-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
Hali
Na, most vettem ilyet, kicsit már jojózik is a szemem Csak nekem van picit sárgás árnyalata a kijelzőnek? Meg érdekes, hogy világos háttérnél jól látható kis feket pöttyök hálózzák be, gondolom a 3d technológia miattGalaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz Telomanikus #1964 üzenetére
Hát, kicsit más, mint az O2X-emnek volt ezelőtt, de szépnek továbbra is szép, és sokkal jobbak a betekintési szögei, a többi LCD-hez képest még simán jobb, és legalább nagy (mint a telefon:S)
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
Hali
Az lenne a kérdésem, hogy milyen főzött rom lehetőségek vannak a telóra? Illetve, hogy esetleg van-e olyan, ahol erősebben kijön a 3D látvány?Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
Huh, ez a 3D játékátalakító nagyon jó. A fruit ninnja 3D-ben valami kegyetlen, újra függő leszek És programokat is 3d-sít, pl jó kis netes videólejátszót, végre nem a gyári fapadosat kell használnom 3d-hez Jó kis teló, meg kell hagyni.
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
Nem érdekelne egy O3D tulajt esetleg egy ilyen tok?
http://www.argep.hu/trend/LGP9/LG-P920-Optimus-3D-pop.html
most vettem, de rájöttem, hogy nem ez kell nekem.Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz torrrent #2058 üzenetére
Nem mellékesen az Xperia Arc S-nem hiába 1,4 ghz-s a procija, azért nem olyan erős mint egy 1 ghz-s két magos, nem mellékesen a videóchipje is gyengébb, jóval ekvesebb formátumot támogat stb. A kijelző is nekem úgy tűnik, hogy valamivel szebb az LG-knél, jó ez az IPS. Nagy előnye a SE-nek persze, hogy nagyon vékony és könnyű, de cserébe az anyaghasználat nem igazán jó. És nem tud 3D-t
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz phonefan #2128 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a kijelzője, nagy, a fényereje picivel jobb mint az Iphone 4-é, a színei szépek, a feketék mélyek a kontraszt is nagyon jó. A felbontás bőven elég 2D-ben, viszont 3D-ben a felezett felbontás miatt eléggé pixeles, de bőven kárpótol a látvány. Az új 3d-s telót azért várom, remélhetőleg a méret barátibb lesz, a kijelző nagyfelbontású IPS, nyamm, és akkor valami új Omap proci megy bele, melyek mostanság elég jók. Viszont a képek nem tetszenek, előlről még jól néz ki, de a hátsó rész a képen gyakorlatilag egy szamsungosan mintázott műanyag darab, miközben pont azt (is) szeretjük az LG telóiban, mert a hátlap nagyon jó minőségű és tapintású műanyagból készül, nem a papírvékony fajtából
Galaxy S10
-
exelsior1
senior tag
válasz Arenastag #2239 üzenetére
Én először vettem egy Case Mate pop-ot. Azzal eléggé megnőtt a méret, ezért vettem utána egy Lg CCH-140 típusú rápattinthatós tokot. Nem egy rossz darab, bár az O2X-hez gyártott Lg tok sokkal jobb volt, viszont nem érzékelhető a méretnövekedés. Ja és mindkét toknak van kitámasztója. Az már alap nálam, ha tokot veszek, hogy tudjak filmezni, sorozatokat nézni rajta, ekkora kijelzőn már simán lehet
Galaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.