- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Tényleg nem uncsi még ez a találgatás? Ötödik éve készül olcsó ájfón?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Fura, egy ujgsm nevű hely, 16-os i5-öt gyártói garival, áfával hirdet 175.000-ért. Ez mennyire olcsó?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz #16820480 #103 üzenetére
Nem, de átfogalmazom.
A 4"-os iPhone meg az iPad Mini az piaci irányvonalnak megfelelően született, míg az olcsó ájfón nem trend kérdése, és nem piaci igény. Igény lenne rá, ez tény, de nem egy irányvonal, amit követni kellene - ellentétben a másik kettővel.
Ha szüksége lenne a jóárasított iPhone-ra, akkor megtennék, de ez jelenleg nem piaci törekvése az Apple-nek.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Csak a különbség az, hogy az iPad mini nem olcsósági kérdéskör miatt született (és nem is olcsó a kategóriában), míg az ócószép ájfonnak kizárólag ez lenne a célja.
Valaki fent nagyon jól levezette, technikailag nem nagyon lehetne jóárasított iPhone-t csinálni. Mégis mit tartalmazna, amit egy i4, i4S nem tud, és mégis olcsóbb lenne azoknál?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Ilyenkor azt nem értem, hogy Te most a szabad választás intézményét kifogásolod?
És ha tetszik neki az ájfon, akkor mi van? Mitől lenne jobb, ha teszem azt Galaxy akármin FB-ozna? Akkor nagyobbat nőne a szemedben?The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz gabe8719 #220 üzenetére
Azért fura az élet, én a saját környezetemben csak olyan ájfonost látok, akik használják, és ki is használják a telefonjukat, vásárolnak, előfizetnek stb.
Használják amire való, és legközelebb is iPhone-t akarnak venni.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz gabe8719 #225 üzenetére
Nézd, nekem is megfelelne egy Galaxy Mini is, végeredményben. Leveleket tudok fogadni, internet van, log mein van, stb. Csak, basszus, nekem sem mindegy, milyen minőségben, megbízhatósággal, sőt körítéssel akarom mindezt előadni.
Akkor most én is sznob, divat izé vagyok? Ne már...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Ma az iOS funkcióinak 99%-ka lefedhető az androiddal, ami visszafelé azért közel sem igaz. Így tehát az elméleted szerint aki iPhone-t vesz mostanában - új júzerként - az megoldhatná olcsóbban is, csak hát...
Nem, szerintem ezt ne csűrjük tovább. Maradjunk annyiban, hogy mocskos nagy általánosítás az iPhone júzereket egy kalap alá vonni - legyen az bármilyen minősítésű is.Igen, vannak csilivili menő cukipofa csillámpónik, akik azért veszik meg, mert ÁjFón! És hű.
Ezt sosem tagadta senki, de az ezekkel való összemosás és általánosítás mindig is bosszantó marad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs