- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stehe
aktív tag
Én mostanában gondolkodom egy 2simes teló választásán, és a 3 Samsung modellt leszámítva nincs nagy választék. Van viszont egy csomó kínai telefon, iPhone klóntól kezdve a Nokia klónokon át egész az SE klónokig! :-) És meglepő, de nem írnak róluk rosszat, sőt! Ebben a modellben én a Gprs-t hiányolom, így sajna felejtő. De egy fémvázas, 2 Simes, hosszú üzemidős teló 2 év garival sztem megéri. Ha belegondolok h. a régi Siemens telóimmal mennyit szenvedtem, azoknál ez meg nem lehet rosszabb. :-) A Samsungok meg eléggé túl vannak árazva, az egyetlen érintőképernyős modellje 80k körül van, mondjuk nekem semmi szükségem érintőképernyőre, csak összehasonlításképpen.
-
Stehe
aktív tag
válasz arnyekxxx #209 üzenetére
Konkrétan te melyik típust vetted? E-bayen én is szemezgetek 1-2-vel, konkrétan i9+++ tetszik. Tudása korrektnek tűnik, 2 akksi is, gprs nekem elég, kamera nem is kellene, és 20k alatt megúszható a szállítási költséggel együtt.. Az érdekelne, hogy mennyire stabil a teló? Fagyni, "meghülyülni" milyen gyakran szokott? Továbbá az érintőkijelzőjére hanyast adnál? Szokott lenni probléma lenni, h. pl. néha erősebben kell megnyomni, vagy be sem veszi, stb... De akkor szerinted akkor abszolút bevállalható egy ilyen kínai teló, ugye? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs