- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
Elszállt velük a ló! Jó telókat csinálnak, de drágán adják. Tele a piac mindenféle gyártóval, kismillió telóval, de mintha nem is akarnának versenyképesek lenni. Megérdemlik!
-
h3lios
addikt
Túl sokat vártak az új szériától, ami igazán eladható telefon az a ONE V, pont a legkisebb testvér, főleg most, hogy S3-as technikával adják ki az S verziót.
A One X pedig elmarad az S3-tól majd mindenben, ami szintén nem túl jó hír a cégnek.B-tag: H3lios#2825
-
vicze
félisten
Ama ici pici apróságot persze nem említi senki, hogy előző negyedévhez képest 30%-kal nőttek a bevételek és valószínűleg a profit is ugyanilyen mértékben. Szóval inkább jó az út és felfelé mutat az a nyilacska...
Az előző évben volt a rekord nyereség Q2 és Q3-ban szóval ahhoz feleslegesen van hasonlítva. -
b4zsi-
őstag
Lehet kellene változtatni az árazáson...
-
vicze
félisten
Ne viccel még emeljenek?
HTC cut its second-quarter revenue target to T$91 billion ($3.03 billion) from T$105 billion, compared to T$67.79 billion in the first quarter. It also revised down its operating margin forecast by 2 percentage points to 9 percent, but kept gross margin at 27 percent.
[ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
Legyen olcsóbb a One széria, és akkor nem fognak lefelé ívelni.
Napokon belül kapható lesz Észak-Amerikában a One V, és amilyen kelendő mindenhol, ott is kapós lesz. Középkategóriás 3,7" kell az embereknek ami legalább 2 napig bírja szuflával, nem tepsi aminek nap végén töltőért folyik a vadászat. One S lenne még ideális, csak hát a bővíthetőség... -
feliks
senior tag
Mondjuk lehetett volna annyi eszük, hogy bővíthetővé tervezhették volna a One S-t és az X-et.. Előbbit akartam megvenni, de inkább hagyom a francba, alig van benne tárhely..(ha jól emlékszem 9Gb az adatoknak felhasználható)
[Be Happy]
-
h3lios
addikt
Ami kezd vicces lenne, hogy bár a Samsung is el van szállva az árazással valami fejlődést produkálnak a termékekben. Ha ezt a csúcstelefonra vetítve megnézzük One X: amit hozott 4 magos processzor jobb kijelző harmatos üzemidő, és nem bővíthető ami szerintem öngyilkosság 1 csúcstelefonnál.
S3 az S2 óta kapott 1 Pentile kijelzőt amit ugyan sokan szidnak de kevésbé hajlamos a beégésre ami már 1 óriási pirospont (mert engem igenis jobban zavar, hogy nem használhatom a kék színt mert károsítja a kijelzőt, annál hogy "szőrösek a betűk" ami ekkora kijelzőnél és ilyen felbontásnál nem látszik). Kamera i4S féle tehát az egyik legjobb. Ilyen kategóriában kifejezetten kellemes üzemidő. És nem elhanyagolandó, hogy jobban Optimalizált a rendszer, mint a Sense 4.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
halottkém
csendes tag
Nekem nagyon bejön az S és az X, viszont a gyenge akksi egy fájó pont, és ezért nem fogom megvenni egyiket sem
Nokia Lumia 520 Black
-
kolosanyi
veterán
Az új droidok közül én is a One S-t venném meg. A tárhely végülis elég, Nexuson sincs több, azzal is elvagyok. Jó kis telefon az na...
szerk.: Amúgy tényleg nagyon tetszik. S4, jó kamera, jó kijelző, nem túl nagy tepsi (még a használható kategória nálam, bár a Nexus mérete a pont ideális) és végre odafigyeltek a hangminőségre is, a mérések alapján jól sikerült ez is.
[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
hiába bővül még a piac, azért ezzel egy időben telítődik is. akárki akármit mond, még válságos időket élünk, megszorítások vannak, és sok helyen magas munkanélküliség. azaz aki korábban vette valami netezésre használható telefont, ami még ma is elmuzsikál (már miért ne tenné...), az mi a f*sznak vegyen 140ezerért telefont? azzal sem valószínű, hogy gyorsabban bejön egy weblap, mert az inkább hálózatfüggő itthon...
szóval egy nagy lufi ez az okostelefon-biznisz is. lesz itt még pofáraesés, amikor másnak is csökken vagy csak stagnál a bevétele...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
kicsizoz
csendes tag
Én ma rendeltem meg a one X-et, így egy picit javítottam az eredményen!
Remélem holnap megérkezik, vagy ha nem valahogy csak kibírom hétfőig... -
kocczkaa
tag
Véleményem szerint a HTC telefonok eddig is é most is nagyon jók a gyártó csak megfeletkezett arról hogy hogy nem fognak az emberek évente 150K -s telefonokat venni! valamit a mostani modelljei nem a legszebbek!! ha kicsit szépítenének rajtuk és valamit kezdenének a túlnyomó áraikkal az eredmény szerintem nagyobb bevétel lenne!! De nekem mind1 mit csinálnak ameddig van htc telefongyártó biztosan az ő telefonjaik közül fogok választani!
Telefonon gyorsabb. Csak este vagyok online. +36 70 500 7021
-
Megnézted már a független árakat. A Samsung csúcsához képest 30.000HUF-al kerül kevesebbe a 1X, de még ha a megjelenési árát vesszük akkor is egy jó 20.000-el kevesebbről beszélhetünk. Egy Huawei-hez meg ZTE-hez meg ne hasonlítgassuk, mert nem feltétlen csak a nyers hardvert kell megfizetni.
(#2) h3lios: te sem olvastad el figyelmesen azokat a híreket. Csak a tajvani piacra kerül S3-as 1S, legalább is a hivatalos utakon nem fog kikerülni. Az SGS3 sem fenékig tejfel. A legnagyobb oldalak általában egálra hozzák ki őket, mert az egyik abban a másik meg másban jobb.
(#11) h3lios: a 1X üzemidejét javították szoftveresen mivel a kezdeti verziókban valami kis baki volt az nV energiagazdálkodással. Jelenleg 2-szer olyan jól bírja már mint anno a Sensation cserébe sokkal nagyobb méretű és felbontású a kijelző ami az egyik legjobb a piacon. Bővíthetőségre visszatérve, kapsz 32GB össz tárhelyet amiből 25-öt szabadon felhasználhatsz az SGS3 alap verziójában van 16GB össz amiből 11-et használhatsz. Igaz bővíthető, de ahhoz, hogy elérd majdnem ugyanazt a tárkapacitást legalább egy 16GB-os mSD-t kell venned bele ami plusz költség a már amúgy is 30.000-el drágább készülék árán felül.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
keIdor
titán
Lehet jobb az SGS3 valamelyest, de a 2 hetes, makulátlan One X nekem nagyon megérte 125k-ért, az biztos. Nekem innen +60k-t nem ér meg a Samsung.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dr.Anonymus
addikt
aki alaposabb írást szeretne olvasni az okokról:
http://www.hwsw.hu/hirek/48516/htc-one-okostelefon-piac.html
egyébként a ONE széria nem drága egy galaxyS3hoz képest,
és nagyon jól sikerültmost a ONE St használok, és gyakorlatilag tökéletes telefon
filmeket úgyse egér kivitelben nézem, így elég a tárhely,
nincs olyan pontja a telefonnak amin változtatnék, és mivel igen kritikus vagyok, ez nagy szó -
Izzé
őstag
Nem, én telenor árakat néztem és ott egy fillérrel sem olcsóbb a htc. Az SIII meg azért nem kicsit jobb teló szvsz.
"Egy Huawei-hez meg ZTE-hez meg ne hasonlítgassuk, mert nem feltétlen csak a nyers hardvert kell megfizetni." Nem kell ferdíteni, nem csak ezek vannak a piacon. De ha már itt tartunk mi +-t nyújt a htc??? -
A Telenornál van valami susmus, amúgy a 1X náluk a legdrágább annak ellenére, hogy 1 hónap késéssel érkezett meg, amikor bementem és a hűségprogramon belül mobilnettel kértem árajánlatot az 1X-re akkor azzal a lendülettel mentem és megvettem függetlenül majdnem ugyanannyiért. Most még relatív "olcsó" az SGS3 náluk, de nézd meg a T-Mobilnál már nem annyira fényes a helyzet. Cirka 20-res árkülönbség kártyás csomagnál a 2 cég között?
Mi +-t nyújt? Talán foglalkoznak eladás után is valamennyire a készülékkel. Jönnek a szoftver frissítések(ne az Android főverzióra asszociálj, de ha már itt vagyunk a Sensation az elsők között kapott 4.0-t). Próbálja hasznos szolgáltatásokkal bővíteni a készülékeit stb... Ez az olcsóbb gyártókra nem jellemző...
(#24) Dr.Anonymus: azt tudsz a HTC-n is, van rá App a Play!-en
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Dr.Anonymus
addikt
-
kolosanyi
veterán
"Mi +-t nyújt? Talán foglalkoznak eladás után is valamennyire a készülékkel. Jönnek a szoftver frissítések(ne az Android főverzióra asszociálj, de ha már itt vagyunk a Sensation az elsők között kapott 4.0-t). Próbálja hasznos szolgáltatásokkal bővíteni a készülékeit stb... Ez az olcsóbb gyártókra nem jellemző..."
Azért a csúcs kategóriában a Samsung is jó Support terén. Meg úgy kb mindenki igyekszik odafigyelni, még a sokat szidott LG is. A HTC-nek meg nem nagyon van felső-középkategóriánál rosszabb, tehát el is várható a support.
Egyébként nagyon Jó az S3 is. Ha nem lenne ekkora tepsi, akkor kéne, de így nem. Csúcs hardver, jó kijelző, jó üzemidő, jópofa szoftveres dolgok (igaz, jó része parasztvakítás), és ahol igazán több, az a zenei teljesítmény. Most megint lerakták az asztalra az egyik legjobbat, és hiába nagyon jó ilyen tekintetben a One S is (az X elég gyenge), az S3-ra megint lesz Voodoo sound. Az audiofilek megint örülhetnek, két évre megvan a következő telefonjuk.
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz Dr.Anonymus #24 üzenetére
Hd, de nem full... Benchmarkokat mar megbeszeltuk. Samsungnal nincs 60 fps-es limit...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Einstvan
aktív tag
Eskü hogy már a cim láttán, biztosra vettem hogy a cikk iró bebüfögi a szifont.
Arra nem gondolt hogy esetleg a Samsung mobilok megjelenései játszana közre?! -
Izzé
őstag
válasz monti0222w #25 üzenetére
és (#23) Xaels
És a One V? Sense 4 is, meg nem is. Jobb kinézet? Ez elég szubjektív, szerintem nem. ICS és 512 MB ram + sense 4 light és mi sült ki belőle?
"mindennapokban jó használhatóság" ezt nem értem, mire gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
Nyilván attól függ, melyik modell. A One S a mérések alapján nagyonis jó, az X-et hallottam, az elég szar, több HTC-hez nem volt még szerencsém, de a tesztek alapján sokszor nem figyelnek oda erre... (Persze a többiek se.)
A Wave nem rossz, de nem is kiemelkedő, egyik barátomnak volt és összehasonlítva a Nexusommal, amiben ugyanaz a hardver, eléggé alulmarad még Voodoo nélkül is, azzal meg kb nincs olyan telefon ami jobb. Erre lehet számítani az S3-nál is majd...[ Szerkesztve ]
-
Overcome85
tag
Szeretem amikor olyanok fikáznak akik csak you tube videón látták ezeket a telókat!
Az ,h a One X annyival elmarad az S3-tól erősen cáfolnám!
Jobb anyagminőség,jobb kijelző,kamera kb egál talán kültérbe vmivel jobb az S3 és amit bírok az az ,h az S3 erősebb!!! 4+1 mag 1,5 GHz!Az ,h az S3 1000 pontal többet hoz egy Antutuban vagy nem is tudom miben kb senkit sem érdekel.
Az akku rengeteget javult.Nekem kemény használat mellett is elmegy egy napot!A rekord az 2 nap.Nem hinném , h ettől bárki többet remélhetne.
32Gb vs 16Gb a One X javára ok ,h plussz pont az S3nál a bővíthetőség de a zért az ár harcba vegyük ezt is bele.A One X egy nagyon ütőképes teló de elismerem az S3 is nagyon jó telefon és pont ezért nem jelentenék ki olyat ,h egyik sokkal jobb mint a másik.
Tegyük hozzá ,h One X-em van.
Jó irányba megy a HTC és ez jó dolog.
-
kissbence
csendes tag
egyébként azt tudja valaki, h a one s miért nem kapható egyik szolgáltatónál sem? érdemes rá egyáltalán várni? a one x és v már rég kapható mindegyiknél.
-
Izzé
őstag
válasz monti0222w #33 üzenetére
Nem! Vagy a "mindennapokban jó használhatóság" alatt azt érted, hogy lehet vele telefonálni? hmmm
"One V nem jobb kinézetre, hát nem nem tudom, de eléggé férfias a külseje!" Szubjektív...
-
Izzé
őstag
válasz monti0222w #37 üzenetére
Szóval nem tudsz rá válaszolni, csak szeretsz butaságokat beböfögni. Grat!
ui.: legalább tedd off-ba! -
monti0222w
addikt
Nem hiszem hogy nekem kéne magyarázkodnom! Nem én mondok másokról véleményt!
Az én hozzászólásomból kiragadtál valamit amit talán a többiek már leírtak, hogy a Hox a Gs 3-nál NEM teljesít rosszabbul a minden napokban, de atesztekben sincs olyan nagy különbség![ Szerkesztve ]
-
Bambalazs
senior tag
Egyik kutya, másik eb.
-
Izzé
őstag
válasz monti0222w #39 üzenetére
Ezt írtad, én pedig válaszoltam. Mit ragadtam ki?
"Nem én mondok másokról véleményt!"
Kész vagyok. Mit mondtam és kiről? Hagyjuk. Inkább ne is válaszolj rá. További szép estét! -
válasz kolosanyi #26 üzenetére
Én az olcsóbb gyártókról beszéltem. A Samsung szerintem manapság már nem tartozik ide. Az LG próbálkozik, de khmm nem mondanám, hogy a helyzet magaslatán van.
Igen, már készül egy Voodoo sound mert Wolfson chip van benne, de tudtommal nem ugyanaz a típus mint az első Galaxy S-ben. Na meg ugye nem csak ettől függ a hangminőség. Ez inkább már kicsit Placebo hatás lesz szerintem. Magam részéről sohasem használtam a telefonom zene hallgatásra, erre meg van már jó pár éve a dedikált hardverem. Telefonok jönnek-mennek de a zene minősége nem változik
[ Szerkesztve ]
-
feliks
senior tag
válasz kolosanyi #13 üzenetére
Vigyázz, én is elsőre ezt hittem, de nemigazán. NS-en ~13Gb marad a zenéknek, képeknek, satöbbinek, itt meg csak 8 vagy 9.. Én speciel pont elférek az NS-en, általában olyan 1-2gb között mozog a szabad tárhelyem, ez meg ugye csak csökkeni fog..
Én arra lennék baromira vevő, ha lenne egy One X köntösbe bújtatott SGS3, persze cserélhető akksival.. Álomálomédesálom..
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
kolosanyi
veterán
Nem a Wolfson a lényeg, hanem az, hogy Supercurio megírja hozzá. Wolfson van pl a Meizukban is, mégse írt hozzá Supercurio Voodoot, gondolom nem tartotta elég jónak hozzá azt a típust, vagy nem tudom. Mindenesetre jó ez a mostani, alapból az SGS (és társai) jók voltak, az SGS3 meg elvileg hozza a szintet, szóval majd gondolom a hozzá írt Voodooval is ki lehet hozni ugyanazt belőle, ezzel viszont nagyon sok audiofilt megvettek kilóra. Én bár nem vagyok az, az nem szívesen lépnék vissza hangminőségben. Nagy valószínűséggel a fülesem, fejesem kevés lenne ahhoz, hogy meg lehessen állapítani, hogy egy másik jó forrás milyen a Nexushoz képest (pl egy iPhone, vagy a One S, ha telefonoknál maradunk), de gyanítom, hogy azzal is ellennék. Viszont egyelőre ezek még drágák az én pénztárcámhoz, szóval nem tervezek váltani a Nexusról. Gondban leszek mindenesetre majd, mert 70-ért (amennyiért a Nexust vettem) valószínűleg nem fogok kapni közel se ilyen jó hangminőséget. Lehet én is úgy leszek majd, hogy veszek egy jó PMP-t és akkor az kiszolgál sok telefonon keresztül, ahogy te is mondod.
[ Szerkesztve ]
-
válasz kolosanyi #46 üzenetére
Az SGS-ben a gyári szoftver nem volt a helyzet magaslatán, el kellett a Voodoo. A Meizu már évek óta használta már pmp-ben is a Wolfson-t, szerintem ott szükségtelen volt. Illetve ugye hivatalosan Meizu telefont csak a hazájában lehet kapni.
Az én Cowon-om töredéke volt a telefonjaim árának és amíg működik addig marad. Lassan 4. évét tapossa és hetente 1-szer töltöm.
-
kolosanyi
veterán
Igazándiból nem rossz alap esetben sem az SGS (a Nexust tudom, SGS-t még nem hallgattam, de nagy különbség nem lehet, én szerintem észre se venném). Persze ha adott a lényeges javulás lehetősége, hála Supercurionak, akkor miért ne? A Meizu használta a Wolfsont igen, de pl az MX-nél elég fura eredmények jöttek ki a GSMArenás tesztben. Nem csak a DAC számít, ahogy fentebb írtad is. Ugyanez igaz az LG Optimus 2X-re is. Hiába van ugyanaz a Wolfson WM8994 benne, mint a Galaxy S-ben, Nexus S-ben, nem szól úgy, valamit elcseszhettek...
Egyébként a Voodoo ennyit tesz (ha tudod, akkor bocsi):
- Az analóg erősítő rész állíthatóvá válik, ami alaphelyzetben konstans. Innentől nem digitális a hangerőszabályzás, így megmarad a dinamika. Képes lesz komolyabb fejeseket is meghajtani. Elboldogul AKG K500-zal, és Sennheiser HD580-cal is. Az analóg részt valószínűleg biztonsági okokból korlátozták, mert egy érzékenyebb fejest elképzelhető, hogy haza lehet vele vágni.
- A saját belső órajelét használja a digitál-analóg konverzióhoz (anti-jitter), a rendszer órája helyett. Precízebb lesz a konverzió.
- 128x túlmintavételezés (Hi-fi play)
- Kikerüli az analóg mixert (DAC direct), ami elvileg alacsonyabb torzítást eredményez.
Mondjuk ha erre képes a hardver alapból, akkor tényleg érkezhetne úgy a gyárból, hogy kiaknázzák ezt, na de mindegy. Amíg megoldható másképp, addig nincs gond. -
válasz kolosanyi #48 üzenetére
Hát ha úgy vesszük egyik közép-felső kategóriás készülék sem szól kifejezetten rosszul csak ugye nem mindegy ki mivel használja. A legtöbben mai napig a hulladék gyári headseteket használják akkor teljesen mindegy. Mi sokkal kevesebben vagyunk akik adnak erre.
A Samsung nálam már az első SGS előtt kiesett. I600 és Spica után nem kell többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Call of Duty: Black Ops 6
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest