Új hozzászólás Aktív témák
-
Edvig
tag
"A kínai gyártó legújabb óriásmobilja a középmezőny számára hozhatja el a hatalmas megjelenítők varázsát." És olyan mikor lesz hogy kicsi telefon a csúcskategória számára?
-
bigmasterg
addikt
válasz
leslie_smith #21 üzenetére
Szerintem ezt a ZTE sem tudja, csak látják, hogy mások is ilyen nagy mobilokat adnak ki és próbálják utánozni őket.
-
margithid
veterán
válasz
malnabokor #20 üzenetére
Azért szeritnem nem kell félnünk, hogy csak tepsimobilok fognak jönni.
Ott a samsung sgs 3 mini, htc gyárt még jópár 3.5-4" közötti készüléket (desire c, x, one v, 8s), de ott van sony is. (tipo, go, u, p, j)
Szóval nem kell azért félni, hogy nem lesz használható méretű mobil. -
leslie_smith
aktív tag
Minek ez a nagy méret???
-
malnabokor
senior tag
Érdekes, hogy már a középmezőny is 5"-os képernyőkkel jön ki... akik mondjuk a 4"-környékét szeretik, azoknak marad lassan az alsókategória?
(persze Androidra gondolok, mert tudom ott az iPhone, de az megint más...)
-
Oppenheimer
nagyúr
csúnya és bazári műanyag
-
darkarthur
senior tag
válasz
krisztian112 #15 üzenetére
Azért a Super Amoled+ kijelző nem említhető egy lapon ezzel. Ráadásul 4.3 -tól az 5" nem kevés.
-
bigmasterg
addikt
válasz
krisztian112 #15 üzenetére
De ez 5".
200 ppi alatt van.
szerk.:186 -
krisztian112
senior tag
Jajj mit vagytok úgy oda. Emlékezzünk csak vissza, amikor valamiféle Samsung gyártó kiadta a 2011-es csúcsmodeljét, azon talán milyen volt a pixelsűrűség 500+ mega giga? 4.3-on volt 480x800 ami 217ppi és láss csodát senkinek nemvolt vele semmi baja. Mit kel úgy szidni, lehet hogy nagyítóval nézitek a telefont, akkor vegyetek fel szemüveget. Szerintem 200ppi felett semmi sem szörnyű.
-
margithid
veterán
1 GB Rammal jó lenne, de 512 már édeskevés szerintem.
Nem tudom, hogy egy ekkora tepsibe miért nem raknak legalább nagy aksit, itt nem gáz ha vastag a készülék, ez nem az a kategória.
Komolyan mondom nem tudom mikro jön rá végre egy gyártó, hogy egy 5000 MAh aksival szerelt mobil letarolhatná a piacot.
Spóroljanak inkább a kijelzőn, fényképezőgépen, de normális aksi legyen végre!
Én addig komolyabb pénzt nem adok mobilért, max 20k ha lesz valami leárazás t-nél utolsó darabokra mint ahogy szokott is lenni. -
b0bcat
addikt
válasz
krisztian112 #1 üzenetére
40-ért van most is ugyanilyen tudású készülék, de nagyobb akkuval, függetlenül, dual SIM-es kivitelben.
-
bigmasterg
addikt
Ez aztán a "háj rez".
-
ulmikukac
tag
A teteje kicsit galaxy spica nekem.
-
mrlujoak
veterán
...ez büntet.
Természetesen nem a jó értelemben. -
satz18
őstag
Lehet hogy mégsem lumia 620 lesz a kövi mobilom
-
Smithy87
senior tag
Határeset a megjelenítő minőségétől is függ. A tabom 8" os és 1280*720 as feldbontás már majd nem pixeles igaz nem túl csodás TFT van benne. De láttam már myausio phone 5-öt ugyan ilyen méret ugyanilyen felbontás de IPS vagy jobb TFT nem tenném le a harci esküt a lényeg, hogy nem volt vészes.
-
atike
nagyúr
Öt col, ZTE, és ilyen belső tartalom?
Rettenetesen olcsón kellene hogy jöjjön. Amúgy a kutyának nem fog kelleni.
-
krisztian112
senior tag
Nagyon olcsón kell hogy adják a RAM miatt, olyan 40-45 ért szolgáltatónál jöhetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest