- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz Oppenheimer #100 üzenetére
köszi!
nem vagyunk egyformák
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
hack69
aktív tag
Remélem hasonlóan kedvező lesz az ára, mint az elődnek. A névből én azt hittem, hogy LG lesz, de úgy néz ki mégse.
-
dokee78
félisten
Számomra nagyon csúnya ezt a hajlított banánforma.
-
qpwoeiruty
tag
-
Lord Zero
addikt
válasz qpwoeiruty #104 üzenetére
hmm.. talán végignyálazták az összes fellelhető fórumot, hogy a roumored specs alapján végre eldönthessék, mi is kerüljön bele... ; ]]
ps.
amúgy ez mindent elmond: ..it is just not the right time..nem, mindegy
-
Remus389
veterán
igen, rájöttek hogy a nép csalódott az epölben és most nem olyan sürgős kihozni
még csiszolnak a rendszeren
-
lcee79
őstag
"Számomra nagyon csúnya ezt a hajlított banánforma"
nekem pont fordítva
arra vártam már mikor lesz ilyen telefon...Biztos van akinek a fülétől a szájáig egyenes út vezet, de annak az arcán van a szája
De az én arcom ívelt mint ez a telefon[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
hallerlaller
addikt
válasz Oppenheimer #85 üzenetére
Arra is fogadni mernék, hogy pl a galériában nem lesz elfordulás animáció!
ezt elkérhetem aláírásnak?
szerk.: nem is, inkább ezt:
És igen, számomra az a legfontosabb, hogy animálva forog-e el a kép a galériában.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Integra
titán
hahaha, na, tudnak a nagy cégek is gyorsan reagálni
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pzstm
titán
válasz Remus389 #110 üzenetére
talán ILYEN
The specifications for the SGSIII are of course subject to change, but are Samsung-developed 2.0GHz quad-core CPU (no codename given), 1.5gb RAM, 32gb internal memory (with sd card slot), and a 4.65 inch screen. A new display called Super AMOLED III is being developed specifically for the phone (SGS had Super AMOLED, SGS II had Super AMOLED Plus, SGS III has Super AMOLED III) with 1280x1024 resolution, giving the phone a ppi of 352, which they emphasized that a 352ppi will make it the highest ppi mobile phone.
.
.
.
- The device is 9mm thick, has a metal and glass body (a really clean, shiny look to it in the pictures), has a 2250mAh battery, 10 megapixel camera and is capable of shooting 1080p video at 60 frames per second.- The phone will come with an inbuilt NFC chip.
- The phone will have Androids latest Ice Cream Sandwich software and an all new TouchWiz 5 which has been in co-development with Google during the development of the Galaxy Nexus, so according to the Samsung representatives, it isn’t as “intrusive to Android” as previous TouchWiz versions were. It seems TouchWiz will play a minor role and only have little improvements to ICS. It won’t control the user experience.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Remus389
veterán
ezt még Pichard kapitány is megirigyelné a Star Trekből
durva
persze simán egy hülyegyerek is szivárogtathat iyesmit, de ismerve a Samsungot, képesek technikailag lenyűgöző mobilokra
a Touchwiz az egy betegség(mondjuk az sgs2 touchwize azért annyira nem rossz), de Istenem, aki ért hozzá kikerüli, ha mást nem egy launcherrel
-
MarkRenton
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz MarkRenton #119 üzenetére
már csak az hiányzik hogy az AMD bulldozert is eltolják ismét
-
Dotcom
aktív tag
Naná, látták az iphone "újdonságait", lehet visszavesznek a speckókból...
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rankesz
veterán
Én inkább arra gondolok hogy egyszerű humánus oka van a bejelentés elcsúsztatásának.
NEm hiszem hogy 3 nappal a bemutató előtt jönnének rá hogy valamin még csiszolni kéne...
-
Remus389
veterán
kár, igaz hogy praktikusabb a műanyag(könnyű, olcsó)
mintha én azt hallottam volna a pletyiikből hogy fém lesz hátul, úgy rémlik
Xero : miért hány appot vettél almáéknál? és azokat nem untad-e még meg?
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Ha valóban így nézne ki, akkor leborulok, mert nagyon tetszik.
Engem pusztán a mérete és a sok iOS-hez kötő szál tartana vissza.Ettől függetlenül, ha novemberig mégis elérhető közelségbe kerül, akkor mindenképpen alaposabban megnézem magamnak.
(#130) Remusz911: Ha még fémből is lesz, akkor még inkább respect. 100-110 körüli app szám lehet, ennek kb a fele volt fizetős. Ebből kb 5 ami nagyobb értékű (30€ fölött). Az össz érték kb 100e Ft körül van. Ezt nem szívesen kukáznám. Ráadásul az autómhoz is ipod dokkon keresztül tudom a készüléket csatlakoztatni, és ezt a lehetőséget szintén nem szeretném elveszíteni.
szerk: Egyébként fura dolog, hogy máshol mindenkinek a nagyobb kijelző méret a szükséges, nálam meg pont az ennél a készüléknél ami elrettent. Egy 4.6"-os kijelzőjű készüléket nem tudnék normálisan elképzelni öltöny nadrág zsebben. Már a 3.5"-os is minduntalan ki akar csúszni ha hülyén ülök le, vagy ha vezetek.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Remus389
veterán
gyébként fura dolog, hogy máshol mindenkinek a nagyobb kijelző méret a szükséges, nálam meg pont az ennél a készüléknél ami elrettent. ezt én sem értem miért hiszik azt hogy "bigger is better", jó nyílván ha egyszer előkapod akkor jobb a nagyobb képernyő, de zsebben.. valószínű hogy itt a fórumokon folyó vitáknál ez lesz Evermanék egyik ütőkártyája
de mindenesetre csupán technikai szempontból ez impresszívebb mobil lehet(tekintsünk el a szoftvertől mert jönnek az iOS trollok), mint a 4S
biztos sokan inkább a Nexus S-t választják(főleg férfiak akiket érdekel a számítástechnika)
-
keIdor
titán
Mindegy, leírtad te. Problem solved.
Jégkrém szendvics galéria.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
dr_ace
aktív tag
FM rádió ebben sem lesz vajon?
-
hallerlaller
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz Remus389 #133 üzenetére
Pontosan.
Tech demonak tökéletes egy ilyen méret, sőt már kézbe véve sem rossz, ha nagyobb a felület, bár az egy kezes használat neccesebb.
Itt inkább a real life problémái, amiket ez a méret már felvet, de nyilván van aki tojik bele és a zt akarja, hogy a legkomolyabb technika feszítse a zsebét. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz hallerlaller #137 üzenetére
bocs, bealudtam..
a fórum meg felpörgött (mint az elelktróóóón ) -
törölt tag
csak tudd, az Android ahhoz, hogy jól működjön, mókolni kell vele. a többi meg out-of-the-box hibátlanul megy. a felhasználók ~100%-a nem fog a telefonjával szarakodni, csak használni akarja mindig, minden körülmények között gyorsan, stabilan.
ha egy telefon csak úgy működik, ha széthekkelem, szétROM-olom, akkor az már komolytalan. mert ne én bütyköljem, legyek a készülékért, hanem ő értem... nem azért fizettem érte, hogy még pöcsöljek is vele, hanem használni akarom effektíven.
"ilyen és ehhez hasonló nyalánkságokat(mondhatnám miui vagy cm7, de úgysem érted) az iOS userek(ezek talán, hosszas küszködés és belassulások után) és pláne a wp7 tulajok nem fognak sose látni"
szép, de értelme?
"nekem ez a felhasználói élmény hogy olyanra alakítom, hogy még a Star Trekben is elámulnának az Alienek"
egységes élmény így nem lesz, de az még nem is lényeges, mert legalább egyedi. ellenben a GUI szerkezete marad ugyanaz (ikonrács), attól, hogy más ikonok vannak, nagy kunszt. felhasználói élményről Androidon beszélni kicsit vicces, mert annyira fragmentált, hogy ihaj, nem tudja ugyanazt nyújtani mindenkinek. a WP7 bár "korlátozott", de cserébe a kb. úttörő a GUI és ezzel együtt az UX kimagasló. ha nem tetszik a Metro UI, oké, ízlés kérdése, de ha a mögötte húzódó koncepció alapján nézzük azt, akkor már lehet érteni miért olyan, amilyen.
"maradjatok csak a zárt, dögunalmas rendszeretekben, nektek az tetszik ha megmondják nektek mi a jó"
ez meg egy tipikusan elcsépelt szöveg. sosem mondta meg senki, hogy nekem/bárkinek mi a jó. attól, hogy vannak limitációk a rendszerben (Androidon meg az a limitáció, hogy kb. optimalizálhatatlan, illetve egy-két helyen olvastam, hogy az Exchange sync vagy megy, vagy nem, hoppá...) még nem jelenti azt, hogy megszabják mit csinálhatok.
-
Remus389
veterán
szerintem idővel észhez térnek és visszamegy a trend a 3,7-4,3 col közé, talán 4 col az a ideális amit egy felnőtt ember kényelmesen kezel de már nem is kicsi
ezt a 4 colt minnél vékonyabb "kerettel" kell megáldani és akkor jó kicsi lesz
lehetséges azért ez a nagy méret mert a Super amoled pixeljeit nem tudták jobban lekicsinyíteni és 1280x720 volt a kivánt/tervezett felbontás
bár ez a 1280x720 is felveti azt hogy a kezdeti időkben az app-ok hogyan viszonyulnak hozzá, ugyebár más felbontás mint a megszokott
1. 3D-s grafikánal/játéknál, live wallpapernél nem számít mert szerintem ott annyi lesz hogy nagyobb lesz a látószög, de ugyanúgy natívba futtatja
2. egyéb appokat átméretez/vagy oldalt lesz kicsit kisebben(persze a hatalmas képernyőhöz képest), ha átméretez nem lesz-e csúnya(lehet hogy nem mert olyan nagy a felbontás)
gondolom a guglinál sem ostobák ülnek lehet hogy az 1600x960 jobb lett volna(mint ahogy applék csinálták), de azt még nem tartották megvalósíthatónak, olyan kicsi pixeleket, de lépni kellett
-
r4z
nagyúr
Must have. A 4,65" meg egyáltalán nem nagy annak ismeretében, hogy előlapi gombok nem lesznek. Mintha egy 4"-os panel + fizikai gombok lennének az előlapon.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
hallerlaller
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz Remus389 #141 üzenetére
Ez a másik ami miatt kicsit "fázom" az Android platformtól. Ennyi termék és ennyi felbontás mellett nem lehet elvárni a fejlesztőktől, hogy up to date-ek maradjanak minden felbontáshoz, és ilyenkor jönnek a kompromisszumok. Vagy lefelé nem kompatibilisek, vagy az új készülékeken nézhetünk pixelharcot.
Tudom, hogy ezért itt sokan hülyének fognak nézni, de én bizony a Google helyében is, idővel bevezetnék egyfajta HW szabályozást és követelményrendszert, amit időről időre frissítenék az OS kiadásokkal párhuzamosan.
Ezzel a vásárlókat is nyugodtabb döntési pozícióba helyezhetik, ha a vásárlás előtt állnak. Így biztosak lehetnek abban, hogy az OS jól fog futni és lesz megfelelő mennyiségű és minőségű SW a vásárolt készülékhez.
Ha idén ezt a készüléket valaki megveszi mégis honnan fogja tudni, hogy milyen és mennyi SW van optimalizálva rá? Mi a garancia, hogy a közeljövőben lesz optimalizálva egyáltalán valami? Semmi. -
törölt tag
válasz Remus389 #141 üzenetére
"szerintem idővel észhez térnek és visszamegy a trend a 3,7-4,3 col közé, talán 4 col az a ideális amit egy felnőtt ember kényelmesen kezel de már nem is kicsi
ezt a 4 colt minnél vékonyabb "kerettel" kell megáldani és akkor jó kicsi lesz"
naja, ez a 4.6" már kicsit durva méret. emlékszem, sokan a HD2-nél is felhördültek a 4.3"-on, pedig ott vékony keret van a kijelző körül. a HD2-t kéne követni ebből a szempontból.
"bár ez a 1280x720 is felveti azt hogy a kezdeti időkben az app-ok hogyan viszonyulnak hozzá, ugyebár más felbontás mint a megszokott"
elvileg simán felskálázza a rendszer.
"1. 3D-s grafikánal/játéknál, live wallpapernél nem számít mert szerintem ott annyi lesz hogy nagyobb lesz a látószög, de ugyanúgy natívba futtatja"
játéknál (3D FPS pl.) elsősorban a FoV határozza meg mennyit látsz, de desktop PC gamenél sem látsz többet attól, hogy magasabb a felbontás, csak részletesebb minden.
"2. egyéb appokat átméretez/vagy oldalt lesz kicsit kisebben(persze a hatalmas képernyőhöz képest), ha átméretez nem lesz-e csúnya(lehet hogy nem mert olyan nagy a felbontás)"
az UI bizonyos elemei minőség romlás nélkül fognak felskálázódni, ha azok vektorgrafikusak. a logók, meg ilyenek azok torzulni fognak, ha simán raszteresek.
Nexus Prime-nál két kérdésem van: fém hátlap? milyen erős akksi?
-
Remus389
veterán
válasz #19617792 #140 üzenetére
csak tudd, az Android ahhoz, hogy jól működjön, mókolni kell vele.ez attól függ, lehet egy évvel le vagy maradva, sgs1 esetén szerintem is így van, bár mi azért rommolunk mert szeretjük a változatosságot, de a gyári se rossz csak unalmas
végülis azzal is el lehet lenni, csak egy idő után idegesítően belassul
de nem hinném hogy igaz lenne ez egy sgs2 vagy sony ericcson esetén, vagy htc esetén, ezek gondolom stabilak mókolás nélkül is, mókolással max javíthatnak
amit írsz az a kínaiakra+dél koreaiakra jellemző
szép, de értelme? ez csak egy példa volt, annyi eye candy van most a telómon behalnál ha meglátnád, értelme? mutogathatod. meg gyönyörködhetsz
elárulom, Androidra létezik metroUi launcher, ugyhogy nincs igazad, nem csak az ikonokról szól, és nem minden romnál ugyanaz a szerkezete
nézd engem nem érdekel, nézd meg a mai tesztben lévő SE arc tesztben lévő videót és döntsd el mennyire optimalizálatlan, az én sgs-em cm7-el még attól is gyorsabb
-
törölt tag
nekem is büdös ez a kép, alsó sorban látható ikonok miatt.
telefon ikon a Froyoból van, a camera a Honeycombból, app drawer szintén Froyo, böngésző Honeycomb, Market az tűnik újnak. meg a status bar is, Gingerbread ikonok ciánkékben, szerintem az ICS másképp fog kinézni...
-
törölt tag
válasz Remus389 #146 üzenetére
azért kell ROM-olni mert a gyári szoftver néhol rossz vicc.
"ez csak egy példa volt, annyi eye candy van most a telómon behalnál ha meglátnád, értelme? mutogathatod. meg gyönyörködhetsz"
de haszontalan app, azon kívül, hogy eyecandy. nem halnék be, max röhögnék, hogy ezért tárhelyet pazarolni.
"elárulom, Androidra létezik metroUi launcher, ugyhogy nincs igazad, nem csak az ikonokról szól, és nem minden romnál ugyanaz a szerkezete"
tudom, hogy van ilyen, próbáltam is. de funkcionalitásban köze nem lesz a WP7-hez. de alapvetően az Android GUI mi? ikonrács. mondjuk ez főként launchertől függ, de most vegyük az alapot. a launcherek néhány kivételével ugyanaz mind. szóval max ikonok, színek változnak.
"nézd engem nem érdekel, nézd meg a mai tesztben lévő SE arc tesztben lévő videót és döntsd el mennyire optimalizálatlan, az én sgs-em cm7-el még attól is gyorsabb"
"csúcshardver" kell a gyors futáshoz. aztán az utolsó tagmondat lelövi a lényeget: nem gyári szoftverrel gyors, azaz mókolni kell vele...
-
Remus389
veterán
válasz #19617792 #148 üzenetére
mi van rámszálltál? unatkozol?
tudom, hogy van ilyen, próbáltam is. de funkcionalitásban köze nem lesz a WP7-hez. de alapvetően az Android GUI mi? ikonrács. mondjuk ez főként launchertől függ, de most vegyük az alapot. a launcherek néhány kivételével ugyanaz mind. szóval max ikonok, színek változnak. jó de Androidon legalább lehet változtatni ha unod, még csempés is lehet vagy bármi, oldalra lapozós, felfelé lapozós, 3D-s lapozós, ilyen-olyan ikonkészlet színek, 3D-s háttér és ezek milliónyi kombinációja
ez tök jó szerintem, nem tudsz olyant mondani amilyen felület nem létezik Androidra, mert megcsinálták tutira csak meg kell keresni
vagy az spb shell, az is fincsi, regina is(keress rájuk ha nem hiszed jutubin)
de funkcionalitásban köze nem lesz a WP7-hez csak többet tud ha jól tudom komoly funkciós hiánnyosságai vannak a wp7-nek és a iOS-nek is, alapvető dolgokat nem tudnak, az Android mindent tud ezzel szemben
"csúcshardver" kell a gyors futáshoz. aztán az utolsó tagmondat lelövi a lényeget: nem gyári szoftverrel gyors, azaz mókolni kell vele... olvasol is vagy csak írsz? szerinted a tesztelők egyből rárommoltak valamit vagy mivan?
itt a videó segítek: ez is android
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs