- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
hat jobb mint egy voda smart...
Galaxy Fold 4
-
janes74
senior tag
256 ram?
-
Ace owner
addikt
nem olyan hulye ez a wp.. droidnak is kellene egy hardver minimum aminel tragyabb telefont nem lehetne gyartani.. mert annak hogy ki lagol a vilagbol nincs sok ertelme.
Galaxy Fold 4
-
Saccco
nagyúr
Pedig tényleg elfelejthetnék. Mert így nincs értelmes alternatíva a Bladeről váltáshoz (árkategórián belül)....
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Bog
HÁZIGAZDA
Már nálunk van teszten a cucc, egész kellemes. Ha gondoljátok, akkor írjátok meg, hogy mire vagytok a szokásosokon felül kíváncsiak.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MittuDomain_
őstag
Mivel Huawei gyártmány, az első, ami eszembe jutott, hogy ez egy Pulse.
Azonos kijelző (méret és felbontás is), proc (csak itt húzva vagyon) és memória, kamera butább (fix fókusz), +NFC, +"n" is van a wifiben
Kemény, hogy egy majd 2 éves készüléket csomagoltak át
(És erre azt mondod, Bog, hogy egész kellemes? Akkor a Pulse-on is rengeteget dobna a Ginger...)
update: a pulse kapacitív volt, de multitács nélkül
[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
rep3at
őstag
A menü emlékeztet valamire
Forward thinking. كرر
-
kolosanyi
veterán
Hm... A videón egész kellemes a felület sebessége. Ha agyon van telepítve programokkal, mennyire változik? Bár a saját Optimusomból kiindulva nem sokat, csak akkor, ha fogy a memória. (Azon is 2.3 van + egy Launcher Pro) Esetleg egy hangminőség teszt? Mármint másik fülessel, vagy kikötve egy komolyabb hangcuccra, meg talán egy normális lejátszóval (pl. PowerAMP), FLAC-ot hallgatva stb. Oké, tudom, hogy egy alsós készülék, csak azért írom ezt, mert egy nagyon trágya hangchip sokat ronthat az összképen. Ez mondjuk csak egy ötlet...
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Esetleg 1-2 tesztre. Pl Quadrant Advanced, mert a simán nem látni a részpontokat. Vagy Neocore.
Vagy ez nem megoldható?Ha megoldható, esetleg lehetne állandó része is a teszteknek.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz MittuDomain_ #12 üzenetére
Igen, a jelek szerint sokat számít a rendszer. Egyébként saját interfész van rajta by Huawei, nagyon samsungos ikonokkal. Sokkal-sokkal gyorsabb, mint egy Pulse, de úgyis lesz videó.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
veterán
Keresni kellene egy olyan webes űrlapot vagy mást, ahol sok a szövegmező. Azt vettem észre gyengébb Androidoknál, hogy néha nem azonnal vált egyikből a másikba és a beírt karakterek megjelenése is kicsit csúszik. Ezt nem tudom, mitől van, de ha több telefon is produkálja, akkor már jelenség is lehet.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz MittuDomain_ #12 üzenetére
Nem a Pulse átcsomagolásáról van szó. a Pulse úgy néz ki mellette mint Frédi Béni mellett. Sokkal vékonyabb kisebb. MSM7227 van benne, a Pulse MSM7200 volt ha jol emlekszem... Egyébként dual mikrofonos, és a hardver teljesen más... de majd Bog megmondja...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Saccco
nagyúr
válasz HuaweiU8500 #18 üzenetére
MA tesztekből:
Pulse: 528 MHz-es Qualcomm MSM7200A processzor
Pulse Mini: Qualcomm MSM7225 processzor, mely 528 MHz-en ketyeg█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
O_L_I
őstag
Én nagyon örülnék valami hangminőség tesztnek a telefonoknál.
Természetesen nem a gyári fülessel hanem minden telót ugyan olyannal. (nem is muszály a full highend fülesnek lennie lényeg az összehasonlítás)
Tudom hogy szubjektív a dolog de ki lehetne alakítani pár viszonylag egzakt teszt metódust amivel legalább egymáshoz hasonlítva kaphatunk egy képet.Az a tapasztalatom, hogy a gyártók is tisztában vannak azzal hogy elég megfoghatatlan ez a téma és így viszonylag drága telefonoknál is bele lehet futni ocsmány hangminőségbe.
-
HuaweiU8500
senior tag
Caffeinemark=1690
Quadrant standard=872Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
O_L_I
őstag
válasz HuaweiU8500 #22 üzenetére
872-es quadrant egész korrekt ettől a hardvertől.
-
kolosanyi
veterán
800-ig stabil a Qualcomm szerint is (ezért is huzigálja a Samsung is nagy bőszen ezt a procit). Nekem 806-on van, ez a max, amit ki tudok préselni belőle. Fölötte már tényleg instabil lesz, fagy azonnal. Láttam olyat, akinek 890 körül volt, és stabil maradt. De itt nem is a MHz a lényeg, a Quadrant értékre mondtam, hogy tud ez ennyit. Gyári 2.1-el 500 körül volt a max eredmény. Feldobtam rá a 2.3-at, egyből felugrott 800 körülire. Plusz 200 MHz, és elhagytam a "bűvös 1000-et". Szóval alapvetően nem annyira gyenge ez a SoC. Csak egyes gyártók b@sznak optimalizálni. De ezt eddig is tudtuk sajna...
-
kolosanyi
veterán
Hát a selejtes szériákat nem tudom, ilyennel nem volt még dolgom. (Amúgy komolyan beleraknak slejtes chipet a telefonba? Nekem ez új.) De elvileg, ahogy HuaweiU8500 is írja, birnia kéne a 800-at stabilan.
Amúgy itt egy adatlap. Itt is az ajánlott 600, de max 800. De szerintem ezt már láttad... -
-
hallerlaller
addikt
válasz HuaweiU8500 #28 üzenetére
Hát igen, de nem mindegy hogy a gyárban tuningolnak vagy te tuningolsz. Szerintem a jobbakat rakják az eleve 800-as gépekbe a gyengébbeket meg 600-asnak minősítik.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
tjb007
nagyúr
válasz kolosanyi #29 üzenetére
Most nem fogok számítástechnikai, gyártástechnológiai ismeretek tartani, röviden csak annyit, hogy minden (legyen szó bármiről) gyártási folyamat során keletkeznek "selejtek" amik ugyan használhatóak de nem érik el az elvárt szintet/szempontokat stb. stb. Ezeket ugyanúgy felhasználják (persze ne mindegy, hogy miről van szó), egyrészt mert használhatóak, másrészt mert olcsóbbak.
-
kolosanyi
veterán
Ja így selejt. Így már okés. Na ja, ilyenkor van az, amit fentebb írtál. De, hogy mennyit is bír a cucc, azt csak akkor tudja meg a júzer, ha kipróbálja. Persze a tulajdonosok nagy része nem fog semennyit se tuningolni a gépen, ergo sose tudja meg, hogy most éppen melyik szériából kapott...
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
erdekelne hogy gorilla glass van-e rajta.
meg valami hardver igenyesebb jatekot futtathatnatok rajta. kivancsi vagyok hogy mennyire akad..Galaxy Fold 4
-
HuaweiU8500
senior tag
Ja es a hivatalos neve: Huawei U8650
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Ace owner
addikt
válasz HuaweiU8500 #37 üzenetére
eletre kelt a telefon bog keze alol es regisztralt ide vagy mi?
Galaxy Fold 4
-
mhydas
tag
Komolyan nem értem mit sír a szátok.....nekem Galaxy Ace-m van, az is 7227-es procival, igaz 800 mhz-re felhúzva (bár ezt mindenki megteheti egy segédprogramal a 600 mhz-éről...) és teljesen jól fut rajtra a 2.2-es. Havi 1, max. 2-szer szaggat be nekem a telefon, és most nem túlzok, pedig a memória sem egy tárbajnok....egyszóval egy kisebb kijelzőre, alacsonyabb felbontásra (320*480) tökéletes ez a proci...nyilván én is örülnék egy 1 ghz-es flash evő chipre, de ez is tökéletesen elég, ha nem gyilkolni akarod a telefonod.....hozzáteszem azt játékkal lehetne, de erre a felbontásra messze nincs annyi, mint a 480*800/854-esekre.....szóval sztem ez teljesen jól eltalált proci, még.....
Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest