- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
jooker82
nagyúr
válasz FoxiestFox #52 üzenetére
tény,amit irtál és igaz is...Minden oprendszer szépen megy 1GB Ram alatt is,csak az android nemigazán... Oda kell az 1GB Ram és annak sajnos ára is van....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Dare2Live
félisten
Nokia bele is bukott. Hiába volt jobb mint Androidos telok 2*annyi rammal, nem volt ráírva, hogy 512/1gb ram szóval szar.
Amúgy meg Nokia nem gyárt memóriát. Ellentétben pl a Koreaiakkal.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
félisten
válasz Dare2Live #54 üzenetére
hát, maradjunk annyiban, hogy az n900 folytatása az n9, ami azért nem nagyon kapott hideget, csak meleget.. sőt annak idején az n900-ról is szinte csak elismerően nyilatkoztak (én is gyorsan megszerettem) az más kérdés, hogy közben a nokia ágyba bújt a microsofttal, így kinyírták a saját menekülőútvonalukat..
sajna erre van igény most
nagy számok, sok mag, eye-candy -
jooker82
nagyúr
az elődből csak Koreában több mint 1 millió fogyott....[link]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
prolad
addikt
Jó kis gépnek tűnik,ha 150 körül indulna akkor lehet hogy a 4x-re benevezek (mert ugye annak kb 30-cal kéne olcsóbban indulnia).
-
anubys1984
aktív tag
Úgy tudom, hardware tekintetében eddig sem volt gond az LG-készülékekkel, de attól még nem lesz használható valami, hogy jó vas van alatta.
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
Recon666
Közösségépítő
Viszont nézd meg mennyiféle hardverre kelett optimalizálni a meego-t és az androidot.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
ez jogos
de ha azt nézed, az n900 kb a gyenge-közép androidos gépek szintjén van hardverben
ha vették volna a fáradságot, és úgy írták volna meg a rendszert (Android), hogy smooth legyen a minimum hardverkövetelményén is (mint pl. a wp), akkor nem lenne az, hogy 4 mag, high-end vas, és még úgy is megröccen..
most ott tartanak szerintem, mint a pc, optimalizálni nem megy, pakoljuk alá az egyre erősebb hardvert
talán nem ez a legjobb út
de ez van
én boldog leszek még 1-2 évig az N900-ammal, utána 1-2-ig egy N9-cel, de hogy azután merre, azt nem tudom, mert Androidot nem szeretnék semmiképp. talán ha fejlődik még kicsit a wp -
Recon666
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #60 üzenetére
De ha minimum hardveren "smooth" lenne, akkor felesleges lenne erősebb. Emiatt nincs probléma wp7-sem mert ott is van vagy 2-3 fajta proci, arra lehet jól optimalizálni. Viszont annyi előnye van, hogy kisebb árkategóriába is jelen van a rendszer. És ahogy írtad hardverekből hasonló szórás van, mint pc-n a Windowsoknál.
On: Elég komoly készülék lesz. Bár kiváncsi vagyok, hogy a 2gb ram és a kamera mennyire dobja meg az árát a 4x-hez képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest