Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy látom, pár elfuserált próbálkozás után abbamaradt a lelkesedés ez irányban.
-
judas13
addikt
Szerintem nincs.
Vagy van?xd -
Button
aktív tag
Valahol mindenki szégyelli ezeket az ocsmány lyukakat, de azért úgy igazán senki nem akar tenni ellene, hogy végre eltüntesse onnan.
Egyszerűbb egy lufikat vagy buborékokat ábrázoló háttérképpel mismásolni.. -
swayze
tag
Csak a szokásos kínai hazudozás, átverés, megtévesztés triót láthattuk. A lényeg az hogy a specifikációknál és összehasonlításnál minden nagyon baba legyen, hogy a valóságba nem az arra majd mindenki rájön saját maga.
U.I: Csak én undorodok egyre jobban a kínai márkáktól vagy más is a fenti dolgokat tapasztalja? Nekem az első egy Xiaomi watch-al kezdődött ami fél évvel a megvétele után pár hibajavítással kevesebbet tudott és sz@rabul működöt mint a megvételkór, pedig már akkor se volt tökéletes.
-
A Neo6-nak nincs, a Neo6 plusnak van.
A Neo6 Pronak nincs, a Neo6 Pro plusnak van
A Neo6 Ultrának nincs, a Neo6 Ultra plusnak van. Aztán még ott vannak ugyanezekből az SE verziók, azokban is hol van hol nincs, a lite verziókban viszont inkább nincs mint van. Ez ilyen egyszerű. Tisztán látszik a renderképeken.
Ez is egy render hozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyes renderképeken látható, másokon nem.
- Sweet.tv - internetes TV
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Politika
- További aktív témák...
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest