- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nagyon jo ez a technologia, eszmeletlen amket a mai technológiával megcsinálnak.
Nekem akkor esett le az állam, amikor ezt először láttam. -
Z-o-t-y
tag
T-mobile nál már be van jelentve. én is kíváncsi vagyok rá. Egyébként az LG egész nagy hangsúlyt fektet az optimus családra, új utakon járnak és nem a többiek után zárkóznak (nova kijelző, dupla mag, 3D)
http://instagram.com/_doublez_
-
VD
őstag
Volt hozzá szerencsém élőben. Batár nagy. Nekem már bőven a kényelmetlen kategóriába esik ez a méret. Menüben, sebességben, egy az egyben 2X szintet hozza.
Játékok közül a N.O.V.A.-t próbáltam rajta. Az átvezető videók parádésak, de játék közben elég zavaró, hogy a játék 3D-s, de a kezelőszerveket kitakarja az ember az ujjával és ott megtörik a látvány, ez sajnos elég zavaró tud lenni.
A 3D galéria nagyon állat. Sokan az N95 multimédia menüjéhez hasonlítják. Végül is olyan csak sokkal látványosabb. A készülékkel készített, 3D-s fotók jópofák, de van még mit csiszolni rajta. Sajnos 3D tévén nem tudtam visszanézni a készített fotókat, de a kijelzőn sem volt mindig ámulatba ejtő az elkészült alkotás. Valszleg ezt a fajta fotózást is tanulni kell, vagy csak egyelőre ennyit tud ez a technológia.
Parádés ez a 3D-s kijelző, de szvsz egy generációt még érdemes várni, plusz a szemüveges/lencsés kollégák a saját bevallásuk szerint, sz@rt se látnak az egészből... -
Eddie141
senior tag
Jó cikk, de nagyon sok benne a helyesírási hiba
"A képernyő egyerre két képet vetít ki egyszerre"
" Az emberihárom alapszinben" Három alap színe van az embereknek?A cirkuláris passzív szűrésű szemüvegek viszont már egész jók, a hatásuk pedig verhetetlen. És azzal forgathatod a fejed is
-
Eddie141
senior tag
"Parádés ez a 3D-s kijelző, de szvsz egy generációt még érdemes várni, plusz a szemüveges/lencsés kollégák a saját bevallásuk szerint, sz@rt se látnak az egészből..."
Általánosságban elmondható, hogy minden művi 3d-s képmegjelenítés pontos, és helyes érzékeléséhez két tökéletesen funkcionáló szemre van szükség. Ez természetesen főként a szemüveget igénylő megoldásokra igaz, de nagyjából azért mindegyikre elmondható. -
Ennek gyakorlati haszna nem sok és ha a szoftveren nem dolgoztak eleget a 2X megjelenése óta, akkor ez sem lesz hosszú távon sikeres...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
dhstyle
tag
jesszusom mennyi helyesírási hiba..
amúgy érdekes a telefon kéne már egy teszt.
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
peugeotmate
őstag
Nem semmi, mit létre nem tud hozni ma már az ember. Csak ámulok és bámulok
meg
-
eddie17
addikt
Nagyon szemezgetek vele, készülékcserénél ez az első számú.
Az ára sem vészes. Remélem ha megjelenik nem fog változni nagyon az ára, max lefele. -
fahrii
őstag
Hülyeségnek tartom ezt a 3D mániát. Ha valahol látom majd kiállítva mindenképp megnézem, de ez pont egy olyan dolog amire rohadtul semmi szükségem. Egyébként a szemem valahogy be se veszi a 3Dt csak a fejem fájdul tőle. :/
-
Davidoff91
aktív tag
Jooker kössz a videót! Napok óta kerestem már normális videót, de mindegyikben a tesztelt telefonra rá volt alulra írva, hogy nem kereskedelmi forgalomba szánt...Kezdőkérnye sebessége szerintem rendben volt a videón, menü görgetés is gyors volt, játékok annyira nem izgatnak, böngésző kicsit lassúnak tűnt, viszont a zoomolásnál nem szaggatott az oldal betöltése közben. Mobile meetingen mutatták, 3D hatás egész jó. Imádom a 3D-s coccokat, ráadásul jó árban is lesz, számomra must have! A sok jajongónak csak annyit mondanék, hogyha nova kijelzője, 1 giga ramja, tökéletes 3D hatása és kiválóan optimalizált 2.3-a lenne, akkor meg az árcímkén lenne miért siránkoznotok....Így vizont picit drágább csak, mint a 2X...
[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
Bocha
HÁZIGAZDA
-
paatrick
őstag
Nem értem ezt a "világelső" dolgot. Légy szíves magyarázzátok el. Mert volt hír a Sharp SH-12C-ről ami szintén 3D kijelzős, és már május óta kapható is Japánban. Vagy Japán már nem tartozik a világba?
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Mr. Byu
aktív tag
Azt szeretem a Mobilarenás cikkekben, hogy érződik rajtuk a szakmai hozzáértés. Lehet, hogy van amit nem a kisujjatokból szoptok ki, és keményen utána kell olvasnotok ahhoz, hogy kompetensek legyetek, de a végeredmény a lényeg. Kifejezetten felüdülés a sok komolytalan blogger hírportál és az index.hu amatőr, színvonaltalan Tech rovata mellett titeket olvasni, csak így tovább. .-)
-
Misály
addikt
Akkor lenne igazan szakmai, ha melloznek a bulvarhangnemet es a szubjektivitast ( nagyon remelem hogy az a stilus teljes mertekben atkoltozik a veletech-re ). Nameg ha lenne egy minimalis laborjuk vallalati kornyezet szimulalasara, mert amig csak a facebook meg a social media a hangsulyos, addig nehez igazan szakmaisagrol beszelni. Az irany azert jo
-
toth_janika
őstag
Ezzel nem tudok egyetérteni vagy a haverjaid tényleg nem látják a 3D-t!
Szemüveges vagyok, és tökéletesen élvezem, és látom az összes 3D tartalmat, akár IMAX, akár D3D, akár sztereoszkópikus képről legyen szó!
Ezzel szemben Kedvesem, akinek tökéletes szemei vannak, 5 perc után fejfájásra panaszkodik bármilyen 3D képet néz!
Szóval ezt nem lehet szemüveges vs nem szemüveges témára lebontani!
Sztem!Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Davidoff91
aktív tag
válasz toth_janika #24 üzenetére
+1 Én is szemüveges vagyok, és jól látom a 3D-s hatást, nem fáj tőle a fejem, mellesleg imádom is! Moziban csak 3D-s filmeket szoktam nézni, 2D-set itthon is tudok...
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
kolosanyi
veterán
Igen, meg szerintem ki lehetne egészíteni azzal is, hogy természetesen vannak multiview készülékek is, mert a cikkben az szerepel, hogy csak egy ember nézheti. Tudom, hogy az Optimus 3D-re igaz ez a megállapítás, de szerintem azért ez is egy olyan alap tulajdonság, amit fontos megemlíteni. Persze, most nagy az arcom, mert pár napja utánaolvastam több helyen is, úgyhogy vegyétek úgy, nem szóltam.
Mindenesetre nekem tetszett a cikk. Szerintem pont ez a könnyed hangvétel teszi könnyen emészthetővé az egészet.[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz toth_janika #24 üzenetére
Nem látok más szemével. Csak az általuk elmondottakat tudom megosztani.
-
szasz1
tag
várható teszt a készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest