- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
na, megnyugodtam, hogy a Samsung nem felejtette el a normális kezű embereket sem, 3,7"-os készülék, dögös procival, helyes
Samsung Galaxy W
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
keIdor
titán
Az Y iszonyat ronda.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
fattyu
veterán
Tippelek. Ezeket még azelőtt betilcsák mielőtt piacra kerülnek
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
SkyLaci
őstag
a W elég gnóm lett (gondolom félnek egy kicsit a perektől), de többi tetszik, szépen illeszkednek a többi galaxy közé, tovább építkeznek az Appletől Samsungizált dizájn elemekkel, de úgy hogy a telefonok nem is hasonlítanak az iphonra, de mégis hasonlítanak a galaxy Sre és SIIre.
bár az Y elmenne egy gagyi iphone mininek.[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
W nép telo lehet.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
addikt
És majd ezeket is szépen kivonják a forgalomból meret x.y telfonra hasonlít.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
callmeakos
veterán
Az Y még érdekelne ha ne lenne ilyen csúf eleje.....
All→M8
-
Cathulhu
addikt
Ooooo, csak en nem ertem mi szukseg a W-re az S plus mellett?
szerk: vagy forditva?
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Iomega
addikt
A Galaxy W helyett, inkább már az SGS P.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
AS
félisten
Úgy hogy W Ace árában lesz
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Gaboo77
tag
Na a Samsung bajban van! A Galaxy W nagyon hasonlít a ZTE Blade-re! Most meg majd a ZTE pereli be design lopásért. (csak poén!)
-
Iomega
addikt
Szerintem se Ace áron lesz, viszont, ott az SGS P, ami jobban néz ki. Feleslegesnek tartom. Kiknek tervezték, már csak arra vagyok kíváncsi.
Azt látom, hogy a Samsung is ontja ki magából a telefonokat, csakhogy újabb és újabb modellek legyenek a piacon. De, ha lényeges tudásbeli eltérés nem fedezhető fel bizonyos modellek között, akkor minek?
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz Depression #17 üzenetére
Azáltal, hogy kisebb lesz a kijelző mérete, viszont hardveresen, mondjuk megegyezik az SGS P-vel, szerinted az ára jóval alacsonyabb lesz? Az Ace nem olyan árfekvésű és nem az a kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Galaxyt mindenkinek!
A kevés is több a semminél.
-
-
zsirfecske
addikt
Samsung Galaxy M Pro okán én a RIM helyében bizony perelnék, nem kicsit BlackBerry...
-
Gaboo77
tag
A Nexus S-ből nem azért van két változat, hogy az egyik olcsóbb legyen, hanem azért mert SLCD-vel a keleti blokk, Super Amoled-del pedig a nyugati, ill. USA kapja, mert nincs elég kapacitásuk Super Amoled-ből. A keleti blokknak meg jó az SLCD is mit válogatnak. Mellékesen az hogy olcsóbb azt a piac generálja, a Samsung tudtommal ugyan annyiért adja, csak mivel meg vagyünk őrülve, hogy húúú amoled, lehet drágábban is adni, de az mind nyugati import, helyi képviseletnél nincs hivatlasonan Amoledes Nexus S. Amire te gondolsz arra inkább a Galaxy S jó példa mert ott van SLCD-s és kissebb memóriával rendelkező változat.
[ Szerkesztve ]
-
indigen205
tag
a két pró egyáltalán nem tetszik... mondjuk nekem az ilyen gombos telók alapból nem jönnek be :/
a Galaxy W egész szép, sőt, tetszik, bár nem a csórók telefonja lesz :/
a Galaxy Y nem olyan szép, de ha 25-30 közé lőnék be akkor talán sikercucc is lehetne, bár a 2mp-es kamera kicsit már tényleg a gagyi szintet hozza 2011-ben de, megértem, valahol muszály lefaragni az árból, viszont a 3.0-ás Bluetooth jó pont
valószínűleg szaladni fog rajta rendesen az android a 832 MHz és a 240x320-as kijelző miatt[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A W -nek meg az M Pro -nak még látom is valami értelmét, a másik kettőnek viszont nem.
Az Y meg kegyetlen ronda. -
zaba
tag
Nem ronda az Y csak már a minimál követelményekhez is a szifon4 design kell.
Amúgy szerintem tök eltolt konstrukció. Minek 832 Mhz egy 240/320-as kijelzőhöz? Jobban mondva 2011 évvégén az ekkora kijelzőnek még van létjogosultsága? Szerintem azt kéne növelni nem az órajelet.Red meat can kill ya'. Enjoy!
Új hozzászólás Aktív témák
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest