Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Döglött Róka #532 üzenetére
inkább azt, hogy hiába warezolnak le egy windowst, akkor is tizesével vannak olyan játékok, amelyekhez egy konzol árából kiküzdött gép nem üti meg a minimális gépigényt sem.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
ac unity
i5/fx-8350/phenom ii x4 940
6gb ram
7970/gtx 680evil within
i7/equivalent cpu with 4+ cores
4gb ram
gtx 460/equivalent amd carda két állatorvosi ló. nem elírás, ezek minimum gépigények. de biztos találnék még párat, ha keresnék.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz gtamate2 #547 üzenetére
ez elég olcsó kifogás, tekintve, hogy azért elég jó címek vannak náluk. assassin's creed, watch_dogs, far cry, crew, rainbow six, splinter cell, prince of persia, the division, stb. ha ezeket kiveszed, létrehoztál egy új kvázi-konzolt, exkluzív tartalommal.
a pc mindig is drága hobbi volt, nagy bekerülési költséggel a konzolhoz képest, az új konzolgeneráció megjelenése erre csak ráerősített.@D1Rect: kapásból ennyit tudtam neked mondani, de ha nekiállnék keresni, találnék szépen. biztos vagyok benne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
a gyengébbek kedvéért, a két írt minimális gépigény egy konzol árának többszöröse. egy i7 önmagában 90k, egy gtx 260 használtan (!) is 55, de kérnek és adnak érte 75öt is.
az én állításom meg az volt, hogy több játékhoz sem jön össze a minimális gépigény egy konzol árából. amire minden olyan játék jó eséllyel indul, ahol i5tel indul az ingerküszöb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
trufa12 és Duracellm...
elírás volt, helyesen gtx 680, mint ami a ac unity követelménynél szerepel.@Duracellm...: megnéztem egy iponos i7 4790 árat, az 91, de a 3770 is 86. ennél ha új, 15tel nem lesz olcsóbb a bruttó ár. az ügyeskedések nem érdekelnek, ennyi erővel azt is mondani lehet, hogy ha ellopod, akkor az bruttó 0 HUF.
ha meg használt, akkor vegyünk hozzá használt konzol árat is, az első találat hardverapróról ps4re 100k HUF.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #16939776 #587 üzenetére
nem ismerlek, nem minősíteni akartalak. azért írtam, hogy véletlenül se menjünk el ilyen irányba.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #667 üzenetére
fain lenne, ha végre lenne változás ez ügyben is.
-
nagyúr
eladnám én a pc-m, csak boltold le sid meierrel, hogy adják ki a civet konzolra is. nem a mostanit, hanem a régieket (3/4). ja és a modokat is. meg a paradoxot, hogy ugyanezt tegyék meg a crusader kings 2-vel is, és a modokat se hagyják ki!
a többit megoldom nassal/médialejátszóval/routerrel.mod: sakkra kevés egy tablet?! deep blue/fritz az ellenfél?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz mrhitoshi #706 üzenetére
asszem ez a rész vonatkozik rá.
You may be able to make transactions only with a designated Sony regional company which is determined by your country/area of residence. Your country/area of residence may be verified by your credit or debit card number and may be rejected if the information does not match.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
válasz mrhitoshi #710 üzenetére
nekem még nem sikerült interneten digitális letöltésű játékot bankkártyaadatok megadása nélkül vásárolnom. egy ideig lehet jönni kódokkal, de annyira nem életszerű ezt folyamatosan tolni.
attól, hogy az adott országban nincs lokális ps store, még ki van jelölve egy olyan, amelyikhez tartozik, és amely árai rá érvényesek, nem?Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest