének). Azon jót nevettem, amikor kitették twitterre, hogy csinálják a 21:9-es támogatást, csak az a gond, hogy senkinek nincs ilyen monitora az egész stúdióban. :DDD

BoneDragon: újszülöttnek minden vicc új. ;] Ettől függetlenül szerintem akkor sincs akkora gond a játékkal, mint amekkora az utálat most. Arra leszek kíváncsi, hogy a lemorzsolódás mikor áll meg.

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz BoB #147 üzenetére

Hát, ha neked ebből ez jött le, akkor nem igazán tudok mit mondani. Esetleg olvasd el még egyszer....

Hasonló divatfikázás volt a Divisonnél is. Az mondjuk jobban megérdemelte, mert végérvényesen elrontották ahhoz képest, ami lehetett volna, de alapvetően ott azokkal a kommentelőkkel volt a bajom, akik bejöttek beböfögni a negatív dolgaikat, amiknél messziről üvöltött, hogy eleve játék kategóriát tévesztett a kolléga és azért szidja, mert neki nem jön be az a stílus. Lehet negatívan nyilatkozni a játékról (pl: nincs Joy, UW támogatás, optimalizálatlanság), de azt felhozni egy survivor játéknak negatívumként, hogy ugyanazt kell csinálni benne cél nélkül (túlélni) szimplán csak...

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Gery9112 #149 üzenetére

A streamert nem tudom, de névben biztos, hogy Molyneux-ra gondolt, viszont a Fable-nél kicsit régebbi játékokról volt szó. De ilyen téren említhetnénk akár Braben-t vagy Chris Roberts-et is. Náluk is a régi szép emlékek miatt alakult ki a túl nagy lelkesedés.

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Gery9112 #151 üzenetére

Én is úgy emlékszem, hogy azt ígérték, hogy minden DLC free lesz. Kiegészítőben meg elég gáz lenne gondolkozni jelen helyzetben. Ha ezt meglépik, akkor kb. számíthatnak egy Elite: Horizont féle értékelésre, ahol a negatív kommentek 90% arról szól, hogy nem azt ígérték, hogy a tartalmat fizetős kiegészítőben adják ki - és teljesen igazuk is lenne.

Már azon gondolkozom, hogy lehet, hogy tényleg a Sony fogja a golyóikat? :F

• CactuS

Arcképgyáros

válasz BoB #161 üzenetére

Szerk: röviden: körtét az almával... A többi mindegy.

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz BoB #164 üzenetére

Negatívumnak hozol fel egy olyan dolgot, amit a játék bejelentése óta tudni lehet (grind, gyűjtögetés), de ez nyilván a játék hibája és nem arról van szó, hogy neked eleve nem jön be a grindfest. Az említett játékban és az NMSben mindössze 2 közös dolog van: Mindkettő indie játék és mindkettőnél ott a #survival.

Letöltötted, letörölted, nem tetszett. Vettük. Ugorjunk? :U

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz ledgeri #174 üzenetére

Nem, az az account aktuális játékideje. Attól még lehet valakinek összességében negatív véleménye, azzal nincs gond, van ilyen. A gond a bullshit kommentekkel van. Persze van, aki képes leírni 1200 óra játék után, hogy nincs tartalom a játékban. (elite) :DDD

• CactuS

Arcképgyáros

válasz tepenzed #188 üzenetére

Nem akarok megint vitát, mert felőlem aztán hirdethetitek az igét, hogy milyen rossz játék, ha engem szórakoztat, de:

Igen elmondja a lényeget, hogy a metacritic a legtöbb esetben, de főleg a nagyon hypeolt játékok esetén használhatatlan.
    User Score3.0 Generally unfavorable reviews based on 1190 Ratings. 1190? Mennyit is adtak el belőle? Mindezt úgy, hogy még a játék megléte sem kell hozzá, hogy értékelhesd... Ehhez képest még a steames refundos 50k+ értékelés is jobb képet ad, ami már 50/50.

NMS-t nem tudod "kitolni", de gondolom egyszerűbb volt megnézni a videót és rávágni, hogy sz*r.

Spoiler!

A galaxys közepét elérve nincs vége a játéknak. Egy endless survivor játéknál mit vártak az emberek? Ja igen, csodát, de megfogalmazni sem tudják, hogy pontosan mit szerettek volna.

Még mindig ott tartunk, hogy páran túl sokat vártak egy indie játéktól, plusz fogalmuk sem volt, hogy milyen típusú játékra neveznek be. Ez pedig inkább user error. Problémái vannak a játéknak, de az nem az, hogy nincs vége, vagy grind-olni kell. Ez hozzátartozik a játékhoz. Az FPS drop, 21:9 nem támogatása, alt-tab fagyás stb. az probléma, amiatt lehet ekézni őket.

• CactuS

Arcképgyáros

válasz BoB #191 üzenetére

Szerintem ne kezd el megint, te már lentebb bebizonyítottad az "igazadat", "egyszer" is bőven elég volt végigolvasni a véleményedet és az összehasonlításodat.

Egyébként ha olvasnál is, akkor én is írtam az előző hsz.-ben 3 negatívumot, ami nekem sem tetszik... De persze ez nem számít, mert szerinted ez a világ lesz*rabb játéka, mert te 6 óra alatt végigpörgetted a játékot, aminek nincs is vége, úgy, hogy még a játék kategóriájával sem vagy tisztában. Na ez a bla-bla. De gondolom olyan leszel, mint a bolygó hollandi: újra és újra feltűnsz, ha ha valaki negatívat böfög be (érdemi tartalom nélkül) és mindig ugyanazt mondogatod.

.LnB: +1. Mondjuk az AAA résznél attól függ, hogy mire gondolsz. CoD féle tendencia? Esetleg Divison?

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz .LnB #194 üzenetére

Az Ubi miatt gondoltam. Nekem mostanában az az érzésem, hogy náluk vannak a legígéretesebb címek, de a legtöbb esetben eltolják, vagy hagyják veszni a címeket. A Divison sajnos szerintem nem jó irányba lett fejlesztve, hagyták elbukni azt a játékot, pedig nagyon ígéretes volt. A R6:Siege egy fokkal jobb, ott a legutolsó DLC megfordította a játékosbázis apadását. Ahogy néztem a GR: Wildlands sem olyan lesz, mint várható lenne és előre félek a szintén egyedi stílusú For Honor miatt.

• CactuS

Arcképgyáros

válasz BoB #198 üzenetére

És nem is szapultam a játékot említett hozzászólásomban. Csak már ezt is odaszuggesztáljátok mert veszélyben érzitek kis kedvencetek hírnevét.

Újabb mondat, amivel bizonyítod, hogy nem olvasol, csak írsz, ráadásul a saját írásodat sem érted.

"Nincs content" "Minden bolygón ugyanaz van..." 2 részlet a hozzászólásból, ami szerintem nem dicséret akart lenni. Mondjuk nem is állja meg a helyét, de az már részletkérdés. Ha ez nem elég, akkor keresd ki azt a részt is, amikor azt fejtegeted, hogy milyen unalmas a gyűjtögetés/grindolás egy olyan játékban aminek ez eleve a szerves része. De ez is gondolom Sean Murray hibája.

Elég volt egyszer elolvasni hogy egyetlen negatív vélemény sem ér semmit és bla-bla.

Próbálok normálisan és egyszerűen fogalmazni, de úgy látom még mindig nem érted, hogy mi a baj az olyan negatív véleményekkel, mint a tied. Kezdem azt hinni, hogy igazából csak így próbálsz trollkodni. De az is lehet, hogy tényleg mindenki h*lye és csak te vagy helikopter. :F

Cathfaern: Később bele is írták az adott reddit postba, hogy sikerült egymást megtalálniuk, ugyanakkor az már senkit nem érdekelt. Csak mindenki hőbörgött az eredeti posztra hivatkozva, anélkül, hogy ránéztek volna a frissítésre.

gyimger: itt sem bírták elengedni a multiplayer dolgot. A bejátszott kérdésre pedig igazat válaszolt, más kérdés, hogy a tömeg egyből coop-multinak gondolta és a Hello Games meg hagyta őket elmenni az erdőbe.

SylverR: Nem idegbeteg, csak mindenkinek kell valami, amivel eladja a show-t, neki ez jött be.

BoneDragon: AJ-t néztem, vannak dolgok, amikkel egyetértek és van, amit szerintem túlreagált. Pl: a multiplayer: ugyanis csak az elején nem látták a játékosok egymást, amikor a szerver döglődött és átváltott offline módba (de ezt nem tudta az a két játékos). Murray elmondta, hogy nem lehet majd különbséget tenni az NPC és a játékosok között, egyszer nem mondta ki, hogy coop multi lenne. Az UI-val egyet tudok érteni, bár nekem a Divison is nagyon rossznak tűnt, mégis nagyon kevés embernek volt vele baja. Már azt hittem, hogy megint én nem vagyok kompatibilis. Azt is megértem, hogyha valakinél crashel a játék az nagyon frusztráló tud lenni, én is átéltem ezt GTA: O alatt. Az ár megint olyan dolog, hogy igen, indie játékként nem gyakori a 60 eurós árcédula, de ennyiért tették ki a polcra. Ha az embernek nem ér annyit, akkor később veszi meg leárazva.

A végső konklúziójával annyiban értek egyet, hogy remélem, hogy a végül kimaradt részeket beleteszik (főleg a mélyebb frakciós, nagy űrcsatákat), free DLCként és nem csinálnak segget a szájukból a Sony nyomására, hogy csak fizetős kiegek jönnek. Egyébként a legnagyobb csalódást címet szerintem AJ-nál a Star Citizen fogja átvenni (már ha még nyuggerként streamel majd, amikor megjelenik. ;])

(#209) bob.zxr: 1 hozzászólást linkeltem be tőled, amire válaszoltál. Senki nem gondolatolvasó, hogy te mire gondolsz. Fogalmazz egyértelműen. Egyébként meg lehetne fordítani a dolgot. Akinek tetszik az biztos vak, szemellenzős és fals érvelése van. Persze az nem zavar, hogy az említett autós játéknál te azt sérelmezted, hogy vezetni kell benne, nem azt, hogy rossz a fizikája....

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz BoB #209 üzenetére

Ezen már csak mosolygok. :)) (xD nem volt) Gondolom ha megemlítem, hogy tudod-e mit jelent a grindolás, akkor én vagyok a paraszt. Ahogy akkor is, ha azt mondom, hogy a jó és a rossz elég szubjektív. Ezt próbálta Cathfaern is levezetni neked, de persze már ő a keresztes hadjárat embere, mert nem utálja a játékot.

Leld sok örömödet abban, hogy kardoskodsz egy képzeletbeli keresztes hadjárat ellen, ha már az játékkal nem játszol. A továbbiakban nem fogok reagálni a hozzászólásaidra, ha nem haragszol.

[ Szerkesztve ]

• CactuS

Arcképgyáros

válasz Cathfaern #212 üzenetére

:DDD

Valahol mindig az a vége, hogy megcsúszik a történet, itt se jött jól, hogy "felkarolta" a kis stúdiót egy nagy cég. A legrosszabb az lesz, ha az ígéretekkel ellentétben tényleg fizetős DLCkez hoznak ki. Azt már tuti, hogy nem fogják megfizetni és lehet bármennyire is jó, alig fogják páran megvenni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák