- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
jövő évre várható?
nem lassú egy kicsit? -
prolad
addikt
Az n series most komoly? Más név nem volt ? Egyébként jó gépek bár a nagyobbik lehetne 1280*720 ha androidos alkalmazásokkal akarják keresztezni.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Nokiát ez nem fogja zavarni?
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
tabu3x
tag
válasz MuzikJunkie #3 üzenetére
Meglehet, mire ezen készülékek megjelennek jövőre, már nem lesz kit zavarjon a modellsorozat neve...
-
H-ger
tag
720x720 pixel???
kicsit fura...hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
tome.jr
addikt
Jó az irány, szerintem sikeres lesz a BB10. Szvsz sok androidos ki fogja próbálni, valószínű én is.
[ Szerkesztve ]
-
hun2005
tag
Szerelmes lettem a fehér qwerty-s prototípusba:
és habár jódarabig nem lesz ilyenem, mert ha jövőre meg is jelenik nagyon drága lesz, legalább így várható a többi modell árának csökkenése. egy 9900-asra akkor majd lehet beruházok
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
oled display?
ezt az 1280x768-at hogy sikerült összehozni?! vagy ez lehet pont azért mert oled és gyártástechnológia miatt ennyi lehet csak?hogy áll az új bb os10 az android alkalmazásokkal? natív futtatni fogják az androidra írt alkalmazásokat? mert ha igen...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #16820480 #13 üzenetére
és miért jobb ez a wxga felbontás mint a hd? ettől a képek alapján egyáltalá nem lesz keskenyebb a telefon.de legalább megint egy plusz felbontással gazdagodunk
android alkalmazásokkal hogy fog állni illetve multitaskinggal?
-
Integra
titán
válasz #16820480 #15 üzenetére
kíváncsi vagyok a konrkétumokra. talán s4 lte soc lesz a vége, valami bazi erős 3k körüli akksival. jó lenne. ha a bb ki akar törni akkor ezt sem szabad elfelejtenie. de tényleg az érdekel, hogy az új os mire lesz képes és mi van az androidra vásárolt alkalmazásaimmal.
-
zfor
csendes tag
Remélem ez bejön a RIM-nek.
A pohár nem félig üres, vagy félig teli. Inkább kétszer akkora, mint amekkorának lennie kéne. Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
-
Integra
titán
ígéretes, és az android play kompatibilitás kulcspont. ha sikerül én is megfogom nézni, a mostani bb-k is jók, csak nincsenek meg az alkalmazások amiket androidon használok.
a másik ami nekem most nagy kedvencem lett az ui miatt, az a sharp aquos phone....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
a vasarolt alkalmazasok szerintem csak akkor mennenek, ha valami hivatalos megallapodas lenne a RIM es a G kozt, mert amugy gondolom csak annyirol lenne szo, hogy valami dalvik(kompatibilis) vm fut a telefonon, es apk-t lehet ra tenni.
engem az LTE nem annyira erdekel, meg 3g-t sem hasznalok, LTE-re meg a halozat sincs kiepitve igazan. jovo ev eleje messze van, addig meg akarmilyen soc kijohet, akar uj omap, vagy uj tegra, vagy akarmi. -
brucestone
csendes tag
Én ugy tudom hogy android alkalmazasokat at kell majd portolni, de a BB allitasa szerint ez nem sok idő mivel a BB10 az linux alapu. De meglatjuk mi sül ki belöle, en vevő lennék rá.
-
Beri78
őstag
ha tényleg kompatibilis lesz Androiddal akkor szükségem lesz egy ilyenre
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
JR.CSé
senior tag
Eddig elég impozánsnak tűnik a dolog. Bár az elnevezésekkel még lehet hogy gond lesz.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
gybazsi
senior tag
Blackberry, és a versenyképes árcímke? Eddig nem igazán volt párosítható a két dolog, de legyen úgy.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
hun2005
tag
Ebben egyetértünk. Sajnos egyik telefonjuk sem volt reális összegen kapható, a 8520 kivételével. Így ismertem meg én is a BlackBerry-t és habár nagyon sok hiányossága van a rendszernek és "BiszBasz" nélkül nem is igazán lehet kihasználni minden téren, azért valahogy mégis megfogott. És a QWERY-től most már én sem szabadulok egyhamar
-
märchenPrinz
csendes tag
Az a szögletes sarkú ezüst koncepciómodell szebb volt.
Olcsó?? Ha tényleg jobb a BB10 az iOS-nál, akkor miért adnák olcsón? Csak a magas bevétel mentheti meg a céget és az sem mindegy hová pozicionálják magukat az árral. Alaphangon egy hasonló hw-es kvalitású WP8-as teló áráért lesz kapható szerintem.
-
tome.jr
addikt
válasz märchenPrinz #29 üzenetére
Először piacot kellene nyerni, a bevezető ár erre pont jó. Majd ha kicsit megerősödtek, emelnek úgyis az árakon.
-
CharlieDrop
veterán
válasz märchenPrinz #31 üzenetére
Ez igaz, csakhogy az Almát nem kellett félteni a megszűnéstől
És az iPodtól kezdve durván jók voltak hype-ban...
a RIM ehhez képest éppen kihalni készül, sacc/kb. ez az utolsó dobásuk, kérdés célt talál-e...Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Z FOLD 6 512GB ÚJ
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- A nagy Apple vásár!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12GB/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest