- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SkyLine3000 #37 üzenetére
Évek óta, kb. 8 éve felhőbe tárolom az összes fontos banki stb. jelszavamat, eddigi barátnőim pucér képeit
és több privát dolgot, fontosabb archivált mailt ilyesmi.
Egy igen erős jelszóval védett True illetve most már VeraCrypt konténerbe. Mivel ez az app multiplatformos, winen droidon linxon pár kattintással bárhol bármikor hozzáférek, telefoncsere, hardver meghibásodás (megdöglött a hdd), oprendszer reinstall esetén pár perc alatt ott van és mindig szinkronba van minden eszközön a tartalma.Mondj ennél praktikusabb és mégis atombiztos megoldást.
Témára vissza, én 1 éve cseréltem a döglődő 512-es háttérvinyómat 1 terásra de minek, jelenleg 34%-a foglalt, az elérhető online tartalomfogyasztás, a netes tv korába ki tölt meg több terát filmekkel, minek..? Letöltesz egy filmet és az örökké megmarad, minek, megnézed hetene, dehogyis. Ez is kb. a farokméregetés esete, ki lehet posztolni a fészen hogy nekem bizony 12 terányi filmem és 15000 családi fotóm van a gépemen+letöltöttem a fél internetet..? Mással meg hogyan lehet terákat elfogyasztani, én sosem értettem ezt a tárhelymizériát. Bár én már lehet öreg vagyok. Egy 32-es telefonnal élek, amibe 17G szabad. Na most biztos páran megszólnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen autót vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest