Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz aprokaroka87 #44 üzenetére
Nem tiltakoztak ellene soha sztem, inkabb sztem arra gondolhatsz amikor az nem tetszett nekik, hogy a nem open-source Google alkalmazasok is alapbol benne voltak, azota pedig alapbol tenyleg csak open source cuccokat (+ persze a drivereket) tartalmazzak, kulon kell flash-elni a Google appokat.
A Google pedig nem is nagyon adhatja hozza a nevet, mert akkor mindenki elvarna hogy tokeletes legyen amire nyilvan nincs kapacitasuk x 100 darab keszulek eseten. Egyebkent sztem joban vannak a CM csapataval es alapvetoen segitenek nekik dolgokban.
A CM-et pedig direkt nem szoktak teleszemetelni haszontalan dolgokkal es csak olyan cuccokkal bovitik ki a gyari AOSP verziot, amik tenyleg hasznosak, jol mukodnek, sokaknak szuksege van rajuk, es ha nem nyulkal hozzajuk az ember akkor is megkapja az AOSP funkcionalitast, emiatt nem igazan van szukseg egy kulon AOSP verziora, alapbol is teljesen letisztult, AOSP-kozeli a CM.
Egyebkent barki epithet maganak AOSP ROM-ot is, xda-n szoktak is a legtobb telefonhoz epiteni, szoval ha az ember olyat keres, jo esellyel azt is talal. -
assemble
addikt
válasz aprokaroka87 #56 üzenetére
Sztem nincs semmilyen elvi akadalya, mar szoba is kerult ilyesmi, ez volt a hivatalos valasz ra:
Q: Would you guys be interested in making a phone that comes with CyanogenMod pre-installed? What would be your requirements for the phone?
A: This would be a dream for us, but then you must consider the reality portion of that. Who would do support? Who funds such a project? Do we get OEM backing? Will people buy it unsubsidized? At what price? There are a lot of things in that idea that would need to be worked out. It is a path we’d like, but one that has many hurdles to get through.Egyebkent ahogy tudom pl a MIUI is a CM-re epul, es van olyan telo (Xiaomi Phone) amire alapbol MIUI van teve, szoval bizonyos ertelemben veve mar van is ilyen telo.
[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
válasz aprokaroka87 #58 üzenetére
azért elég kevés gyártónak fér bele a presztízsbe egy majdnem teljesen referenciafelület kiadása. arról nem is beszélve, hogy akik csinálják a gyártóra szabott felületet is ebből élnek
olyan hogy hivatalos CM nincs, mert maga a CM sem az
úgy tudom, ha egy csapat jól portol és tényleg királyul csinálják, akkor kerülhetnek fel a cyanogenmod.com-ra mint hivatalosan valamilyen telóra írós srácok!BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB 12 hó jótállással!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest