- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosan
veterán
Az a fránya 4 giga tároló és 512 mega ram, egyébként tetszetős készülékek.
Maine coon
-
isti215
tag
És még 2015-be se felejtették el az 512mb ramot. Ez szomorú
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
zdanee
őstag
MWC-re miért csak az ipari hulladékokat hozták?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
bollokcs80
Korrektor
A legnagyobb egész jó... lenne 1.5-2 Gb RAM-mal.
A többi nem sokat fejlődött tavaly óta.
B.Cs.
-
arminlok
senior tag
Ezek jók de még mindig megvan az, hogy ami erösebb az nagyobb ez nem szimpatikus. De mindenesetre szivesebben vennék egy 4,7 colos gyengébbet mint egy raklap méretü "csucsmodellt", gondolom a g4 sem lesz kisebb 5,2 colnál.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Hát ezektől sem ülünk seggre, sebaj szolgáltatói kínálatba jó lesz...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
roli543
őstag
A 4.7es egész jó, a g2 minit váltja, a design nagyon tetszik Lollipop fut rajtuk?
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Aryon87
félisten
Ezen a bemutatón igazán bemutathatták volna a G4-et is. Bivalyerős cucc lesz, egy oldalon láttam már a specifikációját, csak kérdés hogy az valós vagy csak elmélet.. Állítólag 5.2" lesz annak kijelzője, aminek pl én nem örülök.
G3-at akarok majd októberben venni, de a G4 az árától függ hogy addigra mennyi lesz Telenoréknál előfizuban..Ez a 4 közül a legnagyobb a szimpatikus, de elég volt a középkategóriából már, minden telónál ráfáztam.
Xperia SP-t váltom le majd[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Thaaleum
aktív tag
Egy Spirit-et elfogadnék, jó lett a dizájnja az összesnek amúgy. . Ezen kívül tényleg elég közepesek.
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
devast
addikt
Nem vágom, hogy snapdragon 600as szériára miért nem épít senki. Túl drága? Vagy túl jó lett, és a kutyának nem kellene a 800as csúcsmodell ? Ez a felhozatal meg tipikusan meh... Hozzák a kötelezőt, de semmi több. Árak is valószínűleg el lesznek szállva....
-
Ádám16
addikt
A Spirit nagyon csábító ajánlat szerintem. Jól is néz ki, kompakt is a mai telefonok között, a HD ezen a méreten tökéletes szerintem. Nem lett rossz, na
-
Halkow.
senior tag
Magna maradhat a többi sicc kategória nálam, a g4-ről szívesebben olvastam volna de hát ez van remélem azért s6 lesz még ma
-
Fejvadi
nagyúr
Ennyi RAM-al nagyon karcsú, kár érte.
-
Chevalier
tag
Itt most a fémház a pláne?
einhorn az finkle
-
gerii
addikt
A 4,7-es egész jó, itt is eljutottak a 720p-ig végre.
-
janeszgol
félisten
Milyen érdekes, hog a gyártók 120-ig maradnak az S400/410-nél. Ez betudható annak ,hogy a sok szervizelést, ami a melegedés miatt van vissza szorítsák? Vagy csak spórolnak? (Amúgy szvsz a legtöbb embernek ezek is bőven elegek.)
Akkor ezek váltják az L40-et, L70-et, L90-et? No meg a sok F számozottakat is?
Csak abból gondolom, hogy a G4 meg a G4 mini, ha lesz ilyen még hátra van. -
draco31
veterán
Nem akarnak már kifogyni az 512Mb-os készletek?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
hitchins
őstag
válasz zsolt0017 #12 üzenetére
Hat ez igy van.
Sajnos a felsokategoriaban valahogy lelassult a fejlodes igy inkabb a kozepkategoriat is visszafogjak. Siman tudnanak normalis keszuleket csinalni normalis aron de ki venne meg akkor a felso kategoriat...
Mondjuk sztem leet jobban jar az ember egy korabbi csucsmodellel mint egy idei kozepessel. -
Qwery
tag
Lehet utálkozni, de eddig olvastam: "A kvartett legerősebb tagja ...... 1,2 GHz-es négymagos processzorral ellátott Snapdragon 410 SoC"
Komolyan nem értem. Van annyi SoC, annyi lehetőség. Csodálkozik minden gyártó, hogy nem megy a szekér, de kiadják 100adszorra ugyanaz, ugyanúgy.42
-
devast
addikt
válasz janeszgol #24 üzenetére
Igen, nekem is ez a problémám. A gyártók termékpalettája alapján nincs is rá szükség. Szükség van nekik egy nagyon ócskára 35k alatt (200), egy futottak még parasztnak jó lesz kategóriára 35k és 120k között (400) meg egy csúcsra 120k+ (800). Ahova a 600nak kéne beékelődni, ott nincs ~70k-120k. És a 400 meg a 800 között nagyon nagy űr tátong teljesítményben.
-
Fall-N
veterán
Így van ahogy írod. S5 mellé T-n kívül egyik szolgáltató sem hozta be az S4 LTE-t, mert az túl erős konkurencia az S5 ellen. (S800 vs. S801). HTC M7 is ki lett vonva a forgalomból az M8 után stb.
A közép kategória is szándékosan ennyire gyenge, pedig már semmi akadálya nem lenne egy 5" FHD, S6x0, 16 GB, 2 GB RAM speckónak. Nem venné senki a túlárazott telóikat.[ Szerkesztve ]
-
sbence4
csendes tag
Az f6 volt az első ami túl jól sikerült,aztán az f90-et nem is árulták csak bemutatták.Sajnos ez várható volt.
-
csucsu21
aktív tag
de mért kell a gonmokat a kijelzőre rakni ott a hatalmas káva mért nem lehet oda ? ( lehet ez csak engem zavar ) de nekem jobban be jönne ha ott lennének lent
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
Mr.Silkó
veterán
A két erősebb kiadásban korrekt belső van, és még a formaterv is kifejezetten szép.
-
A spirit egész tetszetős, csak egy jó ár címkével kellene párosítani.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
lndvljs
csendes tag
Mi a szarnak ez sok egyforma semmire sem jo telefon?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elírás van a cikkben, a Spirit nem bővíthető micro SD kártyával (legalábbis máshol ezt olvastam)
-
losiadi
csendes tag
En most vettem egy lg leont teljesen használható
-
adalbert1
veterán
válasz Stauffenberg #31 üzenetére
+1 helyett inkább +1millió, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy alig van valami, ami nem 1 GB RAM-mal jön ki. Az idei kínálatban várható olyan középkategóriás LG modell, amiben van 2 GB RAM?
-
fitgit
csendes tag
Nem bírtam ki, és megvettem. Sikerült szerezni egy univerzális tokot hozzá, mobil boltba még nem is hallottak róla. 5 nagykerbe se talált hozzá semmit a srác. Ebay-en rendeltem németből hozzá kijelző védő fóliát. PU tokot meg nem nagyon akarok venni, inkább megvárom míg kijön hozzá valami eredeti mágneses tok.
Eddig meg vagyok vele elégedve. A hangszórója telefonálás közben jó hangos és a hangminőséggel sincs baj.
Túl sokat ma nem nyomkodtam. 3 rövid wifi csatlakozás, néhány rövid telefon és még 93%-on van. A kijelző nem a legszebb, de elfogadható. Kicsit még szokni kell ezt a 5-ős androidot. sokat nem játszottam vele, még csak 1 játék van rajta, de nem tűnik el a navigációs gomb, és így a kijelző kisebbnek tűnik mint valójában. -
Davs
tag
Hali!
Most lattam, hogy felenk is megjelent rendkivul kedvezo aron a telefon (~143€) es szeretnek par dolgot tisztazni, mert sokfelet osszeolvastam mar a telefonrolAkksi cserelheto? SD kartyaval bovitheto? Van kozelsegszenzor (ami telefonalasnal kikapcsolja a kijelzot, ha a fuledhez rakod)? Snapdargon 410 van benne (olvastam mar 400-asat is)?
Meg mindig tetszik amugy a telefon? Ugy latom, hogy a specifikaciok alapjan szamomra nagyon jo ar/ertek arannyal rendelkezik, ezert tervezem a beszerzeset, csak meg nagyon keves tesztet lattam rola (konkretan egyet se )
-
LittleSami
csendes tag
Gondkodtattok már hogy minek vagytok ezzen a világon? Sztem azért hogy állandóan sírjatok, ömlik belőletek a köny mert kis hisztis kislányok vagytok!!!!!!!! Ezek a telefonok belépő és közzép szintre vannak!!! Ne várjatok tőlük csodát, az LG a telókkal az olcsóbb telefonok vásárlóira gondolt akik szívessen megnézznék a Lollit!
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék kérdezni 3 dolgot:
- Infra ugye nincs benne, ha jól tudom?
- A letöltési helynek meg tudom jelölni az behelyezett SD kártyát? A szoftver rákérdez a mentés helyére?
Illetve az appokat valósan a külső SD-re helyezi a rendszer? S miként nevezi meg akkor a belső "SD" tárhelyet?
Valaki írja le pontosan, hogy működik ez?
- Van-e hangvezérlési lehetőség (Hívás inditás, internet vezérlés..stb)
Meditálok a Spirit és az LG G3 s között, vajon melyiket vegyem???
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője