- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
hogyan sózzunk rá a júzerre két olcsó kijelzőt, egy normális méretű helyett, mer' az drága lenne... nacc'erű...
A vér nem válik VAZZE!™
-
Petester
senior tag
Nekem két dolog furcsa a cikkben:
Az, hogy a memóriakártya az akku kivételével cserélhető, nem verte ki a biztosítékot? Csodálkoztam... A cikkeiteket olvasva a porba gyaláztátok azt a telefont, amelyiket így álmodtak meg, ezt meg nem.
Az, hogy a zene fájlokat külön mappába kell rendszerezni, meg igen.
Nekem a mai zenelejátszók vhogy más világ. Lehet én vagyok túl visszamaradott, de nekem az "öreg" 6288 zenelejátszója fogott meg. Ez abból a mappából használja a zenét, amit megadok neki. A legegyszerűbb playlist szerkesztő. Nem vesznek össze a csengőhangokkal, vagy a digtafonnal felvett hangállományokkal. A párom 6300-ja a sírba visz emiatt. Az mindent beolvas a kártyáról és nekem kell utólag kigyomlálni a nem kívánatos fájlokat.
Ennek a telefonak ezt a tulajdonságát így örömmel fogadtam, legalább ők a GYP-sekre is gondoltak.Ettől függetlenül jó cikk, de nincs semmilyen szájízem a telefon után. Vannak olyan funkciók benne, ami miatt meghajlok előtte, de nem fogott meg igazán, nekem nincs az a hűha érzésem.
(ó\_!_/ó)
-
simii
tag
Nagyon jó lett a teszt...
Bog, amikor hívás/sms érkezik vagy valamilyen esemény pl. ébresztő van, az alsó kijelző produkál valami látványosat, vagy némán hallgat és kapunk egy felvesz/ok gombot?
Life is short. Play more.
-
papi77
addikt
Nekem is van egy kérdésem.Rezegni,és csörögni tud egyszerre?Amugy tetszik...
Az első: NOKIA 1611
-
erdoke
titán
A "colleague" idegen szó magyar verziója szerintem a "kolléga".
A "tükrős-csúszós" nyilván rövid ü-vel szeretne a cikkben létezni.
"A hátlapon csak kamera diszkrét keretezése oldja az egyhangúságot." Hiányolok egy határozott névelőt.
A legjobb aláírás a héten
-
legiaap
félisten
Én arra a kézírás felismerőre vagyok kiváncsi. Hogyan működik?
A kezünkkel kell betüket írni az alsó érintős részre vagy hogyan képzeljem el?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
joey04
titán
nekem az a gondom ezzel a kialakítással hogy így a rendes kijelző mérete túl kicsi mindig.
-
mark75
senior tag
nekem bejön,öszintén szolva kajakra nem érdekelnek a hiányoságai,meg a mem kártya elhelyezése.
nagyon tetszik,és jol mutat a uj menü
szép összecsukva. -
joey04
titán
szerintem elég ronda lett a menü.Kicsit Samsungos az tény de az jól néz ki ez viszont ocsmány.
a kamera viszont meglepően jó.
de nincs 3G...
-
BloodRay
veterán
Érdekes a telefon, tényleg kissé Samsung koppintás, de jónak tűnik.
Viszont ez a memóriakártyás megoldás azért elég szánalmas..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
bentsze88888
tag
operával sem lehet a teljes képernyőt,fektetett üzemmódot megoldani? azzal már csak lehet,nem?
-
Hebry
senior tag
Jó cikk lett, De a telefon egyáltalán nem tetszik...
Valahogy túl sok kiemelkedő telefonnal nem jött ki az LG. -
LonGleY
veterán
Az első hozzászólás tökéletesen jellemezte a telefont.. többet nem is érdemel....
-
blueMerle
veterán
Érdekes hogy mennyire megosztja az embereket ez a teló.
Jó áron kapkodni fogják. És mivel LG, nem lesz drága.[ Szerkesztve ]
-
-
Mulderpapa
aktív tag
Nem tudom...Nekem az LG-k soha sem tetszettek, de most pár hete szereztem egy KU250-et, azóta a SE K550i-m csak pihen a polcon.Valahogy a mostani Nokiák, SE-k nem tudnak semmi újat nyútani.A 3110c-m teljesen megeggyezett a 6280-ammal a kijelzőt és a kamerát leszámítva.Még az egész menü is egyforma szinte.Az LG-ket nem ismerem, de számomra új, mert még sose volt, így "izgalmasabb".Ez a KF600 pedig nekem nagyon tetszik.Vagy egy ilyen lesz a következő telefonom, vagy egy HP iPAQ 514.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
Jégkokó
veterán
válasz Mulderpapa #26 üzenetére
Azért a 6280 at a 3111classichoz hasonlítani elég nagy túlzás
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
biker
nagyúr
és estleg milyen rendszer van rajta? bár ha symbian lenne, kiemeltétek volna
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
rekid
addikt
Hmm nerossz.. jolmondta a kollega sima divatmobil akimeg divatbol veszi nemfeltetlenul vadaszik hasdpa halozatra...vagy epp wifi hot spotra.. (ezt most nem degradalas celu volt) nekem szemely szerint a samsung u 900 jobban tetszik lehet a szalcsiszolt erzes miatt
Gyáva népnek nincs hazája!
-
AMD Power
titán
Nem rossz ez a telo. Bár én az LG-től még mindig félek. Igazából az U900 tesztjét várom már nagyon.
-
Mulderpapa
aktív tag
Igen, túlzás, de a tudása a kamerát és a kijelzőt leszámítva ugyan az.Megvettem, a 6280 kamerája nyilván nem tud olyan képet készíteni amire azt mondanám, hogy igen, ez helyettesíti az egyszerű digit.fényképezőmet.Minden mást tud a 3110c is szerintem.Az LG pedig elég gyakran újít a telefonok terén.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
KrAt
veterán
Szvsz egész jó teló Nem volt bajom soha az LG-vel, csak mikor el kellett adni
-
Egzee
őstag
LOL! Minek csücsül az az orvosi fecskendő ott a fürdőszobában?
-
MODERÁTOR
-
Miki18
csendes tag
Nem tudjátok, hogy mikortól lesz kapható a tmobilnál?
Samsung SGH-E900
-
AMD Power
titán
"Leteszteltem" a picit. Szerintem elég korrekt lett. A kezelhetőségével sincs problémám.
Pedig attól féltem a legjobban.
-
Miki18
csendes tag
lg telókra lehet játékokat telepíteni? vagy kódokkal kell mint samsungnál..?
Samsung SGH-E900
-
dragontiger
tag
Nálam is
-
Ben 0306
csendes tag
A menü rácsnézetben 3*3
Ugye nem?
[Szükségtelen a smiley-sorminta.]
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
HMate
csendes tag
Csá! LG KF600-at akarok venni, és az érdekelne, hogy ki lehet-e kapcsolni a visszajelző hangot? Előre is kösz!
-
blanco_real
csendes tag
Van egy problémám a telefonnal: nem működik a kamera, nem ad képet, csak nagy feketeség, a kis ikonok látszanak. Valaki találkozott már ezzel a problémával?
-
ult1mate
tag
Lehet ezt a telcsit magyar nyelvezettel kapni? Es hol?
-
AMD Power
titán
Nekünk is van már vagy 4-5 hónapja magyar nyelvel. De itt isl ehet venni pl jó árban.
-
Nim
csendes tag
Nem. Az u900-nál sem kell erőseny nyomni. Ott állíthatod az érzékenységet. Tehát állíthatod oylanra is h erősen kelljen nyomni, de olyanra is h épp h csak hozzá kell érned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- EAFC 25
- Bambanő háza tája
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest