Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Marketing...., szerintem
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Prien
addikt
Tuti,hogy meg lehet oldani a dolgot, sok 512 RAM-os készülék megkapja az ICS-t.
Itt nyilván az időpontokkal is játszani kell,hogy azért az új cuccok is eladhatóak legyenek ,ugyanakkor nem hagyhatják cserben a több milliós SGS tábort sem.
Tabletnél ugyanez a szitu.[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
F-ECT$
titán
Én az sgs2 esetén is lemondanék a tw-ről, sőt lényegében le is mondok mert más launchert használok, de szívesen kipróbálnék egy natív android launchert is.
Dive ever, work never.
-
tariattila
veterán
olyannyira lemondanának a TW-ról, hogy CM9-et fonak legtöbben használni...
gyakorlatilag tehát teljesen min1, hogy kiadják-e
-
kolosanyi
veterán
Gyerünk Samsung, ne játssz HTC-t. Kell a támogatás, hogy ne legyen annyi fanyalgás. Meg azért nem sok telefon van, ami 2.1-gyel jött ki és ICS-t kap. Elég jó kis marketing tényező lehetne, így még pár százezer/millió elkelhet belőle.
-
brendoncsopi
tag
Valamelyik nap néztem az LG OBet és az s+omhoz képest egy laggkirály volt,ha az s+hoz se jön,de az OB elbirja akkor nincs több kérdésem,átbaxás.
-
brendoncsopi
tag
Valamelyik nap néztem az LG OBet és az s+omhoz képest egy laggkirály volt,ha az s+hoz se jön,de az OB elbirja akkor nincs több kérdésem,átbaxás.
-
Domxc
senior tag
Johet, bar amit kepeken lattam latvanyterveket, nem nagyon dobta fel a tw-t.
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
-
mrlujoak
veterán
Htc utánérzésem van. Ott a gingerbread-del ment ez. Nem lesz, aztán mégis lesz. Majd lett, de csak a bátraknak, mert hivatalosan nem javasolta a gyártó... Ejj...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
kolosanyi
veterán
Ezért nem szeretem a keleti dizájnt. Vagy semmilyen (jellemzően koreai), vagy undorító giccses sz@r (jellemzően kínai). (Érdekes, a japánok azért többségében odafigyelnek erre, de gondolom ők vagy európai/amerikai dizájnercsapatot alkalmaznak, vagy csak az évek során hozzászoktak a piac ízlésvilágához.) Persze most ez a hozzászólás hemzseg a sztereotípiáktól, de szerintem van alapja annak, amit írok.
(#12) mrlujoak
Remélem nem játsszák el ugyanazt, mert a HTC akkor veszített pár vevőt. Amúgy nem értem ezt az idiotizmust, nem igaz, hogy nem lehet azt a nyomoronc felületet optimalizálni, hogy ne egyen meg 6-700 MB RAM-ot... Sokszor felemlegették már itt a fórumon, de én is osztom a véleményt, ideje lenne a guglinak rendet tenni a gyártók között. A gyártói gányolást minimálisra kéne szorítani, mert az egy vicc, hogy a referenciamodellen normálisan működő rendszert elcseszik az optimalizálatlan hülyeségeikkel. Na azért, hogy ne legyen WP utánérzet, egy launchert (szigorúan csak launcher, amit a Marketről lehet letölteni vagy pedig az első bekapcsolásnál - és később is természetesen - kiválasztani) és widgeteket azért talán engedélyeznék, de ilyen gányolásokat, mint amire példa egy csomó készülék, szigorúan tiltanék.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz brendoncsopi #6 üzenetére
Jó hát LG telefon... említésre sem méltók. A szoftver része.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zirowe
nagyúr
Ismételten egy "továbbra is vizsgálja annak lehetőségét" hír.
Mintha ezt nem lehetne kb 2perc alatt megállapítani, vagy tényleg elvárják, hogy elhiggyük, hogy olyan szakemberek dolgoznak náluk, akik ennyi idő alatt sem voltak képesek kitalálni a kompatibilitást?
Nem olyan nehéz kérdés.Persze ez mind marketing kamu, vmivel el kell hallgattatni a sok feldühödött tulajt, hogy miért nem, vagy csak későn fognak kapni frissítést.
Senki nem merné kijelenteni kerek perec, hogy "nem, nem kap frissítést, mert akkor a kutya se venné meg az új készülékeket, ha pedig a nexus s-re hivatkozol, akkor vedd meg azt!".
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Pete55555
addikt
Attól, hogy a fórumozók nagy része nem gyári sw-t használ, még rengeteg ember van, akiknek gyári szoftver van a telón, es ők nagyon örülnének a gyari ICS-nek, nem beszélve arrol, hogy így nemnagyon járna senkinek a szája, hogy a Samsung nem jó frissítésekben.
...Szeretem leracsniztatni...
-
kolosanyi
veterán
Elképzelem, hogy fehér köpenyes alakok a laborban kesztyűs kézzel nyomogatják a Galaxy S-t, közben pedig Galaxy Tab-ekre jegyzetelgetnek kapacitív tollal. A háttérben fortyogó, gőzölgő kémcsövek, bonyolult műszerek és ez mind csak azért, hogy meg lehessen állapítani azt, hogy akarnak-e frissítést kiadni vagy nem.
-
tjb007
nagyúr
Már csak azért is ki fogják adni, nem hinném, hogy égetni szeretnék magukat ezzel a nemleszicsfrissítés állásponttal.
A kínaiak már gőzerővel dolgoznak a ICS frissítésen a Hummingbird -del szerelt tabletekre, vicces lenne ha pont az első Tab nem kapná meg (a legsikeresebb Androidos Samsung -ról, a Galaxy S -ről nem is beszélve).
Amúgy érthető, nem akarnak foglalkozni vele (leginkább a TW miatt), így egyszerűbb lenne lerendezni.[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
válasz kolosanyi #18 üzenetére
Nem, a feher kopenyesek azon tanakodnak, hogy johetnek ki jol a szitubol, mivel azt mondtak a TW miatt mar nem lehet 512-es keszulekekre ICS-t tenni (nexus S-en nincs TW) akkor viszont nem adhatjak ki hivatalosan egyik 512-esre sem (pl W, S+) ami nepharagot gerjesztene. Ha viszont azokra kiadjak, muszaj S-re is, mivel csak ezzel tudtak takarozni. Most aztan vakarjak a fejuket.
(amugy lehet benne valami, hogy keves a memo, mert a W se duskal a memoriaban a TW-vel (konkretan boot utan nemsokkal mar 30 korul van) ugyhogy lehet meg kell nyirbalni a TW-t, ami viszont sose baj, ugyse kell az senkinek.)
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
kolosanyi
veterán
-
Zolesz007
őstag
Nekem mondjuk tetszene a TW, ha az ikonkészletét valami, komolyabbra cserélnék. (meg az a sok hülye widget-se kéne, szerintem azok zabálják a memóriát)
Szvsz, ha meglépik az SGS-el az kb világrekord lehet, 2.1-es androidtól eljutni 4.0-áig még szerintem semmilyen gyártónak sem sikerült és nem is fog, lehetne mutogatni a kirakatban.
A Galaxy Tab-ra meg kerülne végre egy Tablet OS.
Fold 5
-
keIdor
titán
válasz kolosanyi #21 üzenetére
Pedig kevés, igaz Sense 3.0, de az alapból boot után többet evett, mint 512MB.
Most a GPU gyorsított és optimalizált Sense 3.5 eszik 430MB-ot boot után.Sokat kérnek ezek. A Sensation a 768MB-ból is könnyen kifut ha megnyitok 3-4 dolgot. Persze szépen zárja be magának, nincs vele gond, csak akkor ez sem igazi multitasking.
1GB kéne mindbe.
De egyébként adják rá ki a vanilla ICS-t és kész. TW meg Sense nélkül is van élet, méghozzá elég jó a gyári felület is. Van GPU gyorsítás, vége a laggnak az alap ICS-nél is már. Szerintem ez fontosabb mindenkinek...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
dipeti
senior tag
Ki a fenének kell ez a csicsás TW? Adjanak ki egy alap ICS-t sallangok nélkül!
Nekik sem kell annyit dolgozni az optimalizálással és a felhasználó is örül. win-win.Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
DukeNukem01
csendes tag
válasz kolosanyi #13 üzenetére
Jah, igazad van, szerintem a csodálatos Touch Wiz felületet csak azért álmodták meg a samsungnál(na jó 1-2 bada rendszerű telefonnál meg a champnél még mozis , na de droidnál) hogy frisítéseknél legyen mire hivatkozni, más haszna nincs, nem tudom, hogy lehet szándékosan ilyen csicsagagyifelületet csinálni...
-
Dunbar
senior tag
Ja, csak kinek kell az okádék TW, amikor ICS UI-ja köröket ver rá. Inkább egységesíteni kéne a droidot hardverben is (lsd. SE), de a Samsung egyre inkább ez ellen megy.
-
Amalgam
aktív tag
Akkor még van remény.
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
kutkut
addikt
Jól néz ki ez a TW, csak tényleg optimalizálni kéne. Mondjuk, nekem mindegy, mert én úgyis MIUI-t fogok használni, de azért mégis...
Meizu MX3 32GB
-
tjb007
nagyúr
Újabb hírek: [link]
-
Cathulhu
addikt
pfff, komolyan, ahelyett hogy a TW-t herelnek ki.... Csak a launcher cserevel lehet sporolni 20-30 megat, haver asszem ennyit mondott mikor atallt TW-rol go-ra....
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tariattila #4 üzenetére
Alapból is lehetett olyasmit hallani ,hogy a Samsung a Cyanogenmod-os srácokat fogja pénzelni , szóval megy a varia a háttérben
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Cathulhu
addikt
Nem, konkretan az van, hogy a Samsung magat Cyanogent felvette fejlesztonek. A mod maradt fuggetlen. Kivancsi vagyok van e a sracnak koze ahhoz, hogy az utobbi idoben a gyari ROMok is hasznlhatoak lettek a samsungokhoz
#33: gari miatt nem mindegy. Az ujabb samakban bizony figyeli az odinos flashelesek szamat, es mar egy rootolt kernel felrakasa is uti a garit.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Ez számomra új dolog.
Jig nem nullázza a számlálót?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Cathulhu
addikt
-
gdevil
aktív tag
Mindenképpen meg kellene lépnie a Samunak az ICS frissítést a Galaxy S-re. Ezzel még mélyebbre ütnék a szöget több gyártó (pl az LG) koporsóján aki(k) halogatják kiadni az újabb modellekre is az ICS-t.
Optimus 3d ICS jövő év második felében? Akkorra az emberek le is cserélik az akkor már 1 éves, vagy idősebb telójukat...,..[ Szerkesztve ]
-
G-Guts
aktív tag
Nem Value Pack kell ide, hanem Android 4.0 ICS! Hogy miért? Azért mert a Galaxy S maximálisan MEGÉRDEMLI! Egy csúcs szuper (és számomra gyönyörű) telefon a mai napig is. Touchwiz felülettel is gyors és akadásmentes nálam a teló, de vesszen a TW ha az ICS miatt vesznie kell.
Én csak annyit szeretnék, hogy az új alkalmazásokat ne úgy csinálják meg, hogy 2 magos és 1 gb rammal felszerelt mobilokon fussanak, holott kis híján 600 mhz-s 256 mb ram-os telefonon is elfutnának egyébként. Hiú ábránd, nem lesz így, mert számítógépes játékoknál is hasonló a szitu, de hogy rímeljen is Hajrá SAMU! -
Zirowe
nagyúr
W még nem volt a kezemben, de s-el ment minden gond nélkül.
-
RaveForce
veterán
nem vesztettél sokat, lényegében egy S+, vakuval, amoled nélkül, meg kisebb kijelzővel, de fehérben nagyon viszik, leginkább nők
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Zirowe
nagyúr
válasz RaveForce #41 üzenetére
Sosem volt samsung készülékem az i607-et leszámítva.
-
RaveForce
veterán
androidos nekemse kellene, lényegében az O7esen kívűl jelenleg egy samsung se, az már más kérdés, h más márkából is max a HTC Titan, bár ott meg a kijelző ami még kérdéses, de ezek már az egyedi igények és nagyon off
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
solanthugor
aktív tag
Olyan Desire èletèrzèsem van... Mint anno a htc-nèl.
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
kolosanyi
veterán
És nem lehetne megcsinálni a csicsás Sense felületet úgy, hogy ne zabáljon annyi erőforrást? Nem olyan régen még PC-n is elég volt az 512, nemhogy telefonon.
Egyébként az ICS sem a legjobb ilyen téren, boot után kb 160 MB marad szabadon. Az akadásról meg annyit, hogy ha kikapcsolom a hardveres 2D gyorsítást, akkor sokkal gyorsabb a rendszer. De tény, hogy fluid.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest