Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petya80

    tag

    igen a lejátszó pendrive-ról lejátssza a 110Mbps teszt file-t is. Ezenkívül több Mede8er felhasználó is megerősített a player fórumában, hogy megy nekik hálóról a 110-es is.

    Amúgy abban igazad van, hogy jelenleg nincs gond,így is viszi a BD50 3d filmeket hálóról, mert azok átlagban olyan 50MBps körül vannak.

    De ugye ki tudja mit hoz a jövő és mint, ahogy a teszt mutatja nem vagyok meggyőződve, hogy a nas és a Mede8er gigabiten kommunikál és ez zavar, mert ha már megvettem a gigabit switchet ugye...

    Egy srác említett, hogy ő kipróbálta azt, hogy a nas-t közvetlen a lejátszóra kötötte és úgy ment neki a 110-es file. No én ezt nem értem, hogy ez, hogyan lehetséges. Most úgy érzem, hogy a router valamiért beleszól ebbe a kapcsolatba negatív irányba és ezért még mindig csak kb. a router sebessége érvényesül, ezért szeretném én is egy teszt erejéig kiiktatni a hálóból, de nem tudom ez, hogy lehetséges.

    Vagyis, hogy kellene beállítanom a dolgokat, hogy valóban gigabites legyen a belső háló. Még annyi, hogy NSA210-ben jumbo frame bekapcsolva, bár próbáltam kikapcsolt állapotban is, de úgyis csak a 80Mbps-ig jutottam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák