Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkow.
senior tag
Ha a billentyűzetre is gondoltak volna a tok megalkotása során, azt mondtam volna rá hogy mindent visz. És végre microsd is van!
-
moleculez
veterán
El tidok képzelni elethelyzeteket amikor jól jöhet, de ha annyira rendszeres hogy már ilyet kell venni, akkor az a kérdés az iPad kell-e...
-
Touch-ko
őstag
Ez valami borzasztoan ocsmany es igenytelen. Ilyet, de meg hasonlot sosem hasznalnek..
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
kakuk.tamas #14 üzenetére
Valamilyen szinten igen.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
alkatraz3000 #13 üzenetére
Vagyis megoldható/működésre bírható egy pendrive iPaddal, igaz?
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
kakuk.tamas #12 üzenetére
Azok 3rd party appokkal működnek.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
alkatraz3000 #9 üzenetére
Akkor miért adott már ki más gyártó is iPod/iPhone kompatibilis külső vinyót, pendriveot?
iOS7-től ha jól tudom megoldható, hogy lássa, és kezelje a cucc a külső meghajtókat...
-
Jó ötlet, nekem tetszik, de vélhetően nem venném meg mert szvsz nem esztétikus.
Egy nem gyári tok is kb. 200 gramm iPadhez és abban se 4G, se USB és főleg plusz akksi nincs - utóbbit viszont feleslegesnek érzem. Az USB nagy királyság, főleg ha látja is az iPad.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Es mit csinálsz az USB-vel pl, ha nincs mivel fájlt mozgatni? Bluetooth Eger es billentyűzet meg van itthon, es soha nem is használom...
-
Garada
őstag
Logitech megoldása lényegesen jobb ennél.
-
alkatraz3000
senior tag
Kéne a halálnak az ilyen, csak elcsufitja az egészet.
-
r3dsnake
nagyúr
365 grammot nyom
Több, mint megduplázza az iPad súlyát, ráadásul baromi kényelmetlen lehet használni bármilyen állásban is. (A lógó kábelről a töltéshez nem is beszélve...)
Nekem ez így elég bénának tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest