- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Tudtommal csak Nexus 10-re érvényes a felhasználók közötti váltogatás.
-
Crucio
aktív tag
Nexus 7-re mikor lesz már ilyen?
-
Probber
őstag
Ez manapság nagyon menő funkció, a BB10 is egy hasonló megoldással fog startolni.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
veterán
Mikor lesz megvásárolható a teló ?
3njoy the Lif3
-
Bordian
tag
Android,WP,BB?- asszem már meg is van hogy mi lesz a "hatalmas újítás" az új IOS-nél.
"Az almás készülék idei verziója...szögegyszerűen használható"
-
veterán
a teljesen külön kezelt fiókoknak telefon esetében nem látom értelmét, mert egy telefon 1 emberé ... az érthető amit a gyereksarok tud (persze az meg minimal). ... valahol a nekem tetsző megoldás a gyereksarok és a google mostani megoldása között van
-
enginev3.0
félisten
Én is így látom, sose adnám senkinek úgy oda a telefonomat, hogy akkor használjuk ketten, nem is nagyon tudnék elképzelni erre példát sehol, sehogy
Bár mivel még nincs fiatal vagyok hogy gyerekem legyen, így nekem az is feleslegesA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
TOZ
addikt
Letoltodod a frissítést. Recoveryvel meg felrakod, ha nem bírsz várni. 10 perc. ;-) Apex fc, Nova dock nem megy. De azonnal friss a rendszerem.
www.androidpolice.com/2012/11/13/android-4-2-build-jop40c-rolling-out-to-the-nexus-7-now-manual-download-link-available/
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
Nem hülyeség még telefonra se, sőt én nagyon is kihasználnám.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
airmax_2.0
tag
Szerintem nem olyan nagy hülyeség mondjuk egy "vendég" profil telefonon sem, mert pont lemerül a barátnő/feleség/munkatárs telefonja és elkéri egy hívás fb üzenet vagy egy talk erejéig. Ekkor nyugodtan kölcsön lehet adni... Nem mondom hogy ez lesz ami eladja a telefont, de ha tableten megy és úgyis meg kell csinálni, akkor éppen telefonon is meg lehet vele barátkozni, vagy csak egyszerűen nem kell használni és kész...
-
airmax_2.0
tag
bocsi valahogy duplázott..
[ Szerkesztve ]
-
airmax_2.0
tag
sőt triplázott... hálózati fennforgás lehetett én meg rákönyököltem oz ok-ra...
mégegyszer elnézést[ Szerkesztve ]
-
somogyib
őstag
Ismerek olyan munkaköröket ahol többen használnak egy telefont. Az csak jó ha mindenkinek külön profilja lehet, meg a logból meg lehet nézni, hogy ki mit csinált (ha egyáltalán logol).
Előbb-utóbb elérjük a win95 szintet a telefonokon.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Hm.Múltkor phonearénán írták,is hogy azért nincs a nexus 4-ben, mert az valami Nokia szabadalom.Akkor ezek szerint mégsem?
-
Cyrin
addikt
Én a gyerekek miatt várom, így nekem telefonon is volna értelme, nyugodtan oda lehet nekik adni, akármit csinálhatnak így, nem gond.
-
no1r
őstag
(#18) somogyib: konkrétan már lehet Win95 és asztali Linux a telódon. szóval hardverben ott vagyunk.
amúgy szerintem is jó elképzelés ez, főleg táblagépek esetében. de telefonban is használnám (vagy legalábbis előkészíteném a használatra, ha valami haver kölcsönkéri megnézni a mailjait stb)
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
zack
nagyúr
Sanszos, hogy ez lesz a következő okostelefonom.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest