Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • enisz

    csendes tag

    válasz enisz #6824 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat!

    A TV egy Philips 55PUS6561 amin sajnos nem tudok speedtestet csinálni (bár android van rajta, de app nincs, a beépített böngésző pedig nem tudja megjeleníteni az oldalt).

    Kipróbáltam az 5G wifin a filmet, de nagyjából ugyanannyira darabos mint kábelen. Az az érdekes, hogy időszakosan darabos: van amikor megy 10-15 percig gond nélkül aztán hirtelen megakad, darabosodik és néha még a hang is elmegy lejátszás közben és csak akkor adja vissza a hangot, ha beletekerek.

    Ha esetleg idetéved valaki aki nem érti, hogy ez a márkájú tévéje miért nem látja az 5G wifit, annak itt egy leírás amit én elég sokára találtam meg :))

    What to do if the TV cannot find or onnect to the router (5 GHz)?

    Annak idején asztali gépről sikerült a 80-100 mb/s sebességgel másolni, viszont legutóbb mikor ugyanezt próbáltam már csak 25 körül sikerült (amikor sikerült). Mivel ment a transmission 2-300 torrenttel arra tudok gondolni, hogy egyszerűen nem bírta (habár filmnézéshez az utóbbi időben már leállítottam).

    Úgyhogy szerintem ezt a vasat cserélni fogom egy kicsit komolyabb synology-ra, ha lesz rá keret.

    Viszont addig kísérletezős kedvemben voltam és felpattintottam rá az Arch Linuxot. Van azzal valakinek tapasztalata, hogy hogyan lehet visszamókolni az eredeti firmware-t a nasra? Nagyon remélem, hogy van itt olyan akinek már van ezzel tapasztalata :)

Új hozzászólás Aktív témák