- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Ket erdekes dolog volt:
az m1ultra odabasz lett (800gb/s wtf…)
kihalt a feher ferfi a felhasznaloknal, a vezeto mernokok biztos hamarosan negerre operaltatjak magukat, hogy ne kelljen mar igy szegyenkezni emiatt. -
oszi666
őstag
válasz
hegedus001 #39 üzenetére
Nem szeretek részletre meg hitelre venni dolgokat (lakás az egyetlen nyilvánvaló kivétel) van néhány teljesen berögzött hülyeségem amiket nem tudok levetkőzni.
Előbb-utóbb úgyis venni fogok egy iphonet, mert az android frissítési rendszerével a hócipőm tele van, és én is több évre venném, nem egy-kettőre, szóval így nézve tényleg megéri. Ez ilyen érzelmi baromság, hogy előtte még húzom a dolgot, mert ennyi pénzt egy kütyüért minek, de közben meg ezzel fizetek, számlák, bankszámla, kb az online életem 99%át ezen élem, a laptopot már csak gamelés miatt veszem elő. Szval így nézve tök normális, hogy akkor már egy ilyen eszköz legyen fullos. De akkor is -
-
Šolaire
veterán
válasz
Luck Dragon #35 üzenetére
Péntekre vártam de úgy néz ki hétfőn kapom meg.
-
-
Cranberries
aktív tag
Tudom, hogy kicsi az esélye (vagy nincs is), de én nagyon tudnék értékelni egy XR/11-es házba bújtatott SE-t. IPS LCD kijelző, oldalsó gombba integrált Touch ID, stb.
Várom a 8-át! -
Ashiyo
csendes tag
Amikor ilyen brutálisan esik a forint-euró (febr. 22 - 355 ft, márc. 04 - 385 ft), akkor mi alapján fogja belőni az apple a nyitóárakat?
-
Előkapták a régi logót, újragondolva. Csak a ződ' maradt le.
-
hszilard666
veterán
Remélem lesz új macbook. Ha nem akkor szomi leszek.
-
bostone
addikt
Azt se bánom, ha nem SE lesz, csak egy jóárasított iPhone.
-
SE tulajként kíváncsian várom mivel rukkol elő a gyártó .
-
DS39
nagyúr
5G-vel még csirkébb lesz az SE üzemideje.
Oké a tradicionális forma, de kinek jó az, hogy még estig sem fogja bírni. -
Én azt sem tartom kizártnak, hogy a 11-est kivezetik, a maradék IPS kijelzőket meg megtartják az új SE-hez.
-
moleculez
veterán
Szerintem: M2 egy új MBA-ban, ami színes, (és fehér kávás🤮). Ezzel bemutatják mire épül (eppül
)a köv generáció. És ez megmagyarázza a címet: peek mint meglesni, és a szojatek által a peak mint csúcs teljesítmény. Ugyanis mostmár ideje lesz a macPro ARM változatának, ami ugye a non plus ultra.
Az M1 csak éles teszt volt megindítani a portolási kedved
M1 Pro/Max : éles teszt pro/vállalati környezetbenM2: szőnyegbombázás
Plusz SE3 A14-n (a legolcsóbb opciojuk h rairhassak h 5G), és iPad Air upgrade A15-re + új színek.
-
arn
félisten
M2 es az uj air johetne.
-
moleculez
veterán
Amúgy valahogy a régi designnak van egy bája, annak pedig piaca. Az SE egy nagyon jól eltalált cucc. Flagship soc mellé kis méretű és felbontású kijelző, abszolút vállalható kamera (a célközönségnek bőven jó). Egyedül az akksi az nem az erőssége.
-
ultrasound
tag
Nőnapi ajándék.
-
oszi666
őstag
-
oszi666
őstag
Kár, hogy marad a régi design, ha megkapná a kávanélküliséget, arra váltanék legszívesebben
-
roli543
őstag
Egyrészt az egy remekül eltalált design. Valakinek nem kell FaceID vagy hatalmas méret. Plusz így tud költséghatékony lenni.
-
g4mer
senior tag
azért az komoly, hogy mégegyszer lehúzzák a bőrt arról a 7 éves design-ról
2030ban lehet már a 13as széria mini design-ját is megkaphatja
Új hozzászólás Aktív témák
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest