Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
hallerlaller #41 üzenetére
Nekem Nexus S-em van. Meg is kaptam az OTA frissítést a 4.0.3-ra, de az tényleg feltünt, hogy az akku zabbant rendesen, de egy kernel cserével már használhatóbb.
Nekem kibírja estig símán az akksi.
Az, hogy SGS-re nem jön ki, az tényleg sz*p*s.
Aki meg itt a gombok miatt mondd hülyeséget, annak meg közlöm, előbb tájékozódni, és csak utánna kell megszólalni.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
hallerlaller #36 üzenetére
Gondolom tudod, mi az "új hozzászólás", valamint az "egyesek" szó jelentése, mivel én nem neked írtam, amit írtam... köszi
-
madstunt
addikt
válasz
hallerlaller #36 üzenetére
mondmáér meg nmeked honnan van stock safe ICS romod ?
-
M.A.Z.
aktív tag
Esetleg meg kellene várni, amíg hivatalosan megjelenik, kipróbálni, aztán ítélkezni felette.
Nevetséges, hogy egyesek mennyi hülyeséget összehordanak "fejlesztöi" videók meg kétes információkra alapozva... -
hallerlaller
addikt
így van, nem tudom honnan jönnek ezek a téveszmék hogy hú, akkor majd biztos zabál, hát nem, pont hogy kevesebbet fogyaszt, (inkább a benfelejtett idióta gyári akkuzabáló alkalmazásoktól kéne rettegni pl books) más kérdés h kb semmit nem ér az alkalmazásfelületen(launcherban) az is van odaírva h "GPU gyorsítás az alkalmazásokban" homescreen scrollozás ugyanúgy laggol kicsit ahogy eddig is de most már legalább az app drawer - ami eddig teljesen folyamatos volt - is megmegröccen. :@
-
Zirowe
nagyúr
Húzzanak csak bele, sensationre már van használható kiszivárgott 4.0.1.
Minél hamarabb frissítenek a gyártók, annál boldogabbak majd a felhasználók.
-
Yokayee
tag
Azért nevetséges, hogy a Sony Ericsson még az Xperia Minire is ki fogja hozni a frissítést, a Samsung meg még csak nem is ígéri, hogy a Galaxy S-re érkezni fog.
Bár ha összefognak a tulajok, talán kikényszeríthetik, az LG-nél már működött -
Cathulhu
addikt
Nemreg volt ph!-n egy hir amiben az nV epp azt bizonygatta mennyivel "olcsobb" egy lebegopontos muvelet kiszamolasa gpu-n mint egy cpu-n. Igy ugyanaz a rajzolasi muvelet valoszinuleg sokkal kevesebb energiat fog felemeszteni. Hogy a maradekot mire koltod, nagyobb smoothsagra, vagy megsporolod, az mar csak rom kerdese.
mas: S2-re mar van KP2 is, allitolag sokkal gyorsabb es stabilabb.
megint mas: elerheto az osszes gyari rom, akinek nem kell ICS majd nem kell frissiteni, vagy ra kell huzni egy regebbi gyarit, bar nem latok olyan heluzetet, ahol ez elonyos lehetne
-
Segal
veterán
Szerintem nem lesz rosszabb az üzemidő mert a GPU-val sokkal gyorsabban fogja tudni mgcsinálni a feladatot meg biztos van millió optimalizálás is az ICS-be de állatira egyszerű a megoldás ha megjelenik a telcsire az ICS felteszed, kipróbálod és ha nem tetszik akkor visszatérsz GB-re.
-
Hobbbyt
őstag
Na igen..a szövegértésen még javítanod kéne.
A GPU gyorsított felülettel az a "problémám", hogy jelenleg az SII-n a kijelző után a GPU zabál a legtöbbet. (legalábbis tapasztalataim alapján). Szóval félek, hogy az amúgy se combos üzemidő még haloványabb lesz, miközben kétségeim vannak afelől ,hogy az android képes ennél smoothabb lenni.. ergó semmi javulás a több energiáért. Persze ne legyen igazam..
-
-
maximilian4
addikt
Már megijedtem hogy tényleg az ics-el jön a 3 dedikált gomb, mivel nekem xperia mini pro van és így sem hatalmas a kijelzője, de ezek szerint nem.
-
Cyberpunk
félisten
Hát csak három készülék kapja meg elég sovány. SGS tulajok bosszankodhatnak. De XDA megoldja.
-
Segal
veterán
válasz
#19708160 #18 üzenetére
Könyörgöm miért azt a videót linkeled itt a videó hogy fog kinézni sgs2-őn az ICS.
ICS videó
Tulajdonképpen aki a főzésbe otthonosan mozog az már MA felteheti a telefonjára (KP1 a neve) az megint más kérdés hogy egyelőre napi használatra alkalmatlan szóval max kiváncsiságból aztán vissza valamelyik fincsi stabil főzött. -
tjb007
nagyúr
válasz
banhammer #16 üzenetére
Meg fogja kapni az Iconia család összes tagja az ICS frissítést.
-
törölt tag
És itt van róla videó hogy hogyan működik rajta az ICS
-
banhammer
veterán
Acer Iconia sorozatról semmi hír?
-
FragMaster
addikt
Általánosságban írom, hogy iszonyat nagy kavar van a nem fizikai-fizikai gombok körül az ICS kapcsán. Természetesen olyan telefonon, amin van fizikai, elkülönített gomb azon NEM lesz szoftveres is. Az ICS-nek nem az a "nagy húzása", hogy behozza a gomb nélküliséget és orrba-szájba nyomják majd ott is ahol nem kell, hanem hogy támogatja már a gomb nélküli készülékeket IS.
-
keIdor
titán
Galaxy W és S Plus láttam tegnap is, hogy nincs. Samsung is elmehet a fenébe.
Ez a gáz az Androiddal. Meg se kéne venni a készülékeket, aztán gondolkozhatnának.
SGS-re is ki kéne adni. -
Sofian
őstag
Ironikus, hogy a Nexus S ami az SGS-sel megegyező hardverrel bír kap ICS-t míg a SGS nem..
Majd valami főzött csak lesz..
Természetesen nem érdeke a Samunak a SGS frissítése... dehát...
-
B Adrian
csendes tag
Én arra leszek kíváncsi hogy a fizikai gombokkal mit fognak csinálni?
-
-
Robertoq
őstag
Már él az a megállapodás, hogy 1.5 évig kell támogatni supporttal egy telefont?
-
F-ECT$
titán
Azt írta, hogy NE legyenek, és ezzel én is egyetértek, fölöslegesen csökkentené a kijelző hasznos képterét.
A gpu gyorsított felület kit érdekel, így is gyors, annyira smooth meg az ics-től sem lesz, mint az ios.
A 2.3 meg persze, hogy maradhat, kérdés, hogy milyen gyorsan jönnek a 4.0-t igénylő appok.
-
Hobbbyt
őstag
Hmm... Nem vagyok biztos abban, h várom e az ICS frissítést...
Remélem simán lehet downgradelni is.
Videók alapján nem estem hasra az 4.0 tól.. rem SII-n nem lesznek fix gombok a kijelzőn, mikor alatta otvan 2+1. -
A hír forrásának forrása egy Samsung
sajtóközleményhivatalos blog, ahol ezeket az eszközöket írják csak, és semmi nyoma "és továbbiak" lehetőségnek. -
dipeti
senior tag
khhhm... S Plus és W????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest