- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
lehet tudni mi pénz lesz ez?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
sagit
veterán
Hülyeség... A quadrantban lévő pont még 2.1 el mért eredmény, 2.3.x-el buhera nélkül a stock rom megy 2000 körül, jobb kernel-el 2900-3000...
Tényleg elfért volna benne jobb soc...
Ennek nem lesznek vajon bugjai? (porosodó kijelző, lötyögő gombok, halk hangszóró stb....)
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
PRO_KoRa
tag
válasz RaveForce #100 üzenetére
ezt rám értetted?? de most őszintén mért éri megvenni egy olyan telefont ami tiszta lagg...ezen valamit segít a custom rom de a világot nem váltja meg....mért kell egy ekkora kijelző mellé egy ilyen gyenge hardvert tenni???...erre gondolhattak volna....hajlandó lennék én kifizetni érte azt a + 20k-t csak ne legyen ekkora kupac trágya........a gyereknek megéri megvenni hogy dicsekedjen hogy mekkora egy tepsifonja van de én biztos hogyha nekem lennék, nem ezt venném....
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz PRO_KoRa #104 üzenetére
Szerintem meg pont fordítva van. A gyerekeknek kell a lagmentesség, meg az erősebb gpu, hiszen ők játszanak többet, és komolyabb játékokkal.
Egy olyan felnőtnek meg, aki már inkább filmnézésre, képek megtekintésére, netezésre használja a mobilját már sokkal inkább elfogadható az, hogy az képen megjelenő informázióra kicsit várni kell.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tjb007
nagyúr
válasz anglergab #87 üzenetére
Az órajelen kívül semmilyen eltérés nincs, a gyártástechnológia is ugyanaz (65nm).
A processzormag amúgy (ARM1136EJ-S) max. 1GHz -re képes, innen az a "hatalmas" különbség.(#93) Karma
Farokság volt a Qualcomm részéről egy kalap alá rakni őket mivel nulla köze van mindegyiknek a Snapdragon családhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Lof@szt!
S1-és, igen, de sosem volt snapdragon (azok armv7-es scorpion magra epulnek), 7227 meg egy toldozott-foldozott armv6-os magra epulo szar, csak azert lett S1, mert veszik mint a cukrot, hogy dogolne meg mindegyik gyarto.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Depression
veterán
Annak ellenére, hogy tetszik ez a telefon: nehogy már a használó figyeljen oda, hogy mit telepít, meg mit nem, hogy normálisan működjön a telefonja!
Eleve honnan tudná bárki is, hogy melyik programnak milyen hatásai vannak?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Blyan
félisten
válasz callmeakos #109 üzenetére
Dehogy. Nekem mindegy, mert én úgy kerülöm, mint a szart.
Csak ami tavaly jó volt, idén már nem biztos, hiszen vízválasztóhoz érkezett az Android, nem de?
Kétlem, hogy sok Froyo update érkezik majd a jövőben (akármilyen forrásból), arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a home made ROMokra izgulók mikor fognak ezen 4.0-t látni.Persze biztosan lesz erre is egy masszív közösség, de meglepne, ha 2012-ben az esetleg frissítések nélkül maradt Froyo barkács mennyire élvezet.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pista59
őstag
válasz Depression #111 üzenetére
Olvasás, tapasztalat, stb. Minden telefont ki lehet fektetni.
A győztes féreg irtó baktérium
-
hodostamas
addikt
válasz Depression #111 üzenetére
Na pont az ilyen hozzáállástól lesz az sgs2 is egy lassú ....
-
callmeakos
veterán
Aki ezresről ezresre számolgatja hogy mennyi lóvéja van telefonra nem azt fogja vizslatni hogy 7227T vagy 8255 van benne hidd el. Nagy képernyő occsóé. Ennyi. ÉS hidd el, ennek még nagyobb vásárlórétege lesz mint mondjuk egy Xperia Mininek. Azért mert a tudatlan a mobilokhoz hozzá nem értő ember csak az méreteket és az árcetlit nézni. Meg azt hogy Android.
All→M8
-
kelzsoca
félisten
Még mindig Gingerbread van a készüléken egyébként, és ha kiadja a google az ICS forráskódját biztos hogy lesznek rá 4.0-ás custom romok is, ha más nem majd én fordítok rá forrásból.
Egyébként átlagos használatra teljesen megfelelő a készülék, nyilván nem ezen kell virágbolti csúcskészülékekre írt játékokat futtatni, de nem is erre készült szerintem.
Mivel a Blade helyét veszi át, így a kezdő ár és tudás is megfelelőnek mondható. -
Blyan
félisten
válasz callmeakos #115 üzenetére
Én egy pillanatra sem kétlem, hogy vonom kétségbe, hogy sikeres lesz, mert persze.
Sőt, kezdő androidos készüléknek is tök jó.
Azoknak nem lesz az, akik majd egy évig romozni akarnak rajta - mint a Blade-del.(#116) kelzsoca
Igen, biztosan nagyszerű lesz majd ezen ICS-ezni.
Tényleg, kiadják egyáltalán? Mikor?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Samus
addikt
Valaki látta ezt a videót? [link] Ez fake?
Mert ha tényleg így pörög az SPB 3D, akkor nem értem mit sírtok itt, a videót nézve bőven hozza azt a sebességet, ami nekem elég. Akinek több kell, jobban belenyúl a zsebébe, és mást vesz, de ne nézzétek már le azt, akinek nincs nyolcvan-százezer forintja egy mobilra, és azért szeretne egy ekkora kijelzőt.
A cikkben emlegetik, hogy ennyiért van más is. Például X10 mini vagy Wave. Előbbi 2.5"-os kijelzővel nyomul (nehogy már ez alternatíva legyen), utóbbi nem droid, és szintén csak 3.3" a kijelző (akkor hasonlítsuk már a szifonhoz...)...Nem kötekedésképp, de ilyen specifikációval ennyiért nincs új alternatíva. Használtan már lehet, de azok más vizek...'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz anglergab #82 üzenetére
Mit ér ez is meg a Blade is ha nem raknátok rá főzött romokat?Szerintem semmit.Nagyon elvan feledve az is hogy sokan nem fognak ezzel foglalkozni,és majd szívják a fogukat mert lassú mint a dög,mert csupán ráraktak pár alkalmazást,képet,videót.Szerintem a nagy kijelző nem pótolja a sebességet.
-
félisten
válasz ruzsabazsa #122 üzenetére
Ez egy okostelefon okosusereknek.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Nyilván nem fedi le minden egyszerű user igényét(9-99), hogy out of the box nyomkodhassa hibátlanul, de lássuk be a geekeknek(aki ért hozzá) igenis kiváló választás lehet.
A kevésbé hozzáértőknek van alternatíva.
Egyébként mi a "szar a dumában"?
[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
Igen, ebből
(#122) ruzsabazsa
A gyári rendszer egyik készüléknél sem használhatatlan, ráadásul, ha a user nem ért az Androidhoz, nem is tudja, hogy custom rommal még mennyit lehetne a működésen gyorsítani.
(#126) Blyan
Egyébként volt már Androidos készüléked?
Mert most mi van azt látom, az egy zárt rendszerű készülék (egyébként elégedett vagy vele?)
A kérdések nem kötekedésből, inkább kíváncsiságból vannak feltéve
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Aki nem képes végigmenni egy egyszerű listán, pontosan követve az utasításokat és elvégezni egy 10 perces műveletet annak nem való ez a telefon, ezt aláírom.
Lehet tényleg félreérthető voltam és alacsonyra tettem az "okos" mércéjét.
A "buherálás" nem "rocket science". Rendkívül egyszerű, csak szeretik túlbonyolítani.[ Szerkesztve ]
-
ruzsabazsa
aktív tag
Akkor a skate legyen csak a görkoris usereké...A blade legyen Wesley Snipes-é.Optimust meg használja Optimus fővezér...
Okos... -
RaveForce
veterán
válasz ruzsabazsa #129 üzenetére
akkor én dobjam el az omniát, csakmer nescafet iszok?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
félisten
válasz ruzsabazsa #129 üzenetére
Vigyázz, mert innen egy lépés az "iphone felhasználók menjenek Steve Jobs" után...
(#132) Blyan: Köszönöm a megtisztelő jelzőt!
Felmerült bennem, valószínűleg ezek a userek nem fognak szakmai fórumban vitatkozni, hanem bemennek a boltba megnézik és eldöntik kell-e.[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Bocsánat, hogy újra közbeszólok. De akadna egy kérdésem. Szidod hordod ezt a készüléket. De nem értem, miért. Miért gondolod, hogy nincs olyan ember, akinek ez kell? A Blade rettentő sikeres lett, mikor megjelent, a készletek szinte azonnal elfogytak, mindenhol (a T webshopjában is). Én például soha nem vennék szifont. De elismerem az előnyeit, nem is vitatom. Viszont az árával egy rétegtelefon (még mindig az új készülék áráról beszélünk). A Skate pedig egy olyan rétegnek kínál alternatívát, akik nagy kijelzőt akarnak, de nincs pénzük például egy Nexusra vagy X10re.
És igen, lesznek olyanok, akik megveszik, mert csak azt látják, hogy a többi hasonlóhoz képest csak ennyi, és mégis akkora. De beláthatod, az ilyen userek nem hinném, hogy tudják, milyen a gyors, mert kétlem, hogy valaha is volt felső kategóriás készülékük...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Blyan
félisten
Egy boltban mi derül ki, ne vicceljünk már. Nekem volt Spicam is, az jóval gyengébb a Blade-nél is, ám dobozból kivéve eleinte gyors volt mint az álom (najó, annyira nem, de egy Symbian S60v5höz képest igen), a problémák később jelentkeznek, jóval azután, hogy a boltban megnézted.
(#136) Samus
Bocs, de ott abba hagytam az olvasást, hogy azt írod:
Miért gondolod, hogy nincs olyan ember, akinek ez kell?Mert én ilyet nem írtam, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Ez esetben elnézést kérek...csak kicsit unom, hogy csak az megy, hogy miért nem Snapdragon van benne, miért csak Andreo200, és miért az ősrégi ARMv6 architektúra...
Persze, ha nem tetszik, ne olvassam, tudom. Csak próbálok minél több információt magamba szívni, mert eléggé úgy tűnik, hogy ez váltja majd a GT540-et remélhetőleg a közeljövőben...'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Blyan
félisten
Én meg amondó vagyok, hogy ez már kevés, némi erős túlzással, mintha egy P4-celeronos PC-t akarnék Neked eladni, 4.0 GHz-en járatva.
De nem kell ebből ügyet csinálni, csak a véleményemet írom.Amúgy ha GT540 tulaj lennék, előbb vennék egy Xperia mini prot, Defyt, Xperia Ray-t is, szolgáltatói előfizetői kínálatból.
De ez szintén csak szubjektív vélemény.[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
válasz ruzsabazsa #140 üzenetére
Nem, de gondolkodtam Mu4ik SwiftDroid ROM-ján. Gyári 2.1 fut rajta.
Előfizetéssel vennék részletre, de nem lehet, majd csak jövő év végén jár le a mostani előfizetésem...Nexus és Defy eszembe jutott (blogoltam is róla), de 80k, nagyon sok (A Ray, Arc és Neo-ról ne is beszéljnk...).
Persze, tudom, hogy ekkora kijelzőhöz erősebb belső kellene, de ennyi pénzt még kiadnék telefonért. Többet nem.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Blyan
félisten
Reklám, és ÜFSZ. Ez van, ja meg megkérdezi a havert, a gyerekét, akárkit.
Itthon bemegy a T bótba, mondja,hogy köl egy okostelefon, elé raknak egy rakatot (androidos mind, erre bárki csaját feltenném), és ár és kinézet alapján dönt, no meg amit duruzsol a sokszor hozzá nem értő lányka/fiúka, aki a pult másik oldalán áll.
A félmilliárd okostelefont használó piac jó nagy része közelébe sem megy egy ilyen fórumnak, nem tudom miért olyan hihetetlen ez.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
A félmilliárd okostelefont használó piac jó nagy része közelébe sem megy egy ilyen fórumnak, nem tudom miért olyan hihetetlen ez.
És akkor jön a kérdés, ezeknek az embereknek miért nem felel meg szerinted ez a készülék?
Nem mindenki geek, és sokan azt sem tudják hogy processzor van benne, nem hogy azt milyen és mit tud vagy mennyire elavult -
félisten
Sehol nem írtam, hogy "baj" ezt konkrétan te írtad. Szted a felhasználó akkor sem tud dönteni, ha bemegy az üzletbe, mert volt Spicad.
Ez egy jó nagy kijelzõs telefon épp elég hardverrel, elviselhetô üzemidôvel, amibôl bárki sokkal tôbbet hozhat ki egy Google keresès segítségével.
-
Blyan
félisten
válasz kelzsoca #147 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem felel meg, egy szóval sem.
Azt mondtam,hogy hajukat fogják tépni adott esetben, mert ez bőven benne van a pakliban, és mivel ahogy mondod, nem tudja mi ez, mire képes, azt viszont látja, mert előtte játszódik le, hogy lassul, néha lefagy, pedig amikor megvette még gyors volt.Vajon elromlott? Vigyem szervizbe? Stb.
No mindegy, srácok. Én örülök, hogy Ti örültök, és jó lesz majd a telefon.
De a magánvéleményem egyezik a cikkben leírtakkal, és én csak emiatt koptattam a billentyűzetet:El lehet azon filozofálgatni, hogy egy erősebb proci, egy pár ezer forintos árral magasabban vajon kelendőbb lenne-e, pláne úgy, hogy a Blade vásárlói között nem kevés számban vannak olyan emberek, akik pont azért vették az itthon kevésbé ismert ZTE modelljét, mert van rálátásuk a mobilkommunikációra, osztottak-szoroztak, s végül az jött ki, hogy a specifikációk miatt az nagyon is megéri. Ha ugyanezen felhasználókra számít a ZTE, akkor egy lehelletnyivel drágábban talán sikeresebb lehetne egy erősebb Skate, bár így is jó vételnek fog számítani
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
igaz, hogy nem nagyon jönnek ilyen fórumra, de nem értem ez miért olyan megerőltető az embereknek...
anyum telóvásárlás előtt felment netre és magától utánanézetta telóknak, ami tulajdonságot nem tudta, mire való annál megkérdezte, aztán így választott magának androidos telót
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest