Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• assemble

addikt

válasz aprokaroka87 #44 üzenetére

Nem tiltakoztak ellene soha sztem, inkabb sztem arra gondolhatsz amikor az nem tetszett nekik, hogy a nem open-source Google alkalmazasok is alapbol benne voltak, azota pedig alapbol tenyleg csak open source cuccokat (+ persze a drivereket) tartalmazzak, kulon kell flash-elni a Google appokat.
    A Google pedig nem is nagyon adhatja hozza a nevet, mert akkor mindenki elvarna hogy tokeletes legyen amire nyilvan nincs kapacitasuk x 100 darab keszulek eseten. Egyebkent sztem joban vannak a CM csapataval es alapvetoen segitenek nekik dolgokban.
    A CM-et pedig direkt nem szoktak teleszemetelni haszontalan dolgokkal es csak olyan cuccokkal bovitik ki a gyari AOSP verziot, amik tenyleg hasznosak, jol mukodnek, sokaknak szuksege van rajuk, es ha nem nyulkal hozzajuk az ember akkor is megkapja az AOSP funkcionalitast, emiatt nem igazan van szukseg egy kulon AOSP verziora, alapbol is teljesen letisztult, AOSP-kozeli a CM.
    Egyebkent barki epithet maganak AOSP ROM-ot is, xda-n szoktak is a legtobb telefonhoz epiteni, szoval ha az ember olyat keres, jo esellyel azt is talal.

• assemble

addikt

válasz aprokaroka87 #56 üzenetére

Sztem nincs semmilyen elvi akadalya, mar szoba is kerult ilyesmi, ez volt a hivatalos valasz ra:

Q: Would you guys be interested in making a phone that comes with CyanogenMod pre-installed? What would be your requirements for the phone?
    A: This would be a dream for us, but then you must consider the reality portion of that. Who would do support? Who funds such a project? Do we get OEM backing? Will people buy it unsubsidized? At what price? There are a lot of things in that idea that would need to be worked out. It is a path we’d like, but one that has many hurdles to get through.

Egyebkent ahogy tudom pl a MIUI is a CM-re epul, es van olyan telo (Xiaomi Phone) amire alapbol MIUI van teve, szoval bizonyos ertelemben veve mar van is ilyen telo. :)

[ Szerkesztve ]

• vinibali

őstag

válasz aprokaroka87 #58 üzenetére

azért elég kevés gyártónak fér bele a presztízsbe egy majdnem teljesen referenciafelület kiadása. arról nem is beszélve, hogy akik csinálják a gyártóra szabott felületet is ebből élnek :)
    olyan hogy hivatalos CM nincs, mert maga a CM sem az:)
    úgy tudom, ha egy csapat jól portol és tényleg királyul csinálják, akkor kerülhetnek fel a cyanogenmod.com-ra mint hivatalosan valamilyen telóra írós srácok!

BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/

Új hozzászólás Aktív témák