- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
markymarky
csendes tag
Felforrt az agyvizem.... A Samu mi a f.szomnak ilyenekkel foglalkozik, amikor frissitenie kéne az androidos tömegfónjainak a nagyrészét....
(És ezt most nem azért mondtam mert iTouch 4G tulaj vagyok)
Am meg esélye nincs a Touch ellen hacsak nem 40-ért akarják árulni, ami meg ugye lehetetlen, mert sztm tudásban a Galaxy S alá pozicionálták kicsivel.... Meg ezért az árért vehetsz egy Samus androidos phone-t is.... Halott koncepció..... Ez tényleg copy viszont...... Az Apple a Touch sorozatot azért csinálta mert nekik egy okostelójuk van egy évre, nem mindenkinek elérhető áron..... De a Samu.... Akinek a telóját a sarki abc-ben is meg lehet venni.... (Mielőtt ugranának a Samsung fanok, elmondom a kedvenc márkám a samu meg az alma és telónak, meg sok másnak most is samut használok)
Beröhögtem amikor megláttam az 5 coll-ra kiírt felbontást...... Eleve ennek a nagy kijelzőnek nem látom értelmét, de még ezzel e felbontással.....
Látszik hogy nem a Retina Display-t akarták verni.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest